Stílus
Így lesz a kempingezés luxusélmény Rendelj kínait - 48. rész
Néhány hete már bemutattunk négy fontos eszközt, ami mindig jó, ha kéznél van kempingezéskor vagy túrázásnál, most pedig újabb, talán még a múltkoriaknál is hasznosabb holmikról esik szó, kezdve a mobilzuhanyzóval, aminek segítségével többé vadkempingezéskor sem kell nélkülöznünk a tusolást.
Nem bántja a szemét a szemét?
Szeptember 15-e a takarítás és a szemétszedés világnapja. Itt az ideje, hogy tisztává varázsold a környezetedet: lomtalaníts, megcsináld az őszi nagytakarítást, vagy csatlakozz egy-egy önkéntes szemétszedő csoporthoz bárhol az országban. A te döntésed, és mindenképp jót teszel. Az előbbivel magadnak, az utóbbival pedig akár a sarkköri bébifókáknak is.
15 éve ünnepeljük a Magyar Fotográfia Napját
Augusztus 29-e immáron másfél évtizede a nagy elődök és hazai fotótörténelem előtt tisztelegve a Magyar Fotográfia Napja. Ebből az alkalomból összeszedtük a legizgalmasabb fotópillanatokat a múltból és a jelenből!
Kertépítés otthon Rendelj kínait - 47. rész
Akár van kertünk vagy legalább egy balkonunk, akár csak a lakás területe áll rendelkezésünkre, érdemes növényekkel díszíteni a teret, mert – ebben talán mindenki egyetért – ezek nélkül nem igazi otthon az otthon. Négy olyan eszközt mutatunk, amivel kicsit mi is kertépítőnek érezhetjük magunkat. Legyen szó kinti vagy benti térről, mindkettőre van ötletünk!
Takarítás mesterfokon Rendelj kínait - 46. rész
A takarítás a legtöbb ember számára utálatos, szükséges rossz. Persze léteznek olyanok, mint a Jóbarátok sorozat Monicája, akiknek feltöltődés egy portalanítással eltöltött nap, de azért ez – valljuk be – ritka. Ám vannak olyan eszközök, amik jelentősen megkönnyítik ezt a munkát.
Nem csak a húszéveseké!
Mióta világ a világ, keresi az emberiség az örök élet receptjét. Mítoszok, regények, eposzok kutatják a titkot, hiszen ez a nagy vágya mindenkinek: Hófehérke mostohájától kezdve Oscar Wild hősén, Dorian Greyen keresztül egészen az Alphaville zenekarig.
Négy hasznos eszköz kempingezéshez és túrázáshoz Rendelj kínait - 45. rész
Az emberek jelentős része nyáron a szabadidejét kültéren tölti, ám a 21. században már a természet lágy ölének élvezetét is különböző elektromos eszközökkel és egyéb praktikus holmikkal tesszük még komfortosabbá.
Hússütés a szabadban – Ezekkel az eszközökkel tuti sikert aratsz! Rendelj kínait - 44. rész
A nyárestéket nehéz elképzelni kerti grillezés nélkül, ami ugyanúgy hozzátartozik ehhez az évszakhoz, mint a jéghideg sör vagy a koktélok. Szintén kedvelt ilyestájt a barbecue és a nyárson sütés műfaja, ám nem mindegy, milyen eszközökkel látunk hozzá az ínycsiklandó vacsorát ígérő feladathoz. Lássuk, Kínában ezt hogyan csinálják!
Filmezd le a nyaralásod legszebb pillanatait! Rendelj kínait - 43. rész
Ha elmegyünk nyaralni, akkor általában szeretjük az emlékezetes pillanatokat megörökíteni fénykép vagy videó formájában. A fotók készítése hagyományosabb megoldás az emlékek konzerválására, de egy mozgókép sokkal többet adhat a szemlélőnek.
Az unikornisok ideje lejárt! Ezek az idei legkúlabb strandholmik!
Tavaly még a csapból is az egyszarvúak folytak, ez pedig akkor sem volt másképpen, ha a vízpartra válogattunk magunknak kiegészítőt. Akkor teljességgel halhatatlannak hittük őket, ám mostanra megtört a varázs.
12345678910
1 / 29 oldal
Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.