Stílus
Így lesz a Valentin-nap tényleg szép
Egyesek fanyalognak a szerelmesek napjától, mert túl nyálasnak tartják, mások viszont alig várják, hogy legyen párjuk, akiket február 14-én elhalmozhatnak vörös rózsával és a virágárusnál ezerszámra kapható, cukin vigyorgó piros szivecskékkel.
Budapesti bakancslista (nem csak) unatkozóknak
Úgy gondoltuk, bakancslistát igazán bárki írhat magának, és időről időre célszerű is összeszedni a terveket, aztán sorban valóra is váltani azokat. Mi most ebben segítünk egy összeállítással: olyan kedvenc helyeket gyűjtöttünk össze ahová bármikor szívesen ellátogatnánk, akár újra és újra.
Máris világrekorder az új magyar divatmárka
Még csak néhány napja indult el, de máris rekordernek számít a STYLE&DIRT. Az új magyar divatmárka már a kezdetektől minden hónapban 65 új pólódizájnt dob piacra.
Új helyszínen a vasárnaponként az Antik Placc!
A vasárnapi Antik Placc-ok 2014 októbere óta több száz kiállítót, kereskedőt, dizájnert és több ezer látogatót vonzottak a Bálnába. 2015. január 18-tól az anKERT Klub az új helyszíne az eseménynek, ahol a belváros legnagyobb kerthelysége található.
Fogadjunk, hogy idén végre sikerül!
Bár az év, és esetleg a szituáció mindig új és új, egy dolog azonban sosem változik: agyba-főbe fogadkozunk. Minden januárban elkészítjük azt a bizonyos listát, terveket szövünk, és a fejünket tesszük rá, hogy idén tényleg tökéletesek leszünk.
Karácsony forever!
Ki ne kívánta volna már egy-egy romantikusabb téli estén, hogy bárcsak sosem érne véget a karácsony? Ez persze megoldható ha nyáron is karácsonyi betlehemes dalokat hallgatunk, és a megmaradt szaloncukron nyammogunk márciusban. De nem vagányabb dolog inkább újrajasznosítani a karácsonyfát, hogy az – legalábbis részleteiben – mindörökre velünk maradhasson?
Itt a BP Shop Macskafogó kollekciója!
Ki ne emlékezne Grabowskira, az Intermouse hősies titkosügynökére vagy a Lusta Dickre, a trombitáló egérre, Ternovszky Béla kultuszfilmjének népszerű karaktereire? A Macskafogó szereplőit számtalan alkalommal láthattuk már a mozivásznon és a tévéképernyőkön, most azonban egyedülálló módon egy ruházati kollekció darabjain jelennek meg.
Öt hazai startup utazhat az Egyesült Államokba
Öt hazai startup vállalkozás vehet részt a világ egyik legjelentősebb technológiai fesztiválján, a Design Terminál ma meghirdetett pályázatának köszönhetően. A South by Southwest (SXSW) fesztivált 2015. március 13-17. között 22. alkalommal rendezik meg az egyesült államokbeli Austinban.
Magyar divattervező készített ruhakollekciót a Peugeot-nak
A Peugeot Kerényi Virág divattervezőt kérte fel, hogy tervezzen a márka számára exkluzív kollekciót, amelyben a 2014-es Év Autója, a Peugeot 308 SW stílusvilága köszön vissza. A koncepcióruhákat november 30-án, a Millenáris Parkban megrendezett NLC-WAMP művészeti és dizájn vásáron mutatják be.
Világversenyre megy a legszebb magyar anyuka
Víg Anikó képviseli hazánkat Kínában, a Mrs. Globe nevű világversenyen. A szépségversenyen kizárólag anyukák indulnak. A kétgyermekes édesanyja már nagyon várja megmérettetést, és bízik benne, hogy dobogós helyen végez.
6789101112131415
10 / 24 oldal
Játék
Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.