Stílus
„Amikor az ékszer elkészül, még nem ér véget a története” - Farkas Eszter Soie Essentielle
Farkas Eszter, film-videókultúra közvetítő szakon diplomázott, jelenleg Hegykőn él férjével és két kisfiával. Szabadidejében borús, apokaliktikus filmekkel és könyvekkel kapcsolódik ki, melyek tökéletes ellenpólusát valósítja meg letisztult, színes, vidám ékszereiben.
Amikor a tablet „írja a mesét” Elkészült a MOME TechLab legújabb interaktív meséje Szörnyek Háza címmel
Sok közismert mesének elkészítették már az interaktív adaptációját, a MOME TechLab azonban most fordított a gyakorlaton és felkért egy meseírót, hogy gondoljon ki egy történetet kifejezetten tabletre.
Orchidea lila Hangolódjunk az új színre
A mértékletesség, papi ruha, értelem, Jupiter, az egyensúly és a 2014-es év színe lett. A színek szerelmesei nem tőrödnek azzal, hogy tél van, a szürke és fekete ruhákat máris lilára cserélték.
Új Levi’s® 2014-es tavaszi, nyári kollekció
A Levi’s® tavaszi, nyári kollekciója összetéveszthetetlenül az amerikai érzést képviseli. „Az új kaliforniai kollekció” tiszteleg a Levi’s® márka öröksége és az 1960-as évek Kaliforniája előtt.
S.T.A.M.P.S. – a stílusos kiegészítő
Andreas Schwenekernek és Peter Gschwindnek van egy ötlete: egy bélyegre hasonlító, kiváló minőségű, variálható, rendkívül szokatlan formavilágú óra.
Király Fanni
Király Fanni 1971-ben született, két kislányával és férjével Érden él és alkot. Diplomát 1997-ben szerzett a MOME-n fémműves szakon. Az ékszertervezés mellett ipari formatervezéssel, érmek és díjjak tervezésével is foglalkozik. Rajzot, mintázást és tárgytervezést tanít a Corvin Rajziskolában.
Ingyenes kiszállítás mindenhova
Az internetes vásárlás egyre népszerűbb megoldás, de a legtöbb webshopban csak a termékek akciósak, a szállításuk költsége már közel sem baráti.
A 90-es évek divatjával jelentkezik a PUMA és az ASOS.com
2014 januárjában a PUMA sport-, és lifestyle márka 12 darabból álló közös kollekcióval jelentkezik a népszerű ASOS.com on-line divatáruházzal.
Anka Design
Mészáros Annamária 28 éves, Budapesten él férjével és Süti nevű cicájukkal. A bőrdíszműves szakma megszerzése után, rajztanári képesítést szerzett, majd divat-és stílustervező végzettséget is egy pesti iskolában. Jelenleg az Amnesia Fashion vezető grafikusaként dolgozik a fővárosban.
Akció szezon indul!
Már megszokhattuk, hogy karácsony után hatalmas leárazásokkal találkozhatunk, de idén már az ünnepek előtti héten kezdetüket vették az akciók. A kirakatok tele vannak hatalmas, élénk színű SALE feliratokkal és télikabátos próbababákkal.
6789101112131415
10 / 22 oldal
Játék
Az Iparművészeti Múzeum a kezdetektől fogva egyaránt gyűjti a magyar és egyetemes, a régi és kortárs iparművészeti alkotásokat.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.