Stílus
Itt a piros, hol a piros! Avagy hímes tojásra fel!
Tévedés, hogy tojást festeni régimódi vagy gyerekes dolog lenne! Az meg, hogy valaki unalmas elfoglaltságnak tartja, csak annak tudható be, hogy nem érez elég ügyességet magában ahhoz, hogy kipróbálja, tehát a saját bénaságát próbálja leplezni.
Te ünnepled a boldogság világnapját?
Egy falat csoki, egy baráti ölelés, egy ötös dolgozat, a tavaszi szellő lágy érintése, egy álom valóra válása, vagy pedig fejest ugrani a tengerbe egy romantikus szikláról? Mindannyiunk számára mást és mást jelent a boldogság, így a boldogság napja is, amit, ha tudjátok, ha nem, az ENSZ négy évvel ezelőtt ünneppé nyilvánított, szóval március 20-án nehogy szomorú legyél!
Én kis kertem… Avagy kertészkedj bátran a balkonon!
Csak a legszerencsésebbeknek adatik meg, hogy a vityillójuk gyönyörű kertre, ne adj’ isten farmra nézzen. Viszont búslakodni senkinek nem kell, mert mi most megint megmondjuk a tutit!
Itt a tavaszi csináld magad! Avagy hogyan öltöztesd virágba a lakást
Fel a fejjel! Nemsokára itt a várva várt jó idő és a napsütés évszaka. Azonban még vidámabban várhatjuk a tavaszt, ha közben az otthonunkat is hipp-hopp rendbe rakjuk.
Hess innen, te tél!
A tél az egyik legszebb évszak sok hóval és fenyőillattal. Na és persze nem feledkezhetünk meg a karácsonyi meghittségről, a hógolyózásról, síelésről és a sok-sok finom süteményről. Ja meg ott az a finom forralt bor és legjobb barátunk, a meleg kályha.
Alakoskodj kedvedre! Avagy vicces-trükkös farangi tippek igazán különleges farsangi jelmezekhez (gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt)
Már javában benne járunk a farsangi időszakban, így nyilván sokatokban felmerült a kérdés, hogy minek öltözzetek be. Mármint nem miért, hiszen örök gyereknek lenni jó, hanem hogy milyen ocsmány, illetve tündérszép lény alakját vegyétek fel egy ilyen buli erejéig.
Télen is fitten!
Gondoltál valaha arra, hogy télen sem csak a fotelbe, egy jó meleg takaróba és egy-egy unalomig ismert romantikus vígjátékba süppedve érezheted jól magadat? Összegyűjtöttünk néhány tuti receptet és házi praktikát, hogy a legködösebb, leghavasabb, legszürkébb napon kicsattanhass az egészségtől!
Januárban sem kell unatkoznod!
Bár sokak szerint az év eleji hónapok szürkék és ilyenkor persze az idő is csiga lassúággal telik, mégsem kell a szoba sarkába begubódzva töltened az elkövetkezendő hatvan napot. Van ugyanis jó néhány kreatív ötletünk, amivel kitűnően elcsaphatod a szabadidődet tavaszig. Kipróbáltuk, listáztuk, jó szórakozást!
Idén is fogadom!
Avagy ugye most is ott virít az asztalodon az bizonyos lista, amit minden újévkor összeírsz, veszettül megfogadsz, majd persze jó gyorsan elfelejtesz, vagy meggyőzöd magadat a haszontalanságáról.
Idenézz, ez gyönyörű!
Járkáltunk, karácsonyoztunk, forraltboroztunk, kürtőskalácsoztunk. Közben pedig ilyen csodákba akadtunk: mesebeli, varázslatos, szaloncukor- és fenyőillatú apró karácsonyi világokba. Totálisan bezsongtunk, elvesztünk az élményben és a cukiságban, ezért mindezt megosztjuk veletek is. Mert már tényleg mindjárt karácsony van, visszaszámlálás indul!
6789101112131415
10 / 27 oldal
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.