Stílus
Így zárd kalitkába a nyarat!
Sokan limlomnak látják a nyaralás alatt összegyűjtögetett kincseket, ám őket most ki kell, hogy ábrándítsuk. Hiszen rájöttünk, hogy ezekből a csecsebecsékből, kagylókból, csigákból és egyéb apró nyári emlékekből milyen mutatós dolgokat fabrikálhatunk ősszel. Így lesz aztán körülöttünk örökzöld a nyár.
Ilyen trendi volt ez a nyár
Minden nyárnak megvan a maga sajátos őrülete, vicces bolondériája, izgalmas újdonsága, amin pár év múlva csak mosolygunk majd, most viszont mindezért még tényleg halálosan komolyan rajongunk. Azt hiszem, ezek a kis szerethető marhaságok teszik igazán színessé a nyarat. Íme az idei nyár különleges trend kollekciója.
Zséda és Gigi divatdiktátornak állt
Radics Gigi és Zsédenyi Adrienn online gardróbot hozott létre, hogy az általuk választott ruhákon, kiegészítőkön keresztül kicsit másképp is megmutathassák magukat, s nem mellesleg, divatötleteket adjanak másoknak.
2, 5 tonna hulladék begyűjtésével ért véget a 3. PET kupa
Rekordszámú indulóval zajlott az idén a tiszai PET Kupa, ahol a tizenhat, főként pillepalack hulladékból épített hajó legénysége, 2, 5 tonna, azaz több mint 30 000 műanyag palacktól és egyéb hulladéktól tisztította meg a Tiszát.
Tervezz ajándéktárgyat a Katona József Színháznak!
A Katona József Színház és a K:önyv és Bolt pályázatot hirdet a színházzal, előadásaival vagy művészeivel kapcsolatos ajándéktárgyak tervezésére. A pályázat célja, hogy a K:önyv és Bolt kínálata egyedi ajándéktárgyakkal bővüljön…
Pár dolog, ami segít túlélni az irodai nyarat
Összegyűjtöttünk egy-két szuper nyárimitáló dolgot arra az esetre, ha a várva várt nagy utazás, vagyis a családi nyaralás még várat magára. Figyelem, sokszor tesztelt túlélő receptek következnek az irodába ragadtaknak!
Csodák márpedig vannak, Budapesten is!
Újra körbejártuk a várost, nem csak az aszfaltot és az araszoló tömeget bámulva, és újra rájöttünk, hogy a magyar fővárosban igenis megéri néha kicsit tovább látni az orrunknál. Lépten-nyomon, a házak falán, a körúti lelakott kapualjakban, vagy éppen a háztetőkön apró csodákra leltünk. Ezekről a csodákról szól most ez a cikk.
Legjobb nyári programok, megfizethető szettek
Idén szinte forr a Balaton - már ami a programkínálatot érinti! Összegyűjtöttük azokat az események, amiket nem érdemes kihagyni, és azt is körbejártuk, melyik programhoz milyen szett dukál.
Mire figyeljünk oda külföldi utazás előtt?
Ha külföldi utat tervezünk, számos körülményre ügyelnünk kell indulás előtt, hogy ne érjenek váratlan meglepetések a nyaralásunk alatt. Dr. Kozma Réka ügyvéd szerint még az utazás ideje alatt érdemes jogi segítséget kérni, ha a helyzet indokolja.
Jaj, úgy élvezem én a strandot!
Alábbi cikkünk egy kisebb budapesti strandkörkép, mert végre itt a nyár és persze a várva várt nyári szünet. Ezért adunk néhány tippet arra, hogy melyik fővárosi strandon érdemes pancsolni, barnulni, fagyizni, vagy csak úgy szimplán lazsálni idén nyáron.
6789101112131415
10 / 26 oldal
Játék
Norvégia egyik legfelkapottabb formációja tavaly a Szigetet is megjárta, ezúttal pedig a Hajót veszik célba.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.