Stílus
Sztárdesignerek Budapesten
Idén ősszel két sztárdesignert lát vendégül a Design Hét Budapest rendezvénysorozata: Benjamin Hubert, a Layer alapítója és Ionna Vautrin, az organikus és geometrikus formák ötvözésének játékos nagymestere látogat Budapestre.
Tűzoltó leszel, s katona…
Vagy éppen mesebeli indiánlány, ha már jön az indián nyár. Budapest egyik legújabb nyári divatja ugyanis a hajbatollazás. Ez a furcsa szóképződmény pedig nem jelent mást, mint színpompás madártollakat a hajadba, ...
Vigyázz UV! Avagy így napozz okosan!
A nyár a napsütésről, a melegről, a hawaiiról meg a dizsiről szól, nem kétséges. Azonban a nagy buli, pihenés és bícs kombóban nem árt, ha nem feledkezel meg saját magadról, legfőképp pedig a bőrödről sem. Íme, álljon itt egy strandolós és napozási kisokos, hogyha van kedved nyáron is egészségesnek lenni!
Rendelj kínait - 1. rész
Újonnan induló, olcsó kínai kütyüket bemutató sorozatunkban elsőként egy bluetooth hangszórót tesztelünk, továbbá szó esik egy biciklire szánt programozható fényjátékról, egy villás maghőmérőről grillezéshez és egy hexakopterről, a JJRC H20-as márkajelzésű drónról.
Szagok? Bogarak? Ne aggódj, körülötted a megoldás!
Sokan totálisan pánikba esnek, amikor tavasszal berepül egy-két szúnyog a konyhába, vagy nyár elején egy csapat hangyával találkoznak a fürdőben. Mi azonban azt mondjuk, hogy csak nyugi, mert a pánik helyett sokkal jobb és természetesebb, megoldásokat tudunk ezekre az apró-cseprő kis háztartási bosszúságokra.
Tavasz van, így hozd formába magad!
Sokak örömére, mások bánatára az időjárás az utóbbi időben tavaszügyileg egy kicsit talán elbizonytalanító volt, szerintünk viszont egyértelműen kész szerencse ez, mert nem vág egyik napról a másikra pofon a rövidgatyás idő.
Legyél jó arc a Földdel!
Persze ne csak azért, mert most van a „szülinapja”, hanem mert ez az otthonunk. De nyugi, idén sem egy nyálas, hat éve unalmas sztorit akarunk lenyomni a torkodon, csak az igazat mondjuk el, azaz a saját megdönthetetlen és eltántoríthatatlan véleményünket.
Itt a piros, hol a piros! Avagy hímes tojásra fel!
Tévedés, hogy tojást festeni régimódi vagy gyerekes dolog lenne! Az meg, hogy valaki unalmas elfoglaltságnak tartja, csak annak tudható be, hogy nem érez elég ügyességet magában ahhoz, hogy kipróbálja, tehát a saját bénaságát próbálja leplezni.
Te ünnepled a boldogság világnapját?
Egy falat csoki, egy baráti ölelés, egy ötös dolgozat, a tavaszi szellő lágy érintése, egy álom valóra válása, vagy pedig fejest ugrani a tengerbe egy romantikus szikláról? Mindannyiunk számára mást és mást jelent a boldogság, így a boldogság napja is, amit, ha tudjátok, ha nem, az ENSZ négy évvel ezelőtt ünneppé nyilvánított, szóval március 20-án nehogy szomorú legyél!
Én kis kertem… Avagy kertészkedj bátran a balkonon!
Csak a legszerencsésebbeknek adatik meg, hogy a vityillójuk gyönyörű kertre, ne adj’ isten farmra nézzen. Viszont búslakodni senkinek nem kell, mert mi most megint megmondjuk a tutit!
6789101112131415
10 / 28 oldal
Játék
A műfaját posztapokaliptikus turbópopként definiáló Einstand garantálja a forró hangulatot.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.