Stílus
Király Fanni
Király Fanni 1971-ben született, két kislányával és férjével Érden él és alkot. Diplomát 1997-ben szerzett a MOME-n fémműves szakon. Az ékszertervezés mellett ipari formatervezéssel, érmek és díjjak tervezésével is foglalkozik. Rajzot, mintázást és tárgytervezést tanít a Corvin Rajziskolában.
Ingyenes kiszállítás mindenhova
Az internetes vásárlás egyre népszerűbb megoldás, de a legtöbb webshopban csak a termékek akciósak, a szállításuk költsége már közel sem baráti.
A 90-es évek divatjával jelentkezik a PUMA és az ASOS.com
2014 januárjában a PUMA sport-, és lifestyle márka 12 darabból álló közös kollekcióval jelentkezik a népszerű ASOS.com on-line divatáruházzal.
Anka Design
Mészáros Annamária 28 éves, Budapesten él férjével és Süti nevű cicájukkal. A bőrdíszműves szakma megszerzése után, rajztanári képesítést szerzett, majd divat-és stílustervező végzettséget is egy pesti iskolában. Jelenleg az Amnesia Fashion vezető grafikusaként dolgozik a fővárosban.
Akció szezon indul!
Már megszokhattuk, hogy karácsony után hatalmas leárazásokkal találkozhatunk, de idén már az ünnepek előtti héten kezdetüket vették az akciók. A kirakatok tele vannak hatalmas, élénk színű SALE feliratokkal és télikabátos próbababákkal.
USE BAG a trendi táskakollekció
Füzes Eszter, Godena-Juhász Attila és Tóth András az USE unused tervezői olyan táska kollekciót készítettek, ami jó minőségű, de megfizethető áru a magyar piacon. A december 11-én bemutatott darabok, máris hatalmas sikernek örvendenek.
Szín – tiszta – üveg
Panyi Zsuzsi 2007-ben kezdett bele az üvegékszer készítésbe. Mottója azóta változatlan: szín – tiszta – üveg.
„Próbálom a saját, és mások ökológiai lábnyomát is csökkenteni, figyelni a környezetemre.”
Muskotál Dénes, az 1MinD1 kitalálója, olyannyira az újrahasznosítás híve, hogy ékszereinek készítésén túl, macskáit is ezen elvek mentén fogadta örökbe.
Kütyük amik nélkül lehet élni, de nem érdemes
A héten az alábbi cuccokat kaparintottuk meg tesztelésre: Bluetooth billentyűzet, Origami Workstation, Just Mobile Upstand, iRig HD, Griffin Beacon.
Fink Evelin
Bemutatták Fink Evelin legújabb exkluzív, alkalmi kollekcióját a Berekai Art Stúdió szalonjában.
6789101112131415
10 / 22 oldal
Játék
A 20 éve elhunyt amerikai rádiós nagyságnak állít emléket Szörényi Levente és Gájer Bálint. Az utóbbi előadó jelenléte ott, ahol swing vagy jazz szól, evidens; ezen az esten viszont a legendás szenior dalszerző-énekes új oldaláról mutatkozik be.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.