Stílus
Fink Evelin
Bemutatták Fink Evelin legújabb exkluzív, alkalmi kollekcióját a Berekai Art Stúdió szalonjában.
Bag Game
Új táskakollekcióval rukkolt elő Lengyel Zsuzsi táskadizájner. Minden nő álma egy olyan táska, ami mindenhez illik.
Új magyar szolgáltatással kereshetjük elveszett értékeinket
Évente Magyarországon – csak a tömegközlekedési eszközökön –, több mint tízezer személyes tárgyat veszítünk el, az egyéb helyeken gazdátlanul hagyott pénztárcák...
Integrált divatbemutató és fél millió forint adomány a jótékonysági gálaesten
Gyönyörű modellek, remek hangulat és fél millió forint adomány – ez a mérlege a jótékonysági gálaestnek, melyet a Mozdulj! Közhasznú Egyesület szervezett, hogy a befolyt összeggel rászoruló gyermekeket támogasson.
Parndorfban elkezdődött az ünnepi szezon
November 14-én tízezrek látogattak el a parndorfi Designer Outlet Centerbe, ahol este 9-ig meghosszabbított nyitva tartással és 80%-os kedvezményekkel nyitották meg a karácsonyi szezont.
Judit Takács
Judit Takács őszi/téli kollekciója a természet kincseiből merít. A kézzel készített táskák és lábbelik harmonikus földszínei az őszülő erdőt juttatják eszünkbe.
Lilu éveket várt Kate Mossra
Egyedi ruhák, extravagáns kiegészítők, kozmetikai szerek – a legkülönlegesebb darabokat a netről vásárolja Lilu. A csinos műsorvezető féltett kincseinek nagy részét az internetről szerzi be.
Nissan hírek
A Nissan barcelonai Műszaki Központjában dolgozó munkatársai bebizonyították, hogy az autósport nem csak arról szól, hogy ki futja a legjobb köridőt a versenypályán.
Portéka Bolt
A boltban fontos szempont, hogy kizárólag magyar termékekkel foglalkoznak, valamint hogy az árut belátható közelségből szerzik be, lokálisan is erősítve ezzel a piacot.
Telefonos kütyük nyomában I.
A héten az alábbi cuccokat kaparintottuk meg tesztelésre: Power Tube 6600 külső akkumulátor, Zero 5 Ultra Thin tok és egy WalletBook.
6789101112131415
10 / 21 oldal
Játék
Német kortárs regény színpadi adaptációját mutatja be az Orlai és a Füge Produkció. Benedict Wells Spinner című regénye A fura címet kapta, amelyet Fekete Ádám alkalmazott színpadra és Fehér Balázs Benő rendezett.
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.