Stílus
Ez aztán állati! - Itt a Pesti Est háziállat kalauza!
Nem csak gyerekkori álom lehet a kutya, macska vagy egyéb háziállat utáni vágyakozás, sőt! Hiszen nincs is jobb, mint egy hideg téli estén a cicadorombolás, vagy a kutyus meleg bundája.
TÖK jó dekorációk halloweenre
Sokat írtunk mostanában az őszi home dekorról, de a tököt mint díszt eddig csak halloweenmentes témákban emlegettük. Most azonban a kísértetjárás éjszakájához közeledve itt az ideje néhány igazán szellemes ötletnek. Fúrót, faragót, kreativitást elővenni, tökök jönnek, halloween módra, nem csak gyerekeknek!
Rendelj kínait - 3. rész
Kínából rendelnél elektronikai eszközöket? Akkor most jól figyelj! Olcsó kínai kütyüket bemutató sorozatunk legújabb részében ezúttal többfunkciós fitneszkarkötőt, kis energiaigényű zseblámpát, bluetooth-os fülhallgatót, valamint egy spéci zacskóvisszazárót veszünk górcső alá.
Így dobd fel a hangulatod és a lakásodat ősszel
Egy kis kreatívkodás még senkinek nem ártott meg, sőt még ha kell, egy borongósabb őszi napon jobb kedvre is képes deríteni. Egy másik esetben pedig akár a barátokat is összehozhatja a lakásszépítés egy pohár forró csokira, dumapartira és közös dekorálásra.
Rendelj kínait - 2. rész
Ezúttal egy 4K felbontású akciókamerát és egy hőmérsékletre reagáló világító csapfejet mutatunk be nektek. Szó esik még sokak kedvencéről, a távvezérelhető RGB LED-ről, és természetesen az utóbbi idők legnagyobbat robbant fejlesztése, a VR szemüveg sem maradhat ki az olcsó kínai kütyüket bemutató sorozatunkból.
Legyőztük a világot 3D animációs falfestésben
Soha nem volt még olyan látványos a román parlament, mint szeptember utolsó hétvégéjén, ráadásul egy magyar művészcsapatnak köszönhetően, akik Bukarestben megnyerték az iMapp Bucharest nevű virtuális épületfestési fesztivál fődíját.
Sztárdesignerek Budapesten
Idén ősszel két sztárdesignert lát vendégül a Design Hét Budapest rendezvénysorozata: Benjamin Hubert, a Layer alapítója és Ionna Vautrin, az organikus és geometrikus formák ötvözésének játékos nagymestere látogat Budapestre.
Tűzoltó leszel, s katona…
Vagy éppen mesebeli indiánlány, ha már jön az indián nyár. Budapest egyik legújabb nyári divatja ugyanis a hajbatollazás. Ez a furcsa szóképződmény pedig nem jelent mást, mint színpompás madártollakat a hajadba, ...
Vigyázz UV! Avagy így napozz okosan!
A nyár a napsütésről, a melegről, a hawaiiról meg a dizsiről szól, nem kétséges. Azonban a nagy buli, pihenés és bícs kombóban nem árt, ha nem feledkezel meg saját magadról, legfőképp pedig a bőrödről sem. Íme, álljon itt egy strandolós és napozási kisokos, hogyha van kedved nyáron is egészségesnek lenni!
Rendelj kínait - 1. rész
Újonnan induló, olcsó kínai kütyüket bemutató sorozatunkban elsőként egy bluetooth hangszórót tesztelünk, továbbá szó esik egy biciklire szánt programozható fényjátékról, egy villás maghőmérőről grillezéshez és egy hexakopterről, a JJRC H20-as márkajelzésű drónról.
6789101112131415
10 / 29 oldal
Játék
Pocoyo egy csintalan, kíváncsi és minden kalandra elszánt kisfiú.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.