Stílus
Éljenek a testvérek!
Lassan minden ujjunkra jut egy jeles nap, ám mind közül az egyik legfontosabb a testvérek világnapja október 18-án. Egy tesót lehet szeretni, nem szeretni, az élet ezerféleképpen alakulhat… Tökmindegy! Ezen a napon ünnepeljétek egy kicsit egymást! Mi pedig a kedvetekért összegyűjtöttünk 10 jól ismert – valódi és kitalált – testvérpárt és néhány tesórekordot!
Praktikus kerékpáros kiegészítők Kínából Rendelj kínait - 50. rész
A biciklizés egy életérzés meg persze egy közlekedési forma és szabadidős tevékenység is egyben. De vajon kényelmes is? Például hová tegyük a holminkat a járgányunkon? És hogyan tűnjünk ki a többi bringás közül? Mutatunk pár hasznos felszerelést, ami minden kerékpárosnak jól jöhet.
Egészség mindenekfelett! Rendelj kínait - 49. rész
Szerencsére ma már a technika is lehetőséget ad arra, hogy többet törődjünk magunkkal és az egészségünkkel. A lázmérés többé már nem tortúra még gyerekkel sem, és az edzésben, illetve az azt követő regenerálódásban is segítségünkre lehetnek a legújabb speciális eszközök. Mutatjuk, mik ezek!
Lopd el az őszt!
Itt van az ősz, itt van újra! De ha DIY, azaz a csináld magad mozgalom megszállottja vagy, akkor ezt annyira nem is bánod. Hiszen nincs is jobb, mint ihletet meríteni a színpompás levelek évszakából, hogy mesés őszi hangulatba pattinthasd a lakást. A kreatívkodásban pedig még egy-egy eső sem akadályozhat meg!
Így lesz a kempingezés luxusélmény Rendelj kínait - 48. rész
Néhány hete már bemutattunk négy fontos eszközt, ami mindig jó, ha kéznél van kempingezéskor vagy túrázásnál, most pedig újabb, talán még a múltkoriaknál is hasznosabb holmikról esik szó, kezdve a mobilzuhanyzóval, aminek segítségével többé vadkempingezéskor sem kell nélkülöznünk a tusolást.
Nem bántja a szemét a szemét?
Szeptember 15-e a takarítás és a szemétszedés világnapja. Itt az ideje, hogy tisztává varázsold a környezetedet: lomtalaníts, megcsináld az őszi nagytakarítást, vagy csatlakozz egy-egy önkéntes szemétszedő csoporthoz bárhol az országban. A te döntésed, és mindenképp jót teszel. Az előbbivel magadnak, az utóbbival pedig akár a sarkköri bébifókáknak is.
15 éve ünnepeljük a Magyar Fotográfia Napját
Augusztus 29-e immáron másfél évtizede a nagy elődök és hazai fotótörténelem előtt tisztelegve a Magyar Fotográfia Napja. Ebből az alkalomból összeszedtük a legizgalmasabb fotópillanatokat a múltból és a jelenből!
Kertépítés otthon Rendelj kínait - 47. rész
Akár van kertünk vagy legalább egy balkonunk, akár csak a lakás területe áll rendelkezésünkre, érdemes növényekkel díszíteni a teret, mert – ebben talán mindenki egyetért – ezek nélkül nem igazi otthon az otthon. Négy olyan eszközt mutatunk, amivel kicsit mi is kertépítőnek érezhetjük magunkat. Legyen szó kinti vagy benti térről, mindkettőre van ötletünk!
Takarítás mesterfokon Rendelj kínait - 46. rész
A takarítás a legtöbb ember számára utálatos, szükséges rossz. Persze léteznek olyanok, mint a Jóbarátok sorozat Monicája, akiknek feltöltődés egy portalanítással eltöltött nap, de azért ez – valljuk be – ritka. Ám vannak olyan eszközök, amik jelentősen megkönnyítik ezt a munkát.
Nem csak a húszéveseké!
Mióta világ a világ, keresi az emberiség az örök élet receptjét. Mítoszok, regények, eposzok kutatják a titkot, hiszen ez a nagy vágya mindenkinek: Hófehérke mostohájától kezdve Oscar Wild hősén, Dorian Greyen keresztül egészen az Alphaville zenekarig.
12345678910
2 / 30 oldal
Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.