Stílus
Kertépítés otthon Rendelj kínait - 47. rész
Akár van kertünk vagy legalább egy balkonunk, akár csak a lakás területe áll rendelkezésünkre, érdemes növényekkel díszíteni a teret, mert – ebben talán mindenki egyetért – ezek nélkül nem igazi otthon az otthon. Négy olyan eszközt mutatunk, amivel kicsit mi is kertépítőnek érezhetjük magunkat. Legyen szó kinti vagy benti térről, mindkettőre van ötletünk!
Takarítás mesterfokon Rendelj kínait - 46. rész
A takarítás a legtöbb ember számára utálatos, szükséges rossz. Persze léteznek olyanok, mint a Jóbarátok sorozat Monicája, akiknek feltöltődés egy portalanítással eltöltött nap, de azért ez – valljuk be – ritka. Ám vannak olyan eszközök, amik jelentősen megkönnyítik ezt a munkát.
Nem csak a húszéveseké!
Mióta világ a világ, keresi az emberiség az örök élet receptjét. Mítoszok, regények, eposzok kutatják a titkot, hiszen ez a nagy vágya mindenkinek: Hófehérke mostohájától kezdve Oscar Wild hősén, Dorian Greyen keresztül egészen az Alphaville zenekarig.
Négy hasznos eszköz kempingezéshez és túrázáshoz Rendelj kínait - 45. rész
Az emberek jelentős része nyáron a szabadidejét kültéren tölti, ám a 21. században már a természet lágy ölének élvezetét is különböző elektromos eszközökkel és egyéb praktikus holmikkal tesszük még komfortosabbá.
Hússütés a szabadban – Ezekkel az eszközökkel tuti sikert aratsz! Rendelj kínait - 44. rész
A nyárestéket nehéz elképzelni kerti grillezés nélkül, ami ugyanúgy hozzátartozik ehhez az évszakhoz, mint a jéghideg sör vagy a koktélok. Szintén kedvelt ilyestájt a barbecue és a nyárson sütés műfaja, ám nem mindegy, milyen eszközökkel látunk hozzá az ínycsiklandó vacsorát ígérő feladathoz. Lássuk, Kínában ezt hogyan csinálják!
Filmezd le a nyaralásod legszebb pillanatait! Rendelj kínait - 43. rész
Ha elmegyünk nyaralni, akkor általában szeretjük az emlékezetes pillanatokat megörökíteni fénykép vagy videó formájában. A fotók készítése hagyományosabb megoldás az emlékek konzerválására, de egy mozgókép sokkal többet adhat a szemlélőnek.
Az unikornisok ideje lejárt! Ezek az idei legkúlabb strandholmik!
Tavaly még a csapból is az egyszarvúak folytak, ez pedig akkor sem volt másképpen, ha a vízpartra válogattunk magunknak kiegészítőt. Akkor teljességgel halhatatlannak hittük őket, ám mostanra megtört a varázs.
Strandolásra fel! Rendelj kínait - 42. rész
Rendelj kínait rovatunk fő témája ezúttal a strandolás, mert javában beléptünk az évnek abba az időszakába, amikor a legkellemesebb a vízparton henyélni és lógatni a lábunkat. Ám hogy még élvezetesebb legyen mindez, ajánlunk néhány új érdekes strandfelszerelést.
Érezd magad komfortosan mindenhol! Rendelj kínait - 41. rész
Nemcsak otthon fontos a kényelem, a többség útközben vagy a nyaralás alatt sem szeretne lemondani a megfelelő komfortérzetről. Az alábbi válogatásban ebben szeretnénk segítséget nyújtani négy praktikus, Kínából rendelhető holmi segítségével.
Hasznos és játékos kiegészítők kirándulásokhoz Rendelj kínait - 40. rész
21. századi ember elektronikai kütyük nélkül már nem indul túrázni, a lemerülés azonban probléma lehet, ezért nem árt beszereznünk egy napelemes töltővel felszerelt hátizsákot. Unalom ellen vigyünk magunkkal vízipisztolyt, illetve kisautót, és hogy ne vesszen el a gyerek, lássuk el őt egy spéci okosórával!
12345678910
2 / 29 oldal
Játék
Mi van az iskolában megtanult életrajzok és életművek mögött? Hús-vér emberek, valódi örömökkel, sorsokkal, kapcsolatokkal, érzésekkel, érzelmekkel és tragédiákkal.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.