Stílus
GOMBOLD ÚJRA! Divat a magyar
Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb divattervezői versenyére nevezhetnek most be egyéni tervezők vagy alkotói csoportok, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, a Design Terminál Nonprofit Kft. és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem ugyanis GOMBOLD ÚJRA! Divat a magyar címmel közös öltözéktervezési pályázatot hirdet.
K E P P
A K E P P showroom öt fiatal, feltörekvő tervező, Hajdú Anett, Havancsák Teréz, Hofstädter Szandra, Kovács Adél és Tomcsányi Dóri 2009 őszén nyitott bemutatóterme. Mindannyian a Moholy-Nagy Művészeti egyetem textil szakos hallgatói. A név a kepp szóból származik, amelynek jelentése körgallér, vállra vehető női köpeny.
Anna Zaboeva - Pleasemachine
Anna Zaboeva 3 évvel ezelőtt érkezett Magyarországra Szibériából. A MOME-ra járt bőrszakra, ekkor még nem tudta, hogy cipőket fog tervezni, de annyira tetszett a vizsgamunkája mindenkinek, hogy nem volt visszaút.
Méta, Senior, Tisza
A nyolcvanas évek ikonikus szabadidőruha-márkái, a Senior® és Méta® novemberi indulásuk után egy hónappal máris összefogtak a stílus „nagy öregjével”, a Tisza Cipőket előállító Clash Kft.-vel.
Mrs. Herskin
A Mrs. Herskin alapítóival, Poppre Orsival és Pasztircsák Larisszával beszélgettünk a divatról és az egyetemi agymenésekről.
Birdband
A Birdband Magyarország első közösségi ruházata. Ez azt jelenti, hogy a kínálatot nemcsak profik határozhatják meg, hanem akár az „utca embere”, akinek van egy jó ötlete, és nem utolsósorban rajzolni is tud.
Catwalk presents : The Collections
A Catwalk bolt idén először saját kollekcióval jelentkezik (Wood Mood névvel), amit egy nagyszabású rendezvény keretei között fognak bemutatni november 25-én a Merlinben. A Catwalk márka átalakuláson megy keresztül, ...
COVERGIRLS
Az immáron ötös fogattá bővült Covergirls, azaz Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva, Zimány Linda és Debreczeni Zita idei őszi-téli kollekcióját egy hatalmas divatbemutató keretében mutatták be, ...
Csík Orsi
- Mikor döntötted el, hogy a divattal akarsz foglalkozni? - Érettségi előtt, csak a tényleges választási kényszer mondatta ki velem. Persze most már semmi másban nem tudnám elképzelni magam.
Újra Design Hét Budapest!
Idén hetedik alkalommal ünnepelhetjük a hazai és külföldi designt a Design Terminál által szervezett Design Hét Budapest programsorozaton. Október 1. és 10. között közel száz helyszínen ismerkedhetünk meg hazai divattervezők és designerek munkáival, ...
20212223242526272829
25 / 29 oldal
Játék
Maja mindenképp szeretne részt venni a vidék legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, ám túlzott lelkesedésével a méhecske magára haragítja a méhbirodalom császárnőjét.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.