Stílus
EatWithMe kutya-etetőszék
Minden kiskutyus gazdája, családja társaságában érzi magát a legjobban – főleg, ha étkezésre kerül a sor! Az EatWithMe házi kedvenc etetőszék azon kutyagazdik számára készült, akik igazi családtagként kezelik kistermetű kutyusukat.
Új felállásban a Catwalk!
Idén nyáron a Catwalk, mint üzlet bezárta kapuit, de mint márka tart előre. Megújult a csapat összetétele, a ruhákért Bánkövy Kata, a kiegészítőkért Hidvégi Petra a felelős.
Kőfaragó Zsuzsi gyurma ékszerei
Kőfaragó Zsuzsival beszélgettünk, aki nagyon trendi gyurma ékszereket készít. Zsuzsi a gyurma ékszereken kívül hobbijának tartja a táskakészítést, a táskavarrást is, ráadásul a fotózás is szenvedélyévé vált - derül ki honlapjáról.
Szputnyik shop
Meglepő és egyben szokatlan színfolt a hazai ruházkodás színterén. Az elgondolás mögött meghúzódó célkitűzés, hogy különleges vintage ruhák, kiegészítők, valamint egyedi, limitált számú új darabok kombinációját kínálják barátságos áron hölgyeknek és uraknak egyaránt. A középpontban sokkal inkább a ruhák karaktere, mint márkája áll. A jó minőség természetesen elengedhetetlen.
Juhász Ádám
Juhász Ádám 2009-ben végzett a Moholy Nagy Művészeti Egyetemen, azóta a neve egybeforrt az egyedi tervezésű hangulatvilágító lámpacsaládokkal.
Végh Sarolta
Végh Saroltával beszélgettünk legújabb ékszereiről és a kezdetekről. A bőrhöz és az ezüsthöz fűződő viszonyáról legpontosabban ékszereiből következtethetünk, de ami biztos; karakteres darabok ezek, amik öltöztetnek.
BodiEs
Bodi Eszterrel beszélgettünk terveiről, ruhákhoz fűződő viszonyáról és arról, hogyan változtathatja meg világképünket az öltözködés.
Juhász Kamilla
Juhász Kamillára a Facebookon bukkant az egyik szerkesztőnk, és első látásra beleszeretett az általa tervezett holmikba. Ezen a héten az ő cuccait mutatjuk meg nektek!
Valentine Supermodell castingok a Retro üzletekben!
Barátságos személyiség vagy megnyerő külsővel, és bevállalós eléggé ahhoz, hogy megmutasd magad? Most itt a remek alkalom! Ha modell ambícióid vannak, ez akár a te esélyed is lehet a kiugrásra ugyanis a Retro keresi új arcát!
NON+
A NON+ ruhák legtöbbjét egy-egy grafikai elem, idézet díszíti. A kollekciók darabjai egy téma, hangulat köré szerveződnek, a grafikák pedig ezt hangsúlyozzák. Mindezt visszafogottan, szolidan. Így alkotnak a kollekciók darabjai egységes, teljes egészet.
21222324252627282930
25 / 30 oldal
Játék
Az ŰrDongó a Transformers-franchise megújítására vállalkozik, a film a címszereplő robot eredettörténetét meséli el.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.