Stílus
Újra Design Hét Budapest!
Idén hetedik alkalommal ünnepelhetjük a hazai és külföldi designt a Design Terminál által szervezett Design Hét Budapest programsorozaton. Október 1. és 10. között közel száz helyszínen ismerkedhetünk meg hazai divattervezők és designerek munkáival, ...
Gaschitz Andi
Gaschitz Andi cuccai egytől egyig szuperek, amin mindenkinek megakad a szeme. Andit a Design héten is megtalálhatjátok, de a nagy hajtás előtt még sikerült egy pár percet beszélgetni vele, hogy mégis, hol, merre, miért…
Juhász Balázs - B. Kund
Juhász Balázs idén diplomázott festő szakon a Képzőn és közben elkezdte érdekelni a divat. Kitalálta, hogy különböző strandtörülközők kiválóan átalakíthatók pulóverré, ami be is jött neki, mert a B. Kund a márkanevű cuccai állati jók.
Cseh Évi divattervező
Cseh Évi, a hazai divattervezők legújabb generációjának egyik üde színfoltja idén nyáron új minikollekcióval jelentkezik. Ennek kapcsán tettünk fel neki pár kérdést.
Sármán Nóri
(Majdnem) minden lány álma, hogy egyszer egy gyönyörűszép esküvői ruhában az oltárhoz vezesse az arra legmegfelelőbbnek vélt személy. Ehhez (mármint a ruhához) nyújthat segítséget Sármán Nóri.
Kovács Hajnal
„Szeretném, ha a művészet ott lehetne a mindennapi életünkben, hogy lemoshassa lelkünkről a mindennapok porát.”
Sarkadi Fanni
Sarkadi Fannival a vasárnapi Gozsdu-piacon futottunk össze, ahol egy rövid interjúra is volt időnk az ékszerek és a kiegészítők válogatása közben.
Divatozz virtuálisan!
Bár divatlapokat lapozgatni sem olyan rossz dolog, sokan nem tudják, milyen blogokon és oldalakon csillapíthatnák olthatatlan divatszomjukat. Mi most a legjobb divattal foglalkozó hazai és nemzetközi honlapok közül válogattunk.
Catwalk
Ha eddig úgy hitted, a Váci utca és környéke csak a tömegdivat melegágya, sürgősen látogass a Galamb utcai Catwalkba! Fiatalos, menő cuccokat tudsz itt lőni magadnak, amik biztosan nem jönnek veled szemben tucatszám az utcán.
Andrea Bordács – KNIFF
Ha igazán exkluzív és egyedi cuccokat szeretnél magadra kapni, amikből tutira nem fog szembejönni veled száz másik, akkor válogass a KNIFF műhelyben készült extravagáns, de hordható darabok közül.
19202122232425262728
25 / 28 oldal
Játék
A londoni Rory Ingham zavarba ejtően fiatal, ám máris a lábai előtt hever a szcéna. A 21 éves harsonás nemcsak hogy kiváló zenéket ír, de producerként is jeleskedik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.