Stílus
Ébresztő, tavasz van!
Örömmel nézed az ébredező természetet, de téged folyamatosan visszahúz az ágy? Akkor fogadd meg az alábbi tanácsainkat, és hipp-hopp győzd le a tavaszi fáradtságot, hogy ne kelljen átaludnod az egyik legszebb évszakot!
Frida Kahlo is szerepel a Barbie új kollekciójában
A Barbie 17 ma élő és történelmi példaképet mintázva mutatta be új kollekcióját, ezzel tisztelegve a nemzetközi nőnap előtt.
Praktikus kiegészítők cukorbetegeknek és laptoptulajdonosoknak Rendelj kínait - 37. rész
Aki cukorbeteg, tudja, milyen fontos egy jó vércukorszintmérő, nekik ajánlunk most egy ultramodern kütyüt. Laptop témában is mutatunk pár dolgot: az SSD például ma már szinte alap, de kell hozzá egy tárolókeret, amit az itthoni borsos ára miatt érdemesebb lehet inkább egy távol-keleti webshopból beszereznünk.
Éljenek a nők!
Anyák, feleségek, barátnők, lelki társak, bölcsek, szeretők… Az ezerarcú nőt ünnepeljük március 8-án, a nemzetközi nőnapon. De vajon mióta létezik a nőnap és kik a világ leghíresebb női? Összegyűjtöttünk egy csokor lenyűgöző, elképesztő vagy éppen vicces tényt az ünnep kapcsán.
Zöld március – a Föld hónapja Tények, tippek, érdekességek
Március 6. az energiatakarékosság világnapja, a hónap utolsó szombatján pedig a Föld órája névre keresztelt kezdeményezés miatt sötétül el 60 percre a bolygónk az energiatudatosság jegyében. Na de miről is van szó tulajdonképpen? Leírunk mindent érthetően, sőt, azt is eláruljuk, hogy te mit tehetsz a Földért!
Okos, mini és olcsó... Mi az? Rendelj kínait - 36. rész
Rendelj kínait sorozatunkban ezúttal olyan olcsó kütyüket mutatunk, hogy attól a szád is tátva marad. A távvezérelt világítás ma már nem számít újdonságnak, ahogy az egyre kisebb méretű kamerák láttán sem akadunk fenn, ráadásul mindkettő potom áron szerezhető be a neten.
Állati színpompás tavasz lesz!
Trendek jönnek-mennek, de a természetet utánozni mindig kúl dolog lesz. Le a bepállott fekete pulóverekkel, a bolyhos szürke melegítőnadrággal és az uncsi téli sötétséggel! Éljen a modern hippik és a színek tavasza! Mutatjuk, mi lesz divatban a következő virágillatú hónapokban!
Olcsó és kevésbé olcsó unaloműző játékok Kínából Rendelj kínait - 35. rész
Unaloműző játékokkal, illetve mókás eszközökkel szeretnénk ezúttal színt vinni a szürke téli hétköznapokba, a kínai webshopok pedig természetesen ebben is a segítségünkre vannak. Mert ki ne akarna egy lánctalpas kétéltű drónt magának? Emellett pedig három ujjakhoz kapcsolódó terméket is bemutatunk.
Jégvarázs - Didergős dekorációk a tél szerelmeseinek
Ha eddig azt gondoltad, hogy a tél csak unalmas, hosszú és szürke lehet, akkor lesd meg ezeket a mesevilágot idéző jégcsodákat! Mintha csak Narniába, vagy más csodálatos téli tündérvilágba csöppentél volna! A jó hír az, hogy ilyen kerti dekorációkat te is bármikor könnyűszerrel készíthetsz, mondjuk is a receptet!
Viszlát, pluszkilók, helló, divatsportok! – 2. rész
A legtrendibb, legizgalmasabb, észrevétlenül formáló nagyvárosi sportokat szedtük egy csokorba legutóbb, de van még a tarsolyunkban néhány edzésfajta, ami a múlt heti válogatásunkból kimaradt. Akad köztük pusztán lelkesedést igénylő mozgásforma, és olyan is, amihez speciális sporteszközre is szükségünk lehet.
12345678910
4 / 29 oldal
Játék
Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.