Stílus
Így csempéssz még több melegséget télen az otthonodba! Rendelj kínait - 31. rész
Közelednek az ünnepek, ilyenkor nemcsak a testünknek, de a lelkünknek is szüksége van egy kis plusz melegségre! Néhány Kínából rendelhető aprósággal azonban máris sokat javíthatunk a közérzetünkön! A cikkünkben bemutatott praktikus lábmelegítő, vagy a különleges, egyedi formájú lámpa ráadásul ajándéknak sem utolsó!
Te is lehetsz madárangyal!
A hideg időjárás beköszöntével egyre több városiasodott madár szorul majd segítségre, te pedig könnyűszerrel oldhatod meg a kis madarak nagy problémáját. Madáretetőt barkácsolni ugyanis egyáltalán nem ördöngösség, hiszen nem a külleme, sokkal inkább a benne található élelem a fontos!
Adj kreatív ajándékot karácsonyra!
A csillámtetoválás nemcsak biztonságos, hanem látványos módszere bőrünk dekorálásának. Nem csodálkozunk azon, hogy a gyerkőcök kedvence lett az utóbbi években.
Stílusos, hasznos, látványos és szép... Rendelj kínait - 30. rész
Ezen a héten négy olyan kínai terméket mutatunk, amikre a fenti jelzők közül legalább három igaz. Egy okosóra, egy vezeték nélküli töltő, egy falitérkép és egy cuki, színváltós bögre keltette fel ezúttal a figyelmünket, amik karácsonyi ajándéknak sem utolsók.
Ajándékötletek a közelgő ünnepekre Rendelj kínait - 29. rész
Rohamosan közelednek az ünnepek, azonban van még idő beszerezni addig az ajándékokat. Ebben nyújtunk most segítséget, sőt egy Kínából rendelhető extra partikelléket is mutatunk!
Szeretünk, eső! – Avagy esődivat borongós őszi napokra
Kit érdekel, hogy hideg és esős az idő, ha az idén divatos vízhatlan cuccok ilyen színesek és csillogóak, miközben még praktikusak is! Csillogj-villogj neonban, átlátszóban vagy éppen hologramban az esőben is, hogy akár gyalogosként, akár bringásként jobb kedvvel indulhasson egy szürke, esős munkanap is! Légy te a szín!
Halloween, mindenszentek, halottak napja… Most rendet rakunk a fejekben!
Töklámpás a boltokban, boszorkányjelmezben pózoló világsztárok, kísértet dresszkódos bulik tömkelege. Az átlagember fejében egyre nagyobb a káosz, a kérdés pedig jogos: összefér vajon a szellemes vigadozás és az elhunytakra való csendes emlékezés? Kibogoztuk az évszázados titkot!
Legyünk újra gyerekek! Rendelj kínait - 28. rész
Rendelj kínait sorozatunk legújabb részében csupa szórakoztató terméket ajánlunk. Hobbivideósoknak egy képstabilizátort, gamereknek pedig egy nosztalgia Nintendo-kontrollert szerezhetünk be olcsón, de szó esik még egy 3 az 1-ben power bankról, amivel a filmnézést tehetjük élménytelibbé, és egy szuper távirányítós motorcsónakot is bemutatunk.
Összkomfort a szabadban Rendelj kínait - 27. rész
A hardcore túrázók hidegben sem riadnak vissza a sátrazástól, nekik jöhet jól az Naturehike összkomfortos hálózsákja, de a szabadtéri sportok szerelmeseinek is van ajánlatunk egy beépített GPS-es fitneszkaróra formájában, ami ideális eszköz lehet az aktivitás monitorozására.
Napelemet mindenhová! Rendelj kínait - 26. rész
Kirándulásokra, táborozásra kitűnő kiegészítő lehet egy napelemes töltő, így a lemerült telefon nem jelenthet többé problémát. És ha már napelem, egy remek fából készült játék szélerőművet is bemutatunk, mely szintén a nap energiáját hasznosítja.
12345678910
5 / 29 oldal
Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.