Stílus
Stílusos, hasznos, látványos és szép... Rendelj kínait - 30. rész
Ezen a héten négy olyan kínai terméket mutatunk, amikre a fenti jelzők közül legalább három igaz. Egy okosóra, egy vezeték nélküli töltő, egy falitérkép és egy cuki, színváltós bögre keltette fel ezúttal a figyelmünket, amik karácsonyi ajándéknak sem utolsók.
Ajándékötletek a közelgő ünnepekre Rendelj kínait - 29. rész
Rohamosan közelednek az ünnepek, azonban van még idő beszerezni addig az ajándékokat. Ebben nyújtunk most segítséget, sőt egy Kínából rendelhető extra partikelléket is mutatunk!
Szeretünk, eső! – Avagy esődivat borongós őszi napokra
Kit érdekel, hogy hideg és esős az idő, ha az idén divatos vízhatlan cuccok ilyen színesek és csillogóak, miközben még praktikusak is! Csillogj-villogj neonban, átlátszóban vagy éppen hologramban az esőben is, hogy akár gyalogosként, akár bringásként jobb kedvvel indulhasson egy szürke, esős munkanap is! Légy te a szín!
Halloween, mindenszentek, halottak napja… Most rendet rakunk a fejekben!
Töklámpás a boltokban, boszorkányjelmezben pózoló világsztárok, kísértet dresszkódos bulik tömkelege. Az átlagember fejében egyre nagyobb a káosz, a kérdés pedig jogos: összefér vajon a szellemes vigadozás és az elhunytakra való csendes emlékezés? Kibogoztuk az évszázados titkot!
Legyünk újra gyerekek! Rendelj kínait - 28. rész
Rendelj kínait sorozatunk legújabb részében csupa szórakoztató terméket ajánlunk. Hobbivideósoknak egy képstabilizátort, gamereknek pedig egy nosztalgia Nintendo-kontrollert szerezhetünk be olcsón, de szó esik még egy 3 az 1-ben power bankról, amivel a filmnézést tehetjük élménytelibbé, és egy szuper távirányítós motorcsónakot is bemutatunk.
Összkomfort a szabadban Rendelj kínait - 27. rész
A hardcore túrázók hidegben sem riadnak vissza a sátrazástól, nekik jöhet jól az Naturehike összkomfortos hálózsákja, de a szabadtéri sportok szerelmeseinek is van ajánlatunk egy beépített GPS-es fitneszkaróra formájában, ami ideális eszköz lehet az aktivitás monitorozására.
Napelemet mindenhová! Rendelj kínait - 26. rész
Kirándulásokra, táborozásra kitűnő kiegészítő lehet egy napelemes töltő, így a lemerült telefon nem jelenthet többé problémát. És ha már napelem, egy remek fából készült játék szélerőművet is bemutatunk, mely szintén a nap energiáját hasznosítja.
Van, hogy a „gagyi kínai” a legjobb... Rendelj kínait - 25. rész
Következő cikkünkben több előítéletet is eloszlatunk. Először is remek érvünk van amellett, hogy miért érdemes otthonra egy mini projektort beszereznünk, továbbá bebizonyítjuk, hogy műanyag tankkal játszani felnőttként sem ciki, ha a megfelelő játékot vásároljuk meg hozzá! Szó esik még a légtisztítás előnyeiről, valamint egy okoshátizsákot is bemutatunk.
Gyógyászat és kerti parti kínai módra Rendelj kínait - 24. rész
Ezen a héten egy szuper okosfogkefét ajánlunk nektek, amivel sokat tehettek a fogaitok egészségének megőrzéséért, de a problémamentes gyógyszerszedéshez is adunk egy kis segítséget. Ám hogy ne csak betegségekkel foglalkozzunk, egy mókás partikelléket, illetve egy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt élvezetes játékot is mutatunk.
Hát ilyen ez a nyár!
Megnéztük az idei nyár legszuperebb és legszörnyűségesebb kedvenceit, és most azt is eláruljuk, mi hogyan vélekedünk az elmúlt két és fél – többnyire forró – hónap trendjeiről.
234567891011
6 / 29 oldal
Játék
2018-ban visszatért Budapestre a Murder – A Gyilkos Tárlat című kiállítás, ami közel 1000 m2-es kiállítótéren, 21 szobán keresztül mutatja be az elmúlt évszázadok leghíresebb gyilkosságait.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.