Stílus
Hess innen, te tél!
A tél az egyik legszebb évszak sok hóval és fenyőillattal. Na és persze nem feledkezhetünk meg a karácsonyi meghittségről, a hógolyózásról, síelésről és a sok-sok finom süteményről. Ja meg ott az a finom forralt bor és legjobb barátunk, a meleg kályha.
Alakoskodj kedvedre! Avagy vicces-trükkös farangi tippek igazán különleges farsangi jelmezekhez (gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt)
Már javában benne járunk a farsangi időszakban, így nyilván sokatokban felmerült a kérdés, hogy minek öltözzetek be. Mármint nem miért, hiszen örök gyereknek lenni jó, hanem hogy milyen ocsmány, illetve tündérszép lény alakját vegyétek fel egy ilyen buli erejéig.
Télen is fitten!
Gondoltál valaha arra, hogy télen sem csak a fotelbe, egy jó meleg takaróba és egy-egy unalomig ismert romantikus vígjátékba süppedve érezheted jól magadat? Összegyűjtöttünk néhány tuti receptet és házi praktikát, hogy a legködösebb, leghavasabb, legszürkébb napon kicsattanhass az egészségtől!
Januárban sem kell unatkoznod!
Bár sokak szerint az év eleji hónapok szürkék és ilyenkor persze az idő is csiga lassúággal telik, mégsem kell a szoba sarkába begubódzva töltened az elkövetkezendő hatvan napot. Van ugyanis jó néhány kreatív ötletünk, amivel kitűnően elcsaphatod a szabadidődet tavaszig. Kipróbáltuk, listáztuk, jó szórakozást!
Idén is fogadom!
Avagy ugye most is ott virít az asztalodon az bizonyos lista, amit minden újévkor összeírsz, veszettül megfogadsz, majd persze jó gyorsan elfelejtesz, vagy meggyőzöd magadat a haszontalanságáról.
Idenézz, ez gyönyörű!
Járkáltunk, karácsonyoztunk, forraltboroztunk, kürtőskalácsoztunk. Közben pedig ilyen csodákba akadtunk: mesebeli, varázslatos, szaloncukor- és fenyőillatú apró karácsonyi világokba. Totálisan bezsongtunk, elvesztünk az élményben és a cukiságban, ezért mindezt megosztjuk veletek is. Mert már tényleg mindjárt karácsony van, visszaszámlálás indul!
A te házad, a te advented!
Ebben a cikkben most megint kreatívkodunk egy cseppet, hogy az adventi készülődés izgalmas időszakát is megspékeljük egy kis otthoni díszítgetéssel. Éppen ezért alább „home-made” is könnyen és szépen elkészíthető mütyürkéket, cuki dekorációkat és hiper-szuper tippeket találtok ahhoz, hogy a ti házatokba is beköltözhessen a karácsony szelleme és persze vele együtt a közös barkácsolás vidámsága is!
Csináld magad ősz! 2.
A borongós, esős, latyakos ősz és a hatalmas siker kedvéért úgy döntöttünk, hogy ezen a héten is folytatjuk kreatív őszi sorozatunkat, hogy bebizonyítsuk nektek, hogy az ősz igenis színes, vidám és persze felülmúlhatatlanul otthonos. Mindez pedig csakis rajtunk és a bennünk élő örök gyereken múlik. Munkára, dekorációra, mosolyra fel!
Díjazták a legjobb divattervezőket
Megválasztották Közép-Európa legjobb divattervezőit. A Design Terminál ötödik alkalommal hirdette meg a Gombold újra! öltözéktervező pályázatot, melyen idén már hat ország tehetségei versengtek egymással.
Csináld magad ősz!
Sokan gyönyörűnek, mások unalmasnak tartják az őszt, és azon keseregnek csak karácsonyig, hogy elmúlt a nyár. Mi viszont ezt az állapotot tarthatatlannak gondoljuk, ezért megosztjuk veletek, hogy szerintünk mennyi kreatív csodát tartogat a lombhullató évszak. Íme a mi kis kedvcsináló aktív listánk otthonra, nem csak művészeknek!
3456789101112
7 / 24 oldal
Játék
Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a ’30-as évek Budapestjén. A szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.