Stílus
2, 5 tonna hulladék begyűjtésével ért véget a 3. PET kupa
Rekordszámú indulóval zajlott az idén a tiszai PET Kupa, ahol a tizenhat, főként pillepalack hulladékból épített hajó legénysége, 2, 5 tonna, azaz több mint 30 000 műanyag palacktól és egyéb hulladéktól tisztította meg a Tiszát.
Tervezz ajándéktárgyat a Katona József Színháznak!
A Katona József Színház és a K:önyv és Bolt pályázatot hirdet a színházzal, előadásaival vagy művészeivel kapcsolatos ajándéktárgyak tervezésére. A pályázat célja, hogy a K:önyv és Bolt kínálata egyedi ajándéktárgyakkal bővüljön…
Pár dolog, ami segít túlélni az irodai nyarat
Összegyűjtöttünk egy-két szuper nyárimitáló dolgot arra az esetre, ha a várva várt nagy utazás, vagyis a családi nyaralás még várat magára. Figyelem, sokszor tesztelt túlélő receptek következnek az irodába ragadtaknak!
Csodák márpedig vannak, Budapesten is!
Újra körbejártuk a várost, nem csak az aszfaltot és az araszoló tömeget bámulva, és újra rájöttünk, hogy a magyar fővárosban igenis megéri néha kicsit tovább látni az orrunknál. Lépten-nyomon, a házak falán, a körúti lelakott kapualjakban, vagy éppen a háztetőkön apró csodákra leltünk. Ezekről a csodákról szól most ez a cikk.
Legjobb nyári programok, megfizethető szettek
Idén szinte forr a Balaton - már ami a programkínálatot érinti! Összegyűjtöttük azokat az események, amiket nem érdemes kihagyni, és azt is körbejártuk, melyik programhoz milyen szett dukál.
Mire figyeljünk oda külföldi utazás előtt?
Ha külföldi utat tervezünk, számos körülményre ügyelnünk kell indulás előtt, hogy ne érjenek váratlan meglepetések a nyaralásunk alatt. Dr. Kozma Réka ügyvéd szerint még az utazás ideje alatt érdemes jogi segítséget kérni, ha a helyzet indokolja.
Jaj, úgy élvezem én a strandot!
Alábbi cikkünk egy kisebb budapesti strandkörkép, mert végre itt a nyár és persze a várva várt nyári szünet. Ezért adunk néhány tippet arra, hogy melyik fővárosi strandon érdemes pancsolni, barnulni, fagyizni, vagy csak úgy szimplán lazsálni idén nyáron.
Hódíts idén nyáron olívazöldben és marsalában!
Ezen a nyáron igazán sokféle stílus közül választhatunk, a közös bennük mégis az, hogy ebben az évben divatba jön a nőies nő! Mind a fodrászszalonokban, mind a kifutókon lágy, romantikus vonalvezetéssel törekednek a természetes összhatásra, ahol a nő finom, érzékeny, néha már egészen kislányos, máskor pedig elegáns és rafináltan csábító.
Időutazás? Kipipálva! Római emlékek a fővárosban
Talán nem is gondolnánk a betonrengetegben sétálva vagy éppen a négyes-hatoson zötykölődve, mennyi történelmi emléket rejt a főváros. Érdemes azonban kicsit utánanézni, és rögtön ki is derül, hogy Budapest tele van római kori emlékekkel. Ilyenkor az jut eszünkbe, hogy bárcsak ezek a romok mesélni tudnának.. Időutazásra csábítunk!
Bemutatták a 2015-ös milánói világkiállítás magyar pavilonját
Olaszország után most Budapesten is bemutatták az idei milánói világkiállításra épülő magyar pavilont. Az Életkert elnevezésű épülettel az Olasz Intézetben ismerkedhettek meg hétfőn az érdeklődők.
45678910111213
8 / 23 oldal
Játék
A Tom Cruise főszereplésével készült film elképesztő megtörtént eseményeken alapul: hőse egy szélhámos pilóta, akit hirtelen felbérel a CIA, hogy részt vegyen Amerika történetének egyik legnagyobb titkos hadműveletében.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.