Stílus
Új helyszínen a vasárnaponként az Antik Placc!
A vasárnapi Antik Placc-ok 2014 októbere óta több száz kiállítót, kereskedőt, dizájnert és több ezer látogatót vonzottak a Bálnába. 2015. január 18-tól az anKERT Klub az új helyszíne az eseménynek, ahol a belváros legnagyobb kerthelysége található.
Fogadjunk, hogy idén végre sikerül!
Bár az év, és esetleg a szituáció mindig új és új, egy dolog azonban sosem változik: agyba-főbe fogadkozunk. Minden januárban elkészítjük azt a bizonyos listát, terveket szövünk, és a fejünket tesszük rá, hogy idén tényleg tökéletesek leszünk.
Karácsony forever!
Ki ne kívánta volna már egy-egy romantikusabb téli estén, hogy bárcsak sosem érne véget a karácsony? Ez persze megoldható ha nyáron is karácsonyi betlehemes dalokat hallgatunk, és a megmaradt szaloncukron nyammogunk márciusban. De nem vagányabb dolog inkább újrajasznosítani a karácsonyfát, hogy az – legalábbis részleteiben – mindörökre velünk maradhasson?
Itt a BP Shop Macskafogó kollekciója!
Ki ne emlékezne Grabowskira, az Intermouse hősies titkosügynökére vagy a Lusta Dickre, a trombitáló egérre, Ternovszky Béla kultuszfilmjének népszerű karaktereire? A Macskafogó szereplőit számtalan alkalommal láthattuk már a mozivásznon és a tévéképernyőkön, most azonban egyedülálló módon egy ruházati kollekció darabjain jelennek meg.
Öt hazai startup utazhat az Egyesült Államokba
Öt hazai startup vállalkozás vehet részt a világ egyik legjelentősebb technológiai fesztiválján, a Design Terminál ma meghirdetett pályázatának köszönhetően. A South by Southwest (SXSW) fesztivált 2015. március 13-17. között 22. alkalommal rendezik meg az egyesült államokbeli Austinban.
Magyar divattervező készített ruhakollekciót a Peugeot-nak
A Peugeot Kerényi Virág divattervezőt kérte fel, hogy tervezzen a márka számára exkluzív kollekciót, amelyben a 2014-es Év Autója, a Peugeot 308 SW stílusvilága köszön vissza. A koncepcióruhákat november 30-án, a Millenáris Parkban megrendezett NLC-WAMP művészeti és dizájn vásáron mutatják be.
Világversenyre megy a legszebb magyar anyuka
Víg Anikó képviseli hazánkat Kínában, a Mrs. Globe nevű világversenyen. A szépségversenyen kizárólag anyukák indulnak. A kétgyermekes édesanyja már nagyon várja megmérettetést, és bízik benne, hogy dobogós helyen végez.
Wolf Kati új szerepben
Wolf Kati kecses, szelíd, szabad, éppúgy, mint az Elysian kollekciói. Az X-faktor egykori felfedezettje idén novemberben új szerepben fog tündökölni a kifutón, ugyanis a Marie Claire Fashion Days-en Bódis Boglárka összeállítását mutatja majd be a divat szerelmeseinek.
150 pályázó nevezett az „Év fiatal divattervezője” címért
Mitől lesz egy öltözék egyszerre elegáns egy kellemes vacsorához, alkalmi egy ünnepélyes koccintás mellé, szenvedélyes egy fergeteges partihoz és kellően kényelmes a hajnali napfelkelte érintéséhez?
Megnyílt a bécsi dizájnhét, amelyen Magyarország a vendég
Csütörtök este nyílt meg Bécsben a Vienna Design Week elnevezésű nemzetközi formatervezési fesztivál. Az október 5-ig tartó, a kortárs építészetet és formatervezést bemutató rendezvénynek, Ausztria legnagyobb dizájnfesztiváljának idén Magyarország a vendége.
567891011121314
9 / 23 oldal
Játék
Ahhoz, hogy jól tudj munkát keresni elengedhetetlen az önismeret. Erre számtalan lehetőséged van a mindennapokban is, azonban nem árt egy kis plusz löket. A Belső dilemmáktól az autentikus hivatásig című önindító workshop ebben segíthet neked.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.