Fellépők

Táncházak

Kedvenc helyek

Blues Fesztivál a Kobuci kertben Budapest, Kobuci Kert, július 8 - 10.
Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Kobuci kert nagy ünnepe: a Blues Fesztivál. A rendezvényen fellép többek közt a Morblus zenekar, a hammond-orgona nagymestere, Raphael Wressing és Little G. Weevil is.
 
Összeáll a Culture Club
Boy George-ról az utóbbi időben jobbára csak magánéleti botrányai és a drogokkal vívott küzdelme kapcsán lehetett olvasni. A szebb napokat látott popsztár azonban nemrégiben bejelentette: újra életre hívja a 80-as évek egyik legsikeresebb formációját, a Culture Clubot.
The Darkness: Last Of Our Kind [ rock ]
A manapság dúló retróhullám még sehol sem volt, amikor a brit Darkness már tökéletesen szórakoztató formában hasznosította újra a 70-es évek glam rockjának manírjait.
 
Mika: No Place In Heaven [ pop ]
A 2007-es Life In Cartoon Motion lemezzel Michael Holbrook Penniman libanoni-angol állampolgár kétség kívül új színt vitt a mainstream popzenébe. Vajon ez most is sikerül?
 
Ganxsta Zolee és a Kartel: 20 év gengszter rap [ hiphop / pop / rock ]
Jó húsz éve a családanyák egy emberként kezdtek a fülükön át köhögni, mikor gyermekük szobájába toppanva először szembesültek a Ganxsta Zolee és a Kartel munkásságával.
 
Paradise Lost: The Plague Within [ metal ]
Már most megkockáztathatjuk: Mackintoshék az év egyik legjobb metállemezét tették le az asztalra.
PESTI ESTek: New York Ska-Jazz Ensemble Budapest, A38 Hajó, július 6. 20:00 [ jazz / ska ]
A jazz és a ska házasításából kb. olyan életképes utód születik, mint az oposszum és az emu keresztezéséből. Ráadásul egy ilyen elegy a szentségtörések listáján is dobogós helyet foglal el – gondolhatná joggal, aki még sosem hallott a New York Ska-Jazz Ensemble-ről.
 
Nightwish: a Hegyaljáról Budapestre költözik a koncert
A Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán tartják meg július 15-én a Nightwish-koncertet. A finn szimfonikus metálzenekar fellépése a tokaji Kingdom of Hegyalja fesztivál elmaradása miatt lesz a fővárosban.
 
„Minden egyes koncertünk olyan mint egy esküvő” - Kolektif Istanbul
Törökország egyik legfontosabb világzenei exportcikke, az anatóliai és balkáni hagyományokat ötvöző Kolektif Istanbul zenekar a Yunus Emre Enstitüsü Budapesti Török Kulturális Központ meghívására érkezik Magyarországra.
 
„Élni szeretni és tudni kell” – Interjú Csík Jánossal
Ötven év élményei egy különleges lemezbemutató koncerten. Csík János olyan művész-barátok közreműködésével áll színpadra, mint Ferenczi György és a Rackajam, Dresch Mihály, Pál István Szalonna vagy a Csík zenekar egyes tagjai.
2015. július 6., hétfő

Csaba
A ’80-as évek legnagyobb világsztárjai adnak koncertet július 17-én a Puskás Ferenc Stadionban. A Retro 80’s Disco Party rendezvényen a neves külföldi fellépők mellett hazai frontról a Dolly Roll és Zoltán Erika is színpadra lép.
Bezgeti a Ciuc a Csíkit
Sántha Attila
(Székely Hírmondó)
Magyarán, addig mind bezgette a Ciuc a Csíkit, hogy a Heineken-ellenesség a székely nemzeti identitás részévé kezd válni.
51
1
Emlékszem...
Bódvai Ildikó
(Kisalföld)
Emlékszem, Sopronban... Napok óta ez a két szó és egy fülbemászó dallam motoszkál a fejemben. De nem csak én dúdolom, ez szól a rádiókban, ez hallatszik az autókból a leengedett ablakokon keresztül.
2
9
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.