Fellépők

Kedvenc helyek

Komolyzenei koncertek

A holland sztár DJ-producer, Joris Voorn újra Magyarországon
Több mint 15 éves pályafutása alatt bejárta az egész világot, és egyértelműen egyike azon kevés producereknek, akik trackjeikkel alapjaiban rengették meg a világ klubéletét és váltak stílusteremtőkké. Joris Voorn a PRLMNT vendége lesz december 5-én.
 
Mø, Venice Valley Budapest, A38 Hajó, november 28. 19:30
Mø, aki véletlenül sem „eM-Nulla”: nevének helyes ejtése egyébként Möe. A Polar Beat színeiben érkező, Diplóval kokettáló dán elektrodíva a betegség miatt elmaradt májusi fellépését pótolja; a hazai Venice Valley duó skandináv poppal melegít be.
 
hiperkarma: Konyharegény [ alternative / indie ]
Bivalyerős visszatérő lemezzel jelentkezett 11 esztendő után a „nullás” évek legkarizmatikusabb alternatív sztárja.
 
Cavalera Conspiracy: Pandemonium [ hardcore / metal ]
A minőségi szőlőszármazék és Max Cavalera között az a különbség, hogy előbbi nemesedik a kor előrehaladtával.
 
Live: The Turn [ alternative / rock ]
Amekkora slágereket hozott össze pályafutása során, annyira kiábrándító véget ért a Live története a 2000-es évek végén.
 
Bush: Man On The Run [ alternative / rock ]
A Busht annak idején úgy emlegették, mint a legamerikaibb brit rockzenekart – korántsem alaptalanul.
KiSTeHéN, efZámbó [ alternative ]
Full HD és HDB: Kollár-Klemencz Lászlóék nem akármilyen körülmények között mutatják be a Szomjas nők című új anyagukat! Az art-rock kulcszenekara, az efZámbó HDB társaságában, plusz egy közösségi klipforgatás aktív részesei is lehetünk az A38-on.
 
Louisiana Double - Apáti Ádám, Pintér Zsolt és Lackfi János közös lemezt készített
A budapesti Muzikum Klubban mutatja be november 25-én a Ferenczi György és a Rackajamből ismert két muzsikus, Apáti Ádám és Pintér Zsolt alkotta Louisiana Double az első lemezét, amely Magányos apák éneke címmel jelent meg a Gryllus Kiadónál.
 
45 éves a Mini-klub - Miniinterjú Török Ádámmal
November 28-án és 29-én duplajubileumi koncertet ad Török Ádám és a Mini. A progresszív blues-jazzrock zenekar 13 zenésszel lép színpadra, a fuvolás-énekes frontember mellett korábbi és jelenlegi tagok, vendégművészek. Török Ádámot, aki jelenleg Amerikában koncertezik, e-mailben kérdeztük a bulikról.
 
„Bölcsészkaros zenekar lettünk, sok fiatal jár a koncertjeinkre” - Kollár-Klemencz László
Kollár-Klemencz László Legesleges című, Erdős Virág verseire írt — közéleti mélyfúrásnak is nevezhető — szólólemeze után, november 27-én megjelenik a Kistehén zenekar új albuma, a Szomjas Nők.
2014. november 27., csütörtök

Virgil
Három elkeseredett, különböző korú nőt (Ónodi Eszter, Csákányi Eszter és Törőcsik Franciska) egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizőz felkarol.
A népszerű zenekar megtartja jó szokását, és idén is részt lehet venni a fergeteges évzáró buliban, amit a tagok most a 15 éves fennállás apropóján tartanak.
Nincsenek elvárások, hogy mi a jó és mi a rossz
László Péter
(Dining Guide)
Vannak objektív módszerek a kávé aromáinak és egyéb tulajdonságainak a meghatározására, de az hogy mi a jó, teljesen szubjektív. Interjú.
Nem az ásvány
Franz Weninger
(Vinoport)
A borok ízében való eltérés nem közvetlenül a talajnak köszönhető, hanem a humusztartalomnak és az élővilágának. Interjú.
4
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.