Fellépők

Kedvenc helyek

Komolyzenei koncertek

Dorian Concept (Live Band) Budapest, A38 Hajó, március 28. 23:30
Az osztrák elektronikát hajlamosak vagyunk a downtempóval beazonosítani. Bár Kruderék hőskora óta sok víz lefolyt a Dunán, így most a Hajón egy élőzenekarral kiegészült, újgenerációs előadó mutatja meg a bécsi vér – absztrakt hiphop – lüktetését.
 
Országos Táncháztalálkozó Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, március 28 - 29.
Neoreneszánszát éli a táncházmozgalom: mára már a hagyományőrzés is hagyománnyá vált.
Therapy?: Disquiet [ alternative / punk / rock ]
Zenei alapművet írni nem mindig kifizetődő dolog, főleg, ha olyan formációról van szó, melynek lételeme a kísérletezés és a folyamatos változás.
 
Cloud 9+: Supernova [ drumandbass / hiphop ]
A Supernova színvonalban lazán felveszi a versenyt a színtér nyugati középmezőnyével, de ahhoz egyelőre kevés, hogy tartósan túl is szárnyalja azt.
 
Madonna: Rebel Heart [ dance / pop ]
Hogy Madonna pontosan mikor lépett a KISS nyomdokaiba, arról hosszasan lehetne vitatkozni.
 
Adrenaline Mob: Dearly Departed [ metal / progressive / rock ]
A Dearly Departed nem egy új nagylemez, csupán egy EP tele feldolgozásokkal és régebbi dalok akusztikus verzióival.
KiSTeHéN, Ricsárdgír Budapest, Akvárium Klub, április 2. 20:00 [ alternative ]
Kollár-Klemencz Lászlóék KiSTeHeNe az elmúlt fél évben alaposan bebóklászta az országot, most a Szomjas Nők – és cowboyok – helye az Akváriumban lesz. Egy szintén Szentendréhez köthető dadaista hobbipop zenekarral rodeóznak egy jót a KisHallban.
 
Új albummal tér vissza az Amber Smith
Három év szünet után új nagylemezt jelentet meg a legpatinásabb és legfontosabb angol nyelven éneklő hazai gitárpop-zenekar, az Amber Smith. Az új album, a Modern a zenekar pályafutásának eddigi legjobb munkája számos igen emlékezetes dallal.
 
„Ez a zene maga a pozitív életszemlélet” - Garami Funky Staff
Többségében saját szerzemények szerepelnek a Class FM műsorvezetője, Garami Gábor zenekara, a Garami Funky Staff első nagylemezén. A Péntek éjszaka című albumról, a gyerekkori álmokról, valamint a funky és a mulatós zene közötti párhuzamról is beszélgettünk a dobossal.
 
„Mindig a szívünkből zenéltünk” - Az Arénában ünnepel a Magna Cum Laude
Idén 15 éves a Magna Cum Laude, hogyan is mondhatna máshogy köszönetet rajongóinak az eltelt időért, mint egy fantasztikus új albummal, és egy hatalmas év végi koncerttel a Sportarénában. A jelenleg ötös felállásban működő csapatból Mező Misi énekes és Kara Misa szövegíró-basszusgitáros válaszolt kérdéseinkre.
3
2015. március 28., szombat

Gedeon, Johanna
A harmincöt éves fiatalember a Duran Durantól Robbie Williamsen át a Caribouig mindenkinek készített már vonóshangszerelést.
Kollár-Klemencz Lászlóék KiSTeHeNe az elmúlt fél évben alaposan bebóklászta az országot, most a Szomjas Nők – és cowboyok – helye az Akváriumban lesz.
Szerelem, barátság, BorStore, Berlin!
Csorba Gábor
(Táncoló Medve)
Többen mondták, hogy mennyire várták, hogy végre elérhető a finom magyar bor Berlinben is. Érezhető volt a ?valami elindult? hangulat.
A jó törköly titka
Villányi Pálinka
(Villányi pálinka)
Nem lehet minőségi törkölypálinkát csinálni egy hét alatt ? aki ezt mondja, annak valóban szúrós, karcos, olajos pálinkája lesz.
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.