Fellépők

Kedvenc helyek

Komolyzenei koncertek

Grand Mexican Warlock akusztik, Kaldera Budapest, Roham Bár, január 30. 20:00
A fővárosi klubélet résztvevőinek a Király utcai non-stop pizzériák előbb szorulnak bemutatásra, mint a Grand Mexican Warlock. Az anno Shell Beach-, Jazzékiel-, Subscribe-, valamint Idoru-tagokból alakult csapat meglehetősen aktív koncertzenekar.
 
A Europe lesz az Open Road Fest sztárfellépője júniusban
A Europe lesz a sztárfellépő az idei alsóörsi Open Road Festen, amelyen a svéd rockzenekar június 13-án ad koncertet. A különleges show miatt a fesztivál nagyszínpadát is át kell alakítani.
Papa Roach: F.E.A.R. [ metal ]
A nu metal hullám egykori másodvonala mára már végleg kilehelte lelkét. Ám ez nem feltétlenül tartozik a zenetörténet legtragikusabb eseményei közé.
 
Bloodbath: Grand Morbid Funeral [ death metal ]
Hol vannak már azok az idők, mikor a Paradise Lost-rajongók egy része agyalapi szamárköhögésben tört ki a Host lemez Depeche Mode-hatásai hallatán!
 
Lajkó Félix-Balázs János: Jelszó [ folk ]
János lassan 10 éve, Félix bő két évtizede muzsikál a publikumnak; együtt egy éve dolgoznak.
 
Middlemist Red: Supersonic Overdrive [ indie / psychedelic ]
A Deezer-világverseny győztese oroszlánkörmeit 10 dalban, tömény 40 percben mutatja meg.
Michael Angelo Batio & Band Budapest, PeCsa Music Café, február 3. 20:00 [ progressive ]
Michael Angelo Batiót valamiért nem szokás olyan NB1-es gitárhősökkel egy lapon említeni, mint Steve Vai vagy Joe Satriani, pedig technikai tudás szempontjából nem marad el mögöttük. Az 1956-os születésű Batio tízévesen kezdett el gitározni...
 
Új tag mutatkozik be az Európa Kiadó koncertjén
Újra koncertet ad Budapesten az Európa Kiadó. A csaknem három és fél évtizede létező, kultikus zenekar február 20-án a Millenáris parkban játszik. Az Európa Kiadóban néhány szám erejéig bemutatkozik az egyelőre meg nem nevezett új tag…
 
„Ez a zene maga a pozitív életszemlélet” - Garami Funky Staff
Többségében saját szerzemények szerepelnek a Class FM műsorvezetője, Garami Gábor zenekara, a Garami Funky Staff első nagylemezén. A Péntek éjszaka című albumról, a gyerekkori álmokról, valamint a funky és a mulatós zene közötti párhuzamról is beszélgettünk a dobossal.
 
„Mindig a szívünkből zenéltünk” - Az Arénában ünnepel a Magna Cum Laude
Idén 15 éves a Magna Cum Laude, hogyan is mondhatna máshogy köszönetet rajongóinak az eltelt időért, mint egy fantasztikus új albummal, és egy hatalmas év végi koncerttel a Sportarénában. A jelenleg ötös felállásban működő csapatból Mező Misi énekes és Kara Misa szövegíró-basszusgitáros válaszolt kérdéseinkre.
3
2015. január 30., péntek

Martina, Gerda
Negyedszázados a magyar underground egyik legfontosabb alakulata, a Korai Öröm! Ennek örömére február 5-én az A38-on nagyszabású születésnapi koncertet ad a zenekar.
Táncoló drapériák, miniatűr helikopterek által távirányított lufik, Űrodüsszeia. Illúzió és valóság, romantika és szürrealizmus. Különleges léggömbbalett a norvég Heine Avdaltól és a japán Yukiko Shinozakitól február 6-án és 7-én a Trafóban.
A borpiac megmondói
Polák Dávid
(Kocsma blog)
Borversenyek terén idehaza elég kaotikus a helyzet. Nincs igazán nyomon követhető, egymásra épülő, jól szervezett rendszer.
2
2
Iksz dolog, amiért ez lesz az év pezsgőprogramja
Fütő Bea
(Poppmood)
Mit jelent igazából a CE a VinCE magazin és VinCE Budapest Wine Show nevében? Champagne Enthusiast!
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.