Fellépők

Kedvenc helyek

Komolyzenei koncertek

Parov Stelar pres. Max the Sax (AUT) Budapest, Trafiq, március 5. 22:00
Most ne egy szokványos partyra számítson a nagyérdemű az osztrák elektro-swing csillag részéről! Ez az exkluzív klubkoncert ugyanis a majd’ 100 évvel ezelőtti tivornyákat idézi fel, melybe a szupersztár zenekarának szaxofonosa, Max The Sax apait-anyait belead.
 
Kid Rock: First Kiss
Dollármilliók ide vagy oda, Kid Rock bizonyos szempontból hálátlan sorsú előadó, akinek együtt kell élnie a Nickelback-szindrómával: tök mindegy, milyen lemezeket készít, mindig lesznek olyanok, akik találnak ürügyet, hogy zsigerből utálják őt.
Óriás: 0209 [ alternative / rock ]
A 0209 nem több mint a Tűz, víz, repülő-album kissé rockosabb folytatása, és mint ilyen, kifogástalan anyag.
 
Bob Dylan: Shadows Of The Night [ country / rock ]
A 70-es éveiben járó Bob Dylan legújabb lemezével elsősorban a saját korosztályát, azon belül is leginkább önmagát akarja szórakoztatni.
 
Björk: Vulnicura [ alternative / electro / pop ]
Björk irányában csak az tud közönyös lenni, aki elmúlt hatvanéves vagy életét egy űrszondához láncolva érte le.
 
Papa Roach: F.E.A.R. [ metal ]
A nu metal hullám egykori másodvonala mára már végleg kilehelte lelkét. Ám ez nem feltétlenül tartozik a zenetörténet legtragikusabb eseményei közé.
Jarboe & Helen Money (USA), The Devil’s Trade Budapest, Dürer Kert, március 3. 20:00 [ alternative / blues / experimental ]
Aki már látta Jarboe-t élőben, tisztában lehet vele, hogy olykor egy 50 kilós nő súlyosabbnak hathat, mint egy génkezelt ámbráscet. A legendás Swans egykori zenésze minimal alapokkal kísért experimentális szerzeményeivel olyannyira közelről érezteti az apokalipszist...
 
Lerántották Madonnát a Brit Awards színpadáról
Egyik táncosa véletlenül lerántotta Madonnát a Brit Awards színpadáról - a tekintélyes brit zenei elismerés idei díjkiosztó gálája valószínűleg a ceremóniára vendégelőadóként meghívott amerikai szupersztár jókora zuhanásáról lesz híres.
 
„Ez a zene maga a pozitív életszemlélet” - Garami Funky Staff
Többségében saját szerzemények szerepelnek a Class FM műsorvezetője, Garami Gábor zenekara, a Garami Funky Staff első nagylemezén. A Péntek éjszaka című albumról, a gyerekkori álmokról, valamint a funky és a mulatós zene közötti párhuzamról is beszélgettünk a dobossal.
 
„Mindig a szívünkből zenéltünk” - Az Arénában ünnepel a Magna Cum Laude
Idén 15 éves a Magna Cum Laude, hogyan is mondhatna máshogy köszönetet rajongóinak az eltelt időért, mint egy fantasztikus új albummal, és egy hatalmas év végi koncerttel a Sportarénában. A jelenleg ötös felállásban működő csapatból Mező Misi énekes és Kara Misa szövegíró-basszusgitáros válaszolt kérdéseinkre.
3
2015. március 1., vasárnap

Albin
A Magyar Természettudományi Múzeum öt földrész több évezredes vagy épp a közelmúltból származó múmiáit mutatja be.
Idei első posztom
Losonci Bálint
(Vinoport)
Meggyőződésem, hogy a melegebb, naposabb fekvésekben Magyarországon a syrah adja a legérdekesebb vörösborokat a nemzetközi fajták közül.
1
A saját erőnkből szeretnénk előre jutni
ifj. Dúzsi Tamás
(Juniborbár)
A precíziós szőlőtermesztés felé szeretnénk haladni és bár bioként műveljük a szőlőnket, szeretnénk, ha a minősítést is megkapnánk.
2
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.