Fellépők

Kedvenc helyek

Komolyzenei koncertek

Két koncertet is ad jövőre Budapesten az Ignite
Két klubkoncertet ad 2015 elején Budapesten az Ignite, az amerikai rockzenei színtér legismertebb magyar vonatkozású szereplője. Téglás Zoli, a hardcore-punkot játszó csapat frontembere elmondta, hogy a készülő lemezükről is játszani fognak.
 
The Beach Boys Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, november 26. 20:00
Az amerikai életérzést a kóla és a farmer mellett talán ez a „fiúcsapat” hozta leginkább „az átkosban”. A szörfrocker srácok az 52 év során „öregfiúkká” értek, de a zenekarvezető például nyáron teltházas bulin állta ki a jegesvödrös ALS-kihívást!
KiSTeHéN: Szomjas nők [ alternative / pop / progressive / rock ]
A zenekarvezető szerint a Szomjas nők „progresszív pop-rock album, pofátlanul szabad…”; emellett kevésbé közéleti, inkább személyesebb hangvételű.
 
Cavalera Conspiracy: Pandemonium [ hardcore / metal ]
A minőségi szőlőszármazék és Max Cavalera között az a különbség, hogy előbbi nemesedik a kor előrehaladtával.
 
Live: The Turn [ alternative / rock ]
Amekkora slágereket hozott össze pályafutása során, annyira kiábrándító véget ért a Live története a 2000-es évek végén.
 
Bush: Man On The Run [ alternative / rock ]
A Busht annak idején úgy emlegették, mint a legamerikaibb brit rockzenekart – korántsem alaptalanul.
Gnarwolves, Prawn, Have No Clue, Anchorless Bodies Budapest, Dürer Kert, november 24. 20:00 [ indie / pop punk ]
A gördeszkás dallamos punk a késői 90-es években élte virágkorát, a mozgalom kifulladását pedig csak a kitartóbb formációk élték túl. A Gnarwolves azonban feleleveníti azt az időszakot, amikor minden deszkás discmanjében Punk’o’Rama-CD forgott.
 
KiSTeHéN, efZámbó Budapest, A38 Hajó, november 27. 20:00 [ alternative ]
Full HD és HDB: Kollár-Klemencz Lászlóék nem akármilyen körülmények között mutatják be a Szomjas nők című új anyagukat! Az art-rock kulcszenekara, az efZámbó HDB társaságában, plusz egy közösségi klipforgatás aktív részesei is lehetünk az A38-on.
Bebe két koncert között színdarabot ír
Az űrből nézve a világ legfényesebb környékeként számon tartott Bűnös Várost, vagyis Las Vegast idézi fel minden hónapban Bebe, Giorgio és Gyurcsík Tibor a főváros egyik legtrendibb szórakozóhelyén.
 
„A Voice után ott tudtam folytatni a karrierem, ahol abbahagytam” - Pákai Petra
Pákai Petra a hazai jazzélet egyik legjobb hangja, és egyben legszínesebb egyénisége. Az éneklés mellett tanít, amíg ideje engedte, masszőrként is dolgozott. Jelenleg Cséry Zoltánnal közös estjére készül.
 
„A közönség szeretettel várt vissza” - Wolf Kati
Ugyanott folytatja zenei karrierjét Wolf Kati, ahol nagyjából egy évvel ezelőtt abbahagyta. Az énekesnőben azonban valami mégis megváltozott a majdnem egy éves Hong-Kong-i kitérő során. Azt mondja, jókor jött a leállás, hiszen szüksége volt arra, hogy ismét kizárólag a családjára fordítsa minden idejét és energiáját.
2014. november 24., hétfő

Emma
Új űrodüsszeia ? Interstellar
Rajcsányi Gellért
(Mandiner)
Persze nem rossz film az Interstellar. Nagy ez a film. Csak túl nagy.
3
3
Az Etyek-Budai borvidék újrapozicionálása
Etyek 360
(Sajtóközlemény)
Régen elfelejtettük már a szelídítetlen savakat, a korai szüretből és az üzemi terhelésből származó könnyed, légies borokat. A cél a világszínvonal elérése lett.
8
1
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.