Fellépők

Táncházak

Kedvenc helyek

Őszi-téli turnéra indul a Magashegyi Underground és a Kaukázus
A Kaukázus oszlopos tagjai, Kardos-Horváth János és Fodor Máriusz 2004-ben hozták létre a magyar alternatív rock szcéna ütős formációját, a Magashegyi Undergroundot. A tagcserék és egy hosszabb hangvételű alkotói szünet után immár mindkét zenekar újra fontos részét képezi a hazai zenei életnek…
 
Palle Mikkelborg Trio (DK) Budapest, BMC - Opus Jazz Club, október 14. 21:00
Palle Mikkelborg a skandináv jazzmezőny egyik legmeghatározóbb veteránja. A dán trombitaművész csaknem fél évszázada alkot, azonban az örökös változás 74 éves kora ellenére is lételeme maradt. Pályafutása során számtalan albumot készített...
Ghost: Meliora [ classic rock / metal / rock ]
Vajon mi lett volna a KISS sorsa, ha Gene Simmons anno azt mondja: „hagyjál már, az arcfestés a bohócok kiváltsága!”
 
Deti Picasso: Motherland [ folk / rock ]
A zenekar 6. albuma méltó tisztelgés a szülőföld előtt.
 
Slayer: Repentless [ metal ]
A 21. századi metállemezek közül egyedül talán a 13 című Black Sabbath-művet övezte hasonló kétségekkel vegyes várakozás, mint a Slayer új albumát.
 
Chris Cornell: Higher Truth [ country / rock ]
Attól, hogy egy zenekar több alapművet is letett az asztalra, még semmi sem garantálja, hogy tagjai szólóban ne lennének képesek minősíthetetlen produkcióra.
PESTI ESTek: Deti Picasso (AR/H), Gasmac Gilmore (AT) Budapest, A38 Hajó, október 15. 20:00 [ folk / rock ]
Egy Moszkvából származó örmény testvérpár, mely kevésbé intenzív hónapjaiban félóránként koncertezik Budapesten – ez nem lehet más, csak a Wattican Punk Ballet. Gaya és Karen Arutyunyan ezúttal azonban másik oldalukról mutatkozik be.
 
Lóci Hajós Andrással Játszik
2015. október 29-én tartja egyéves születésnapi koncertjét a Lóci Játszik a budapesti Akváriumban. A koncerten több vendégművész is fellép majd, akik közül egyet sokáig titkoltak a fiúk. Most azonban lehullt a lepel az ő személyéről is…
 
„A művészet csak az élmény felől közelíthető meg” – Hollerung Gábor
Indiana Jones, Titanic, Schindler listája, Ben Hur – csak néhány klasszikus a Budafoki Dohnányi Zenekar filmzenei repertoárjából, mely szeptember 6-án is elhangzik a Dohány utcai Zsinagógában a Zsidó Kulturális Fesztivál keretein belül. A részletekről Hollerung Gábor karmesterrel beszélgettük.
 
„Szabadítsd fel az elmédet, és a hátsód magától követni fogja azt!”- James Copley (Electro Deluxe) [ funk / soul ]
A világ egyik legsikeresebb soul-funk formációja, az Electro Deluxe is fellép az idei Alba Regia Feszten. A francia csapat augusztus 3-án Székesfehérváron, a Hotel Magyar Király előtti téren varázsolja el a nagyérdeműt egy ingyenes koncerttel.
2015. október 13., kedd

Kálmán, Ede
A legendás játékbaba varázsa még a 21. században is kitart, mi sem mutatja ezt jobban, mint a Barbie-filmek sokasága, ami az elmúlt években került kiadásra.
Röhrig Géza már mindig itt várja magát a repülőtéren
Vári György
(NOL)
A koktélpartik és small-talkok sorozata ?nem az ő világa?, a film sikere mégis lehetőség az érdemi beszédre az ember teljes lemeztelenedéséről, a holokausztban megszerzett tudásról.
6
3
Kis magyar tahológia
Körmendy Zsuzsanna
(Magyar Nemzet)
Mindig abból van káosz, ha kétféle dolog összekeveredik. Jó példa erre Dippold Pál kirohanása látszólag a göteborgi eset ellen, valójában pedig Esterházy Péter ellen.
19
41
Tagok: túl az 1 millión
Copyright © 2014
Ingyenes Műsorújság Kft. az Est Media Group tagja.