Kedvenc helyek

Friss zene
Boban Markovics Orkestar: Mrak Megjelenés dátuma: 2019. április 1. [ world music ]
A Balkán AC/DC-je kőkeményen menetel tovább. Megszámlálhatatlan kiadvánnyal és kollaborációval a háta mögött, elpusztíthatatlanul masírozik a kompánia a kitörő örömmel és örvénybe rántó bánattal kikövezett, jól kitaposott délszláv úton.
Hozier: Wasteland, Baby! Megjelenés dátuma: 2019. március 1. [ blues / indie / rock ]
Mondhatnánk, hogy öt év hatásszünet és csend valami újat és színeset produkál, de sajnos Hozier új albuma maradt olyan, amilyen 2014-ben is volt: jó, hallgatható, rádióbarát, még igazából élvezhető is, de semmi extra.
Bring Me The Horizon – amo Megjelenés dátuma: 2019. január 25. [ alternative / pop / rock ]
Vannak olyan együttesek, akik kockázatmentesen, kiszolgálva a közönséget albumról albumra ugyanazt az élményt nyújtják, félve a megújulástól és a negatív kritikától. A Bring Me The Horizon nem ez az együttes.
Kaukázus: KpOp Megjelenés dátuma: 2018. október 24. [ alternative / pop / rock ]
A Kaukázus tavaly ősszel megjelent nagylemezével bebizonyította, hogy nemhogy rosszat nem tesz az alkotásnak a csend, de néha szükséges is egy nagy levegőt venni, mielőtt belevágunk valami újba.
Cypress Hill: Elephants On Acid Megjelenés dátuma: 2018. szeptember 28. [ hiphop / rap ]
Számtalan példa van rá, hogy egyes előadók nem ismerik a kreatív szünet fogalmát, egy-két évente megjelenő stúdiólemezeik színvonala pedig idővel már a Föld magját súrolja. Na, nem mintha a dalszerzés hosszabb szüneteltetése bármire is biztosíték lenne.
Therapy?: Cleave Megjelenés dátuma: szeptember 21. [ alternative / punk / rock ]
Több mint húsz év távlátából akár már szürreálisnak is tűnhet, hogy a Therapy? valaha egy milliós lemezeladásokat produkáló mainstream zenekar volt. Ez a státusz persze nem tartott sokáig, a nagy lemezkiadók ugyanis köztudottan nem értékelik az öntörvényűséget.
Alice In Chains: Rainier Fog Megjelenés dátuma: augusztus 24. [ grunge / rock ]
Hogy Kurt Cobain és Chris Cornell nélkül a Nirvana és a Soundgarden történetének le kellett zárulnia, az tiszta sor. És ma már legalább ennyire egyértelmű, hogy az Alice In Chains sztorija nem érhetett véget Layne Staley halával, bármily karizmatikus frontember is volt.
Daron Malakian and Scars on Broadway: Dictator Megjelenés dátuma: 2018. július 20. [ metal ]
A Guns N’ Roses Not In This Lifetime turnéja óta a „soha ne mondd, hogy soha” közhely új értelmet nyert. Arra viszont ennek fényében sem tennénk öt forintot, hogy valaha is készül még új System Of A Down-anyag.
Nine Inch Nails: Bad Witch Megjelenés dátuma: 2018. június 22. [ industrial ]
Egy zenei előadó iránti fanatizmus akár tiszteletreméltó dolog is lehet, ha a rajongóban megmarad az objektivitás szikrája, és nem feltétlenül érez kényszert azon egyedek felkoncolására, akik kritikát fogalmaznak meg kedvence egy-egy újabb produktumával kapcsolatban.
Mike Shinoda: Post Traumatic Megjelenés dátuma: 2018. június 15. [ hiphop / pop ]
A legtöbb zenész kevés interjús szituációt gyűlöl jobban annál, mint amikor az újságíró azt kéri, szíveskedjék magyarázatot adni az új lemez címére. Nos, Mike Shinodának ettől aligha kell tartania, ugyanis a „Prost Traumatic” több mint egyértelmű utalás.
12345678910
1 / 504 oldal
Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.