Kedvenc helyek

Friss zene
Ghost: Prequelle Megjelenés dátuma: 2018. június 1. [ metal / pop / rock ]
Vajon meddig jutott volna el a KISS, ha Gene Simmons anno a sárkányos patacipőt és a pandamackó-arcfestést bojkottálva farmerben és bőrmellényben áll ki a színpadra? Nem tudjuk, de jó eséllyel kaviár helyett egy ideig sóletkonzervvel töltötte volna fel a hűtőt.
Skindred: Big Tings Megjelenés dátuma: 2017. április 27. [ reggae / rock ]
Egyes zenekarok a rock/metál színtérről betört kirakatokat, lángoló középületeket és felborított autókat hagytak volna maguk után, ha valaha jelentősen modernizálni merészelték volna hangzásukat. Ilyen a Motörhead, az AC/DC vagy akár az Iron Maiden.
A Perfect Circle: Eat The Elephant Megjelenés dátuma: 2018. április 20. [ alternative / psychedelic / rock ]
Sajnos nem zárhatjuk ki annak lehetőségét, hogy azok, akik 2018-ban is lélegzetvisszafojtva várják az új Tool-lemezt, egyszer fosszíliaként végzik egy őslénytani múzeumban. Persze, Maynard James Keenan a negyedik A Perfect Circle-albumot sem kapkodta el.
Snoop Dogg: Bible Of Love Megjelenés dátuma: 2018. március 30. [ gospel / soul ]
Ha Snoop Dogg 2010 utáni lemezeinek színvonalát grafikonon kellene ábrázolnunk, az ábra hasonló felszíni formát eredményezne, mint a Grand Canyon: azaz mérsékelten magas csúcspontok gigászi szakadékokkal.
Stone Temple Pilots: Stone Temple Pilots Megjelentés dátuma: 2018. március 18. [ alternative / rock ]
A Stone Temple Pilots a 90-es évek egyik nagy sikertörténete volt. A következő évtizedek alapján azonban a zenekar joggal érezhette magát a legnagyobb hatósugarú katasztrófamágnesek egyikének. És úgy tűnik, új nagylemezükkel sem fogják megtörni az átkot.
Ministry: AmeriKKKant Megjelenés dátuma: 2018. március 9. [ industrial / metal ]
Kevés olyan nagy hatású múzsája volt a politizáló amerikai előadóknak a történelemben, mint a Bush-kormányzat a 2000-es években. Míg a Pearl Jam és az REM depresszióba süllyedt, a Bad Religion, a NOFX és a Sick Of It All pl. pályafutása legdühösebb lemezeit tette le az asztalra.
Moby: Everything Was Beautiful, and Nothing Hurt Megjelenés: 2018. március 2. [ electro / triphop ]
Számtalan példával tudjuk igazolni, hogy a munkaalkoholizmus önmagában nem garantálja a kreatív végeredményt. Kiváltképp, ha az adott alkotó betöltötte ötvenedik életévét, pályájának csúcsalkotásait pedig már év(tized)ekkel korábban letette az asztalra.
Onyx: Black Rock Megjelenés dátuma: 2018. február 16. [ hiphop ]
Évtizedes szünetet követő indokolatlan zenei visszatérésre még akkor is számtalan példát tudnánk hozni a zenei életből, ha ebben a pillanatban ébresztenének fel minket a mesterséges kómánkból. Mindenesetre a 2014-es Onyx-lemez semmiképp nem ezek közé tartozott.
Zaporozsec: Pixelek Megjelenés: 2018. február 16. [ pop / rock ]
Zenei diszkográfiájukat megvizsgálva bátran nevezhetnénk a Zaporozsec együttest a magyar Maroon 5-nak, leszámítva azt, hogy ők négyen vannak, és kicsit „alterebb” zenét játszanak, mint külföldi kollégáik.
U2: Songs Of Experience Megjelenés: december 1. [ alternative / post punk / rock ]
Új U2-lemezzel indult a december: megérkezett a több mint negyven éve pályán lévő rockzenekar immáron 14. stúdióalbuma, a Songs of Experience, ami a 2014-ben kiadott Songs of Innocence folytatásaként látott napvilágot.
12345678910
2 / 504 oldal
Játék
A western műfajt már sokszor temették, de időről időre mindig akad egy alkotó, aki megmutatja, hogy van még kraft a pisztolyforgató cowboyokban.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.