Kedvenc helyek

Friss zene
Stone Temple Pilots: Stone Temple Pilots Megjelentés dátuma: 2018. március 18. [ alternative / rock ]
A Stone Temple Pilots a 90-es évek egyik nagy sikertörténete volt. A következő évtizedek alapján azonban a zenekar joggal érezhette magát a legnagyobb hatósugarú katasztrófamágnesek egyikének. És úgy tűnik, új nagylemezükkel sem fogják megtörni az átkot.
Ministry: AmeriKKKant Megjelenés dátuma: 2018. március 9. [ industrial / metal ]
Kevés olyan nagy hatású múzsája volt a politizáló amerikai előadóknak a történelemben, mint a Bush-kormányzat a 2000-es években. Míg a Pearl Jam és az REM depresszióba süllyedt, a Bad Religion, a NOFX és a Sick Of It All pl. pályafutása legdühösebb lemezeit tette le az asztalra.
Moby: Everything Was Beautiful, and Nothing Hurt Megjelenés: 2018. március 2. [ electro / triphop ]
Számtalan példával tudjuk igazolni, hogy a munkaalkoholizmus önmagában nem garantálja a kreatív végeredményt. Kiváltképp, ha az adott alkotó betöltötte ötvenedik életévét, pályájának csúcsalkotásait pedig már év(tized)ekkel korábban letette az asztalra.
Onyx: Black Rock Megjelenés dátuma: 2018. február 16. [ hiphop ]
Évtizedes szünetet követő indokolatlan zenei visszatérésre még akkor is számtalan példát tudnánk hozni a zenei életből, ha ebben a pillanatban ébresztenének fel minket a mesterséges kómánkból. Mindenesetre a 2014-es Onyx-lemez semmiképp nem ezek közé tartozott.
Zaporozsec: Pixelek Megjelenés: 2018. február 16. [ pop / rock ]
Zenei diszkográfiájukat megvizsgálva bátran nevezhetnénk a Zaporozsec együttest a magyar Maroon 5-nak, leszámítva azt, hogy ők négyen vannak, és kicsit „alterebb” zenét játszanak, mint külföldi kollégáik.
U2: Songs Of Experience Megjelenés: december 1. [ alternative / post punk / rock ]
Új U2-lemezzel indult a december: megérkezett a több mint negyven éve pályán lévő rockzenekar immáron 14. stúdióalbuma, a Songs of Experience, ami a 2014-ben kiadott Songs of Innocence folytatásaként látott napvilágot.
Maroon 5: Red Pill Blues Megjelenés: 2017. november 10. [ r&b ]
Jöttek, láttak és ismét mindent letaroltak: megérkezett a Maroon 5 zenekar legújabb albuma, Red Pill Blues! A november 10-től hallgatható anyag a pop-rock zenekar diszkográfiájának immáron 6. nagylemeze, amely olyan toplistás slágereket gyűjt csokorba, mint a SZA-val közös What Lovers Do, vagy a Future közreműködésével megkreált Cold című szám.
Sam Smith: The Trill of It All Megjelenés: 2017. november 3. [ r&b ]
The Trill of It All néven látott napvilágot Sam Smith legújabb nagylemeze. A britek dalos pacsirtája 2014-ben mutatkozott be a nagyvilágnak debütáló albumával, azonban az igazán nagy áttörést a 007 Spectre: A Fantom című film soundtrackjére készített slágere hozta meg számára, amely rögtön Oscar- és Golden Globe-díjas előadóvá tette a fiatal zenészt.
Lana Del Rey: Lust For Life [ pop ]
Július 21-én debütált az indie-pop hercegnő, Lana Del Rey legújabb stúdióalbuma. A Lust For Life névre keresztelt lemezt az énekesnő albumpalettájának legkülönlegesebb színfoltjaként tartják számon, mert merőben különbözik az eddig megszokott stílusától.
Kerekes Band: Back to Følk (Music from Følkland) [ folk / psychedelic / rock ]
A Folklore Man után Fehér Zsomborék ismét kalandra hívnak: Magna Hungáriától délre terel pásztorfurulyájával a zenekarvezető, közben szikáran peng a csángó koboz és a mezőségi brácsa.
12345678910
3 / 505 oldal
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.