Kedvenc helyek

Friss zene
Charlie Winston: Running Still [ folk / indie / pop ]
Nevezett brit énekes-dalszerző nem keverendő össze az afgán szabadságharcot támogató hasonló nevű texasi demokrata kongresszusi képviselővel, bár legalább olyan laza, és feltehetőleg legalább olyan jól állnak neki a nők.
Charlie's Angels - Full Throttle (filmzenelemez)
(Columbia / Sony)A második Charlie`s Angels mozifilmben (Charlie angyalai – teljes gázzal) is elhangzik kábé ötven betétdal, amiből a filmzenelemezre 14 került, amiből négy új felvétel, amin Pink, William Orbit, a Nickelback és Kid Rock, David Bowie, Nas és Pharrell Williams osztoznak. Plusz itt a Danger! High Voltage is, meg egy csomó kétes értékű régi sláger.
Charlotte Gainsbourg: IRM [ alternative / indie / psychedelic ]
Charlotte Gainsbourg a négy évvel ezelőtti 5:55 című albuma után ismét levesz minket a lábunkról. A (barkács)pop és az atmoszférikus folk intim együttlétének pillanatában fogant IRM érzéki akusztikája, fojtott, fülledt erotikája elcsábít, rabul ejt, mi pedig örökre szívünkbe zárjuk.
Charlotte Gainsbourg: Stage Whisper [ alternative / experimental / indie / rock ]
Soha nem esett abba a hibába, amibe a színésznők szoktak lemezkészítés címszó alatt. Soha nem színészkedett, csak játszott. Eddig kiadott két (három) lemezt. A Stage Whisper csak látszatra dupla.
Chase & Status: No More Idols [ drumandbass / dubstep / grime ]
More Than A Lot című albumukkal nehezen überelhető erővel indítottak karriert a londoniak. A No More Idols - címével némileg szembe menve - olyan sokat ígérő vendégekkel igyekszik megfelelni a várakozásoknak, mint Tinie Tempah, Plan B vagy épp Cee-Lo Green.
Chemical Brothers: Push The Button
(Virgin / EMI)Három évvel a Come With Us című legutóbbi sorlemez és másfél évvel a karrierösszegző kislemezválogatás, a két remek új dalt is tartalmazó Singles 93-03 (és az azonos című klipgyűjtemény-DVD) után a Vegytestvérek ismét hallhatóvá tették az elmúlt időszak stúdióban való ügyködéseinek eredményeit. Világ, eljött az ötödik Chemical Brothers-album ideje! Rajta régi és új hatások színes keveredése, valamint minden eddiginél több közreműködő – bár a galvanizáló erő mintha hiányozna belőle.
Cher: Closer To The Truth [ dance / disco / pop ]
Van egy iszonyú vicces brit sitcom-sorozat, a Vicious, mely egy hetven-körüli meleg párról szól, akik mindenkit folyamatosan oltogatnak – leginkább egymást. Az egyik epizódban húsz év kihagyás után az egyikük elmegy bulizni, és mikor hazatér, azt mondja: „Képzeld, játszottak egy Cher-számot. Te tudtad, hogy még mindig életben van?”.
Cher: Living Proof
(Warner) Cher az élő bizonyíték arra, hogy a tehetség, a kitartás és a plasztikai sebészet milyen csodákra képes. A Living Proof a színész-énekesnő aktuális diszkódívatripjének újabb állomása.
Cher: The Very Best Of
(Warner)2004. június 2-án a Budapest Sportarénában köszönthetjük a modern show-business történetének egyik legnagyobb díváját, Chert, akinek búcsúturnéjához időzítve jelent meg ez a 40 évet átfogó dupla válogatáslemez.
Chet Baker: Portrait
(Columbia/Sony) A Portrait című francia dzsesszlemezsorozat Chet Bakernek szentelt darabja a zenetörténet egyik legérdekesebb figurájának számító trombitás-énekes felvételeiből szemelget, az 1954-es Chet Baker & Strings és az 1974-es She Was Good To Me albumok számaiból.
3456789101112
7 / 21 oldal
Játék
A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli űrutazásra indulnak, ahol tudásukat és bátorságukat próbára téve egy galaktikus kaland részesei lehetnek.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.