Kedvenc helyek

Friss zene
Faith Evans: Something About Faith [ hiphop / r&b / soul ]
Faith Evans énekesnő, producer, színésznő, de egy - New York Times bestseller - önéletrajzi könyv is a számlájára írható, legtöbben mégis úgy ismerik őt, mint a néhai Christopher "The Notorius B.I.G." Wallace özvegyét. Most Faith hatodik nagylemeze okoz örömet a kommersz soul/R&B rajongóknak.
Faith No More: Sol Invictus
Bármily idegesítőek a közhelyek, olykor rengeteg igazság rejlik bennük, lásd: a csúcson kell abbahagyni. A Faith No More ennek maradéktalanul eleget tett, amikor 1998-ban úgy döntött, befejezi munkásságát. Így hibátlan életművet hagyott maga után.
Faith No More: The Very Best Definitive Ultimate Greatest Hits Collection
Ha nem röppent volna fel a hír a tavalyi év végén, hogy a Faith No More talán újra összeáll egy turné erejéig, valószínűleg ezzel a lemezzel sem foglalkoznánk (persze akkor ki sem adták volna). Azóta már nem csak azt tudjuk, hogy valóban turnéznak, de azt is, hogy még hozzánk is betérnek. Ráadásul most, hogy jobban megnéztük ezt a vicces című duplalemezes kiadványt, rájöttünk, hogy nagyon is izgalmas dolgokat rejt.
Faith No More: This Is It - The Very Best Of
(Slash / Warner)Bár a Faith No More feloszlásakor, 1998-ban már megjelent egy slágerválogatás a San Franciscó-i stíluskeverőktől (Who Cares A Lot? – The Greatest Hits), de úgy látszik öt év elég nagy idő, hogy összeállítsanak egy újabbat – amin már több szám szerepel a korai korszakból is.
Faithless featuring Dido: One Step Too Far
(Cheeky / BMG)A Faithless a We Come 1, a Muhammad Ali és a Tarantula után már a negyedik számot másolja kislemezre Outrospective című harmadik albumáról. A One Step Closer érdekessége, hogy napjaink egyik legsikeresebb énekesnője, Dido énekel benne.
Faithless: Forever Faithless – The Greatest Hits
(Cheeky / Sony BMG)A Magyarországon visszatérő vendégnek számító brit Faithless tíz év alatt masszív slágermennyiséget halmozott fel: négy sorlemezéről (Reverence – 1996, Sunday 8PM – 1998, Outrospective – 2001, No Roots – 2004) tucatnyi sikerszám került ki, javarészt house himnuszok, néhány finomabb darab, sőt még egy rockos dal is. A Forever Faithless válogatás (ami mellé klipgyűjtemény is megjelent az azonos című DVD-n) ezeket a kislemezdalokat fogja össze.
Faithless: Mass Destruction
(Cheeky / BMG)Az eklektikus Faithless-albumokról az első kislemezekre eddig mindig monumentális house himnuszok kerültek, így volt ez a 2001-es Outrospective album és az azt megelőző We Come 1 maxi esetében is. Rollo, Siter Bliss és Maxi Jazz ezúttal szakít a bevált hagyományokkal: a júniusban megjelenő No Roots albumot már egy rockosan zakatoló, gitárokkal sikált protest song harangozza be.
Faithless: Muhammad Ali
(Cheeky/BMG) Az Outrospective című harmadik album második kislemezén a Faithless végre szakított azon szokásával, hogy sokszínű, változatos albumairól csak house számokat (lásd. We Come 1) másoljon ki slágernek. Ez a dal nyilván nagyon fontos lehetett Maxi Jazz számára.
Faithless: No Roots
(Cheeky / BMG)A folyton alkalmi kísérőkkel kibővülő angol Faithless a 2001-es Outrospective idején még tartotta azt a trendet, hogy egy döngölős, epikus house-slágerrel (We Come 1) harangozta be az eklektikus albumot. Az egybefolyó, stílusokon végighömpölygő, mégis egységes hangulatú No Roots azonban szakít e hagyománnyal: a Mass Destruction rock alapokon zakatoló kislemezváltozata kakukktojás.
Faithless: Outrospective
(BMG) Az egyik legsikeresebb angol tánczenekar, a Faithless az idei Szigetre is visszatér, és már egy új lemezanyagot hoz magával. A We Come 1 című house-slágerrel beharangozott harmadik albumukon - ahogy korábbi lemezeiken is - a house csupán egy összetevő a sok közül, és ezúttal is hallhatjuk vendégénekelni a zenekarvezető Rollo hugicáját, az időközben szupersztárrá lett Didót (akinek No Angel című lemezéből többet adtak el, mint a korábbi Faithless-albumokból összesen).
Játék
Mi van a bőrünk alatt? A kiállítás célja, hogy részletesen bemutassa testünk felépítését.
néha át lehet jönni Budára is - #pestiest helyett #budaiest
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.