Kedvenc helyek

Friss zene
Hal: Hal
Hatvanas-hetvenes évekbeli kaliforniai popzene egy mai ír zenekartól? Biztos a Thrillsről van szó! Nem, ez jobb.
Halford IV: Made Of Metal [ metal / rock ]
100% retró - Rob Halford szólókarrierjének egyik legerősebb darabja.
Hallam Foe (filmzenelemez)
A Franz Ferdinand a Colours Are Brighter gyereklemez után írt dalt egy filmhez is. Ami aztán Berlinben elnyerte a legjobb zenéért járó Ezüst Medve díjat.
Halo Legends Original Soundtrack [ soundtrack ]
A sci-fi shooter alapján készült anime-sorozat zenéje is megvásárolható.
Hangmás: Funeral Party Budapest
Az Amber Smith (rePRINT) és a Moog (Sold For Tomorrow) után a magyar indie színtérről az E.Z. Basic (Hocus Focus) mellett a Hangmás is előáll albumával.
Hangmás: Hangmás [ alternative / electronica / garage / rock ]
A Hangmás egyre jobb zenekar. Lemezbemutató: Corvintető, okt. 11.
Hangmás: Ragadozó [ indie ]
Haláldiszkó a főváros éjszakai ragadozóinak - és áldozataiknak.
Hangmás: Valaki Ma Este Megsérülhet
Minél sűrűbb a sötétség körülötted, annál inkább esélyes a sérülés. Napnyugta után sem a test, sem a lélek nincs biztonságban. A 2007-es temetési menet után a Hangmás most a zombiknak tart hajszás félvilági diszkót. Nyolcvanas új hullám és poszt punk, kortárs depresszió és áthatolhatatlan feketeség vegyül itt. A Valaki Ma Este Megsérülhet legalább annyira zaklatott, mint bármelyik éjszakád, és legalább annyira fáj, mint az ébredés.
Hans Dulfer: El Saxofon Part II
(EMI) Ki tud a legfunkysabban játszani egy szaxofonon? Ha még nem hallottad Hans Dulfert, akkor a válaszod nem valószínű, hogy helyes lesz. Az április 18-19-én a budapesti New Orleans Clubban fertgeteges koncertet adó örökifjú szaxofonista tavaly egy elég különös stílusú lemezt készített, mely hozzánk a koncert idején jutott el. Az El Saxofon Part II. értelemszerűen az első rész, az 1970-ben megjelent El Saxofon folytatása.
Hans Zimmer: Inception Soundtrack [ soundtrack ]
Zimmer ismét kiváló zenei aláfestést komponált Nolan lenyűgöző képeihez.
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.