Kedvenc helyek

Friss zene
J. Mascis + The Fog: Free So Free
(City Slang / Neon Music) A Dinosaur Jr. egykori vezére, J. Mascis az amerikai alternatív színtér nagy-nagy hőse. Érdemei akár zenészként, akár producerként elévülhetetlenek, még akkor is, ha eredeti zenekarának feloszlása óta megjelent két szólólemeze nem öregbítette túlzottan hírnevét. A Free So Free is barátságos, lusta-nyammogó rocklemez, néhány kimagasló dallal.
Ja Rule: Pain Is Love
(Def Jam/Universal) Nem semmi ez a thug: a Jay-Z (lásd: The Dynasty) védőszárnyai alól kibújt Ja Rule harmadszorra olyan albumot gurított, hogy azzal idén szinte mindenkit letarolt a kommersz rap csúcsnehéz pályáján.
Ja Rule: PIL2 [ hiphop / rap ]
A visszatérő rapper az áttörést hozó lemeze folytatását szállítja.
Ja Rule: The Last Temptation
(Def Jam / Universal)A rapbiszniszben az elmúlt egy évben komoly tényezővé vált Murder, Inc. birodalom vezér thugja, a reszelős hangú Ja Rule negyedik albumával a pop-rap zsánerben Nelly (lásd: Nellyville), a nyolcvanas évek slágereinek újrahasznosításában pedig P. Diddy babérjaira tör .
Jack Johnson and Friends: Sing-A-Longs And Lullabies From The Film Curious George
A hawaii szörfbajnokból lett gitáros-énekes a briteknél In Between Dreams című tavalyi albumával, az amerikaiaknál pedig egy rajzfilmzenével került No.1 pozícióba.
Jack Johnson: In Between Dreams
A hawaii szörfbajnokból lett gitáros-énekes hazájában a Curious George filmzenéjével, míg a briteknél a tavalyi albumával került No.1 pozícióba.
Jack Johnson: Sleep Through The Static
A hawaii szörfös trubadúr 2006 elején egyszerre két lemezzel (In Between Dreams, Curious George) vezette a listákat az óceán két partján, most egyazon albummal No.1.
Jack Peñate: Everything Is New
Hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy két éve különösképp nagy figyelemre méltattuk volna Jack Peñate bemutatkozását. Nem hazudunk, nem méltattuk. Alapvetően egy középszerű figura volt, középszerű dalokkal. Semmi különös, csak egy újabb pörsenés az indie pattanásos arcán. Jack most újrabootolt.
Jack White: Blunderbuss [ blues / country / folk / rock ]
Az utolsó fehér bluesman ismét egy mesterművet hozott össze.
Jacked: Stop The Show
A Moog (Sold For Tomorrow), E.Z. Basic (Hocus Focus), Hangmás (Funeral Party Budapest) és Gonzo (Lost And Found) után a fehérvári indie fiúk is előállnak első albumukkal.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.