Kedvenc helyek

Friss zene
La Coka Nostra: A Brand You Can Trust
A La Coka Nostra egy hiphop supergroup, mely olyan együttesekből szedte össze tagjait 2005-ben, mint a Non Phixion, az ugrabugra House Of Pain és a bostoni Special Teamz. A hobbiprojektként induló kollektíva 2006-ban kezdte komolyan venni magát, és 2009 februárjában meg is jelent 100% Pure Coka című EP-jük, amit gyorsan követett most megjelent első albumuk, az A Brand You Can Trust.
Laár András: Tündértantra [ world music ]
Laár András 1985 óta foglalkozik aktívan a buddhizmussal. Tündértantra című albuma - saját és tradicionális, gyógyító és stresszoldó dalokon keresztül - azt a spirituális környezetet igyekszik bemutatni, melyben a művész mindennapjai telnek.
Lack of Afro: My Groove Your Move
A zenekar 2007-es lemeze, a Press On megmutatta, miért érdemes mostanában a funkkal foglalkozni, hogyan lehet új energiákat tölteni egy már ismerős rendszerbe, és hogy mit is jelent pontosan a zenekar és a hallgató közötti szerelem első hallásra.
Lack Of Afro: This Time [ funk / jazz / soul ]
A kiskora óta zenélő multiinstrumentalista tanult zongorázni, szaxofonozni, dobolni, gitározni, és mivel minden hangszerbe belekóstolt, van fogalma arról, hogy kell felépíteni egy jó dalt. Nem véletlen, hogy teljes kontrollt gyakorol szerzeményei felett, új, sorrendben harmadik lemezéhez pedig ismét remek nótákat írt.
Ladánybene 27: We Are One [ reggae ]
Jamaica magyarországi nagykövetei is csatlakoztak azon hazai zenekarok sorába, amelyek nem nagylemez formátumban gondolkodnak, inkább kiadnak pár friss számot, amelyekhez bárki könnyen hozzájuthat, miközben a koncerteken is lesz friss anyag a setlistben.
Ladi6: Time Is Not Much [ hiphop / soul ]
Ladi6 Új-Zéland egyik kedvenc előadója és legnívósabb pop-exportja. Az énekesnő korábban MC-ként vált ismertté, most viszont az érzékeny oldaláról is lerántja a leplet, és bemutatkozó lemezén kellemes soul dalokkal lepi meg a rajongókat.
Lady Antebellum: Own The Night [ country / pop ]
Ez az a zene, amit kizárólag az amerikai nagyközönség ért meg, annak is az a fele, amely valamiféle nyálas lányregényt lát bele a countryba. A háromlemezes Nashville-i csapat arcpirítóan kommersz.
Lady Daisey: In My Pocket [ funk / pop / soul ]
Egyre nehezebb újat hozni a soullal és funkkal töltött pop világába, a piaci rést betömni akarók sora csak hosszabb lesz, a rendszer hízik, hígul, és szükségszerűen kitermeli saját hőseit és bukni rendelt zsoldosait.
Lady Gaga: Artpop [ dance / pop ]
Lady Gaga új albumán mindent megtesz azért, hogy popsztárból és bulvárhősből pop-art ikonná váljon, de a puszta ambíción túl nem látunk semmit, amitől több lenne ez az album egy erősen közepes poplemeznél.
Lady Gaga: Born This Way [ pop ]
Mit is lehet még leírni erről a nőszemélyről, akiről heti szinten annyi cikk jelenik meg, amennyi egy átlagos popsztrárról egy év alatt, és aki teljesen új fénytörésbe helyezte a "globális megasztár" kifejezést, mindezt pedig az internet korában, amikor a reggeli kávé mellé a nyakunkba kapjuk az egész világot? Talán azt, hogy a zenéje még mindig nem annyira érdekes, mint ő maga.
Játék
Mi van a bőrünk alatt? A kiállítás célja, hogy részletesen bemutassa testünk felépítését.
néha át lehet jönni Budára is - #pestiest helyett #budaiest
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.