Kedvenc helyek

Friss zene
N'Dambi: Pink Elephant [ funk / r&b / soul ]
Klasszikus soul témák Erykah Badu egykori háttérvokalistájától.
N.E.R.D.: Fly Or Die
A Neptunes producerduó, mely sztárok tucatjainak gyártott ultramodern világslágereket, saját projektjével meglepően nyers lemezt készített.
N.E.R.D.: In Search Of...
(Virgin / EMI)The Neptunes - a védjeggyé nemesült márkanév mögött két feka multiinstumentalista, Pharrell Williams és Chad Hugo bújik meg: Dr. Dre, Missy Elliott és Timbaland mellett pillanatnyilag ők a legjobb R&B/hiphop producerek. A N.E.R.D. név kettejük zenekarát rejti egy régi haverral, Shay-jal kiegészülve.
N.E.R.D.: Seeing Sounds
Pharrell Williams az In My Mind szólólemez és a Neptunes név alá visszatérve végzett kisebb-nagyobb alkalmi munkák (Gwen Stefani: The Sweet Escape, The Hives: The Black And White Album, Jay-Z: American Gangster, Madonna: Hard Candy stb.) után rockos funkzenekarához is visszatért, hogy elkészítse az In Search Of… és Fly Or Die albumok folytatását.
N.E.R.D: Nothing [ funk / hiphop / rock ]
Pharrell Williams zenekara negyedszer is intelligensen szórakoztat.
Nada Surf: The Stars Are Indifferent To Astronomy [ alternative / indie / rock ]
Gitárzene az R.E.M.-Hüsker Dü vonalon. Felnőttes kamaszkodás.
Nada Surf: The Weight Is A Gift
A Popular című slágerrel feltűnt New York-i power pop trió már negyedik albumánál tart.
Nagy Feró: Antológia 1-2
A Beatrice vezérének 2004-es és 2005-es válogatáslemeze a karácsonyi piacra közös díszdobozba csomagolva is megjelent. Hó-rukk!
Naibu: Naibu [ drumandbass ]
Fogadjunk, hogy egy francia drumandbass producert sem tudtok mondani!
Nancy Sinatra: Nancy Sinatra
Frank Sinatra lányának új lemezét Morrissey, Jon Spencer, a U2, a Pulp és a Sonic Youth tagjai dobták össze.
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.