Kedvenc helyek

Friss zene
U.K. Subs: Work In Progress [ punk / rock ]
A U.K. Subs jóvoltából a punk rock konzerváló hatása bizonyítást nyert.
U2: 18 Singles
Bár az ezredfordulós gyűjtemények (The Best Of 1980–1990, The Best Of 1990–2000) óta csupán egy U2-album jelent meg (How To Dismantle An Atomic Bomb), Bonóék újabb slágerválogatást – és kilpgyűjteményt – adank ki.
U2: All Because Of You
Az ír kvartett a Vertigo, a Sometimes You Can`t Make It On Your Own és a City Of Blinding Lights után újabb kislemezdalt másol ki a How To Dismantle An Atomic Bomb albumról.
U2: All That You Can't Leave Behind
(Island/Universal)Az új U2-album visszafogott, szimpatikus anyag. A rádiókból és tévékből már ismert nyitódal, a Beautiful Day számít a lemez legpörgősebb számának, az albumra ugyanis lassú, finom tempók jellemzőek...
U2: Beautiful Day
(Island/Universal) Három év óta az első új U2-dal, nem csoda, hogy rögtön vezeti az angol listákat, még Robbie és Kylie duettjét is leveri.
U2: City Of Blinding Lights
Az Európában turnézó ír rockhősök a Vertigo és a a Sometimes You Can`t Make It On Your Own után újabb kislemezdalt másolnak ki a How To Dismantle An Atomic Bombról.
U2: Electrical Storm
(Island / Universal) A U2 második válogatáslemezére (The Best Of 1990-2000) egy vadonatúj dal is került: az Electrical Storm új producerrel, az ambientmester William Orbittal (lásd: Madonna: Music, All Saints: Saints & Sinners) készült. A maxi bónuszai között érdekes koncertfelvételeket és remixeket találunk.
U2: Elevation
(Island/Universal) Az All That You Can't Leave Behind harmadik kislemezdalát, (az albumon is) a Beautiful Day és a Stuck In The Moment You Can't Get Out után következő Elevationt kicsit még felturbózták a Tomb Raider filmzenelemez számára. Ez az új mix került a két változatban megjelent maxira is - az egyik verzión remixek, a másikon kiadatlan felvételek szerepelnek bónuszként.
U2: Get On Your Boots
A 2004-es How To Dismantle An Atomic Bomb albumot, illetve annak DVD-n (Vertigo 2005) és térhatású koncertfilmen (U2 3D) is dokumentált turnéját nagy összegzések követték (U2 by U2, 18 Singles, 18 Videos), így joggal lehetett némi irányváltásra, új fejezetre számítani. A No Line On The Horizon albumot beharangozó kislemezdal hoz is újat, meg nem is.
U2: How To Dismantle An Atomic Bomb
A Vertigo kislemezzel beharangozott új albumon az ír kvartett ismét visszanyúl a nyolcvanas évek hangzásához, ahogy az All That You Can't Leave Behind idején is tette.
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.