Kedvenc helyek

Heti ötös
Az Emergency House és a velencei karnevál
Kevés méltatlanabb és lehangolóbb dolog van annál, mint amikor október végén véget ér a nyár. A magyar popmezőny UV-fetisizmusa viszont már akkoriban is megtörhetetlennek bizonyult, amikor a klímaváltozás még gyerekcipőben járt, vagy legalábbis senkit nem érdekelt.
A szex vajon mi? legnagyobb misztériumai
A magyar popszakma nem vádolható azzal, hogy a 90-es években ne folytatott volna sztenderd állóháborút a szürkeállomány ellen. A nehézfegyverzetet azonban csak az évtized legvégén vetette be: a Szex vajon mi? című sláger igazi muzikális lengőteke volt, mely maradéktalanul letarolta az agysejteket.
Paranormális jelenségek a November Rain klipjében
Bár giccsfaktorától az Én kicsi pónim címszereplői is kólikát kaptak volna, nem vitás, hogy a Guns N’ Roses Novermber Rainjének videoklipje egy komplett generáció kedvence volt. Ennek ellenére mi még 27 év elteltével is a 90-es évek egyik legbizarrabb művének tartjuk.
Játék
A Pixar Animation Studios büszkén mutatja be ezt az életre szóló kalandot!
Mai programajánlónk a legkisebbeknek szól: Búgócsiga koncert a MÁV Szimfonikus Zenekar próbatermében délután. #bugocsigakoncert #mavkoncert #babakoncert #babaprpgram #koncertajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.