Kedvenc helyek

Hírek
Rihanna új dalt készített
Az énekesnő a Star Trek: Mindenen túl című filmhez készített új dalt. A Sledgehammer című szám promója már megérkezett az ITunes-ra is.
Petőfi Zenei Díj - Szakmai elismeréseket adtak át
A zeneipar háttérembereit tüntették ki pénteken a Petőfi Zenei Díj szakmai elismeréseinek átadásán. A szakmai díjakat öt kategóriában adták át; az előadókat június 28-án Sopronban, egy gála keretében jutalmazzák.
25. évfordulója alkalmából koncertezni indul a Take That
A Take That idén lesz negyed évszázados. A születésnapot az együttes Robie Williams-szel szeretné megünnepelni.
Itt van Beyoncé új videoklipje
Beyoncé Lemonade albumának második videoklipje jelent meg, a Formation után. A Sorry című szám videóját csaknem félmillióan látták már.
Új dolgok derültek ki Michael Jacksonról
Az újabb rendőrségi jelentések kerültek nyilvánosságra Michael Jacksonról. A jelentés szerint többek között gyerekpornográf videókat találtak az énekes egykor lakásában.
Taylor Swift és Paul McCartney is a aláírta a petíciót a digitális szerzői jogok védéséről
Több mint 160 zenerszerző és énekes írta alá azt a petíciót, ami az digitális szerzői jogokról szól. Az aláírók egy szerzői reform mellett kampányolnak.
Zene és foci a belváros szívében…
A Király utcai Central Passage első emeletén nem csak a focirajongók örülhetnek, hiszen az Eb-közvetítések mellett esti koncertekkel is várják a közönséget. Fedett, de mégis szabadtéri teraszon követhetik a sporteseményeket vagy hallgathatják meg a zenei csemegéket.
Kiállítást csinálnak Kurt Cobain művészetéről
A legendás énekes művészetének tiszteletére szeretne a családja egy kiállítást rendezni. A Cobain-család a hagyatéki jogokról tárgyal.
Új dalt közölt a Bastille
Új dalt készített a Bastille együttes. A  Good Grief című szám előzetese a készülő albumuknak.
Taylor Swift és Tom Hiddleston az új álompár
Taylor Swift nem bánkódott sokat Calvin Harisszal való szakítása után. Az új álompár Tom “Loki” Hiddleston és Taylor Swfit.
12345678910
1 / 690 oldal
Játék
New York tele van magányos szívekkel, akik a párjukat keresik, hol a szerelem nevében, hol egy kis kaland kedvéért, hol pedig valami olyasmihez, ami a kettő közé esik.
Foci-Eb
A magyar válogatott 22 éves középpályását a lap már az első forduló legjobbjai közé is beválasztotta.
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.