Kedvenc helyek

Hírek
Robyn egy remixválogatást tesz közzé
Az énekes, Robyn kilenc új remixet részleteit árulta el, amiket egy lemez formájában fog megjeleníteni. A dalok a korábbi RMX/RBN elnevezésű CD-jéről vannak.
Lopás történt Kanye West stúdiójában
Kanye West stúdiójából mintegy 20 ezer dollár értékben vittek el berendezéseket, melyek nagy része Kanye Westhez tartozott.
Justin Bierbert feljelentették plagizálás gyanújával
Justin Bieber és Skrillex közös számának, a Sorry-nak ment neki Casey Dienel, művésznevén White Hinterland. Az énekesnő azt állítja, hogy a popslágerhez az ő egyik 2014-es dalát használták fel.
Robbie Williams és Kylie Minogue közös számon dolgozik
A sztárduó, Robbie Williams és Kylie Minogue 16 év kihagyás után ismté összeáll, hogy közös számot csinálljanak.
Paul McCartney egy virtuális valósággal felvett dokumentumfilmet csinált
Az énekes ezúttal egy nagy új dologgal próbálkozik, ugyanis elkészített egy hatrészes virtuális valósággal felvett dokumentumfilmet.
Beyoncé és Jay-Z titokban közösen csinált albumot
A híres popduó felszámol a házasságuk körüli spekulációkkal, állításuk szerint nem vállnak el. A Tidal zenei streeamingoldalon lesz elérhető albumuk.
Harry Styles szólókarrierbe kezd
Harry Styles, a One Direction legnépszerűbb énekese otthagyja a megfogyatkozott bandát. Styles szólóénekesi karriert szeretne a fiúbanda után.
Calvin Harris autóbalesetet szenvedett
Calvin Harrist autóbeleset érte Los Angelesben, ezért több fellépését le kellett mondania a skót DJ-producernek.
Kesha legálisan is felléphet
Kesha felléphet Dr Luke, producere hozzájárulásával a Billboard zenei díjátadón, ami május 22-én kerül megrendezésre. Az énekesnő eddig próbált legális úton megszabadulni a szexuális abúzus miatt feljelentett Dr Luke-tól.
Ozone Mama: Kanada és USA után Fonogram
Alighogy hazatértek közép-európai turnéjukról, az Ozone Mama srácok azonnal rohantak is a reptérre, hogy a Canadian Music Week fesztivál meghívására torontói koncerteket adjanak, illetve szakmabeliekkel tárgyaljanak.
12345678910
1 / 688 oldal
Játék
Harminc év után újra színpadon látható A bábjátékos című rockopera a Soproni Petőfi Színházban.
Foci-Eb
Korlátozott számban még lehet jegyeket vásárolni a jövő héten kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság magyar érdekeltségű mérkőzéseire.
Copyright © 2016 EXIT Kiadói Kft.