Kedvenc helyek

Hírek
A Harvard szerint Solange Knowles az év előadója
A Harvard Egyetem az év művészének kiáltotta ki Beyoncé kevésbé ismert, de annál tehetségesebb húgát, Solange Knowlest. A 31 éves énekesnő, színész és modell március 2-án egy ünnepélyes ceremónia keretein belül veheti át a neki ítélt alapítványi életműdíjat.
„Csak el ne mondd a kiadónak”- elosztogatta klipjére szánt pénzét Drake
Közel egymillió dollárt kapott legújabb videójának elkészítésére a kanadai rapmogul, azonban Drake inkább elajándékozta a pénzt az utca emberei között.
A kannibalizmus és az EDM találkozása: befutott a The Chainsmokers új klipje
A The Chainsmokers legújabb videója után mindenki kétszer meggondolja majd, hogy igent mond-e egy vacsorameghívásra.
Közel a vég? Ismét lemondta turnéját a Fifth Harmony
Aggódnak a rajongók a Fifth Harmonyért. Egy ideje már a levegőben kering a lánybanda feloszlásának híre, azonban mostanában egyre több jel mutat arra, hogy a csapat nevével ellentétben még sincs minden harmóniában, már ami a lányok egymáshoz fűződő viszonyát illeti.
Nem lesz Spice Girls-turné
A híresztelésekkel ellentétben nem fog turnéra indulni a visszatérésre készülő ikonikus lánybanda, a Spice Girls. A koncert körüli híreket az egyik tag, Victoria Beckham tisztázta, akit a Vogue riportere faggatott a témával kapcsolatban a New York-i divathéten.
Új, közös dalt készít Elton John és Beyoncé Az oroszlánkirályhoz
Habár még csak a megbeszélések zajlanak, egyre inkább készpénznek vehető, hogy az új Oroszlánkirály zenei korongján Elton John egyik dalát Beyoncé Knowles énekelheti majd.
Idén új nagylemez érkezik a Szabó Balázs Bandájától
Négy év kihagyás után újra nagylemezt jelentett be a Szabó Balázs Bandája.
Gyenge eladásokat produkált, mégis első helyre került Timberlake új albuma
Még soha nem vásároltak ennyire kevés példányszámban Justin Timberlake-lemezt, azonban ez még így is elég volt ahhoz, hogy az énekes a Billboard albumlista trónjára kerüljön.
Új hangzással hódít Calvin Harris
Nemcsak új slágerrel, de friss hangzásvilággal is jelentkezett Calvin Haris: megjelent a skót DJ legújabb dala, a Nuh Ready Nuh Ready, ami a mostanában nagy népszerűségnek örvendő PartyNextDoor közreműködésével született meg.
Broadway-musicalen dolgozik Lana Del Rey
Dráma és könnyek a színpadon. Lana Del Rey az indiepop ugródeszkák után a színházi világban is kipróbálná magát, így már gőzerővel dolgozik élete első musicaljén, ami a tervek szerint pár év múlva színpadképes állapotban lesz.
12345678910
1 / 724 oldal
Játék
Norvégia egyik legfelkapottabb formációja tavaly a Szigetet is megjárta, ezúttal pedig a Hajót veszik célba.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.