Kedvenc helyek

Hírek
Lady Gaga színpadon védi meg az LGBTQ közösséget
A legutóbb Golden Globe-díjjal jutalmazott énekesnő Las Vegas-i koncertje közben állt ki az LMBTQ közösség mellett és kritizálta a Trump-kormány intézkedéseit.
Lopással vádolják Ariana Grandét
Legújabb slágerlistás, 7 Rings című dalának megjelenése után lopással vádolja Ariana Grandét az amerikai rapper-énekes, Princess Nokia.
Kirúgták a világsztár énekest
Szexuális zaklatási botrányai miatt nem kíván tovább együttműködni R. Kelly amerikai r’n’b énekessel a világ egyik legnagyobb, vezető lemezkiadója, a Sony Music Entertainment.
Extrém helyszínen játszik a Red Hot Chili Peppers
Nem egy átlagos fellépésnek néz elébe a négy tagot számláló amerikai rockzenekar, akik március 15-én az ókori világ hét csodájának egyik helyszínén, a gízai piramisoknál fognak nagyszabású koncertet adni.
Négy év után újra visszatér Hozier
Wasteland, Baby címmel márciusban új nagylemezt jelentet meg az ír, toplistás dalszerző-énekes.
Grammy-házigazda lesz Alicia Keys
A zenevilág Oscar-gálájaként is sokszor emlegetett esemény házigazdája lesz idén a már 15 Grammy-díjat számláló énekesnő.
Lady Gaga és Angelina Jolie fej-fej mellett versenyeznek a Cleopatra főszerepéért
A bennfentes hírek szerint eredetileg Brad Pitt exfelesége formálta volna meg az egyiptomi királynőt, azonban Gaga nagy horderejű filmes debütálása elbizonytalanította a készítőket.
Robbie, a komisz szomszéd
Ha létezne a legrosszabb szomszédnak járó díj, akkor minden bizonnyal Robbie Williams kapná, a trófeát pedig maga Jimmy Page adná át neki.
Mindenhonnan töröltette R. Kellyvel közös dalát Lady Gaga
A Poker Face sztárja nem szeretné, ha összefonódna a neve korábbi duettpartnerével, aki ellen jelenleg rendőrségi eljárás folyik szexuális botrányai miatt.
Az utcáról a toplistákra: Octavian lett a BBC Sound Of 2019 győztese
A Franciaországban született, de Londonban tevékenykedő 23 éves rapper az idei év legnagyobb reménysége a BBC szerint.
12345678910
1 / 755 oldal
Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.