Kedvenc helyek

Hírek
Dupla videóval debütált Beyoncé
Generációk kedvence az Oroszlánkirály mesefilm, amit most felújított és sztárokkal megspékelt változatban eresztettek ki a világba, ráadásul az amerikai többszörös Grammy-díjas énekesnő, Beyoncé is hozzáadta aranyhangját.
Új rekordot állított fel a Queen leghíresebb dala
A világ egyik leghíresebb Queen dala, a Bohemian Rhapsody új rekordot állított fel a videós megtekintések világában, ugyanis a klasszikusok között lett az első, amit a hetvenes években adtak ki és milliárdos megtekintést produkált a legnagyobb videómegosztó csatornán.
Örökre kitiltották Tommy Casht az Electric Castle fesztiválról
Valószínűleg legutolsó fellépését tudhatja maga mögött az észtek egyik leghíresebb DJ-je, Tommy Cash (aki itthon is teltházas bulikat tartott már), ugyanis az erdélyi Electric Castle fesztivál szervezői egy nem túl szívélyes üzenetben búcsúztak a sztártól.
Speciális kiadással ünnepli 25. évfordulóját a Blur
A londoni brit rock együttes ikonikus albuma, a Parklife idén lesz 25 éves, így a zenekar és menedzsmentje úgy döntöttek, hogy egy soha nem halott élő felvétel kiadásával és különleges merchandise cuccokkal borítják el a rajongókat.
Letiltja a Google a Viagogo hirdetéseit
Tegnap jelentették be, hogy a világ legnagyobb kereső szolgáltatása, a Google letiltja a másodlagos jegyeladással foglalkozó Viagogo oldal hirdetéseit, ugyanis azok több ponton is szabályszegést követtek el a felhasználókkal szemben.
A Snow Patrol dala lett a legtöbbet játszott szám
Az ír-skót együttes Chasing Cars című száma lett a XXI. század legtöbbet lejátszott slágere a brit rádiók történetében.
Rekordbevételt érhet el a streaming szolgáltatás idén
A Consumer Technology Association legújabb felmérése szerint az amerikai fogyasztók várható össz kiadása közel 26 milliárd dollár lesz, ami csak a különböző zene- és videó stream szolgáltatások megvásárlását jelenti majd.
25 év után lépett együtt újra színpadra a két világsztár
Neil Young és Bob Dylan, az amerikai zenetörténelem két megkerülhetetlen rock legendája tegnap este együtt zárták saját koncertjüket, ahol a Will The Circle Be Unbroken c. himnuszt adták elő. A fellépés azért is érdekes, mert 25 éve először láthatta a közönség ismét egy színpadon a két zenei ikont.
Rendkívüli helyzet miatt maradt el Jennifer Lopez New York-i koncertje
Szombaton este több ezer ember gyűlt össze New York egyik legimpozánsabb helyszínén, az eddig több világsztárnak is helyet adó Madison Square Gardenben, hogy a latin gyökerekkel rendelkező amerikai énekesnőt lássák, azonban egy váratlan áramszünet keresztbe húzta mindenki számítását.
Interjúban vallott magánéletéről Ed Sheeran
A többszörös Grammy-díjas előadó, akinek legújabb albuma éppen tegnap jelent meg, egy interjúban beszélt először arról, hogy mióta sikeres lett, azóta naponta szorongással küzd és nem szeret nagy társaságban lenni.
Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.