Kedvenc helyek

Hírek
Ismét Budapestre jön a Slipknot
Ezúttal a Pap László Sportarénába költöznek be a horrorfilmekbe is tökéletesen beleillő maszkos úriemberek, akik 2020 elejére terveznek gigantikus méretű európai lemezbemutató turnét.
Magyar zenekar játszik a világ legnagyobb Beatles-fesztiválján
A Nemzetközi Beatles Héten képviseli a magyar Beatles-közösséget a The Bits, a hazai tribute zenei színtér leghíresebb Beatles-zenekara, akiket kifejezetten az a koncerthelyszín kért fel, ahol a Beatles több mint 200 koncertet adott.
Megjelenés előtt adott el közel egy millió példányt lemezéből Taylor Swift
Töretlen népszerűségnek és sikernek örvendhet az amerikai country-pop énekesnő, akinek Lover című közelgő nagylemeze már közel egy millió előrendelésben eladott példánnyal büszkélkedhet.
Vizsgálat indult az egyik leghíresebb koncertszervező csapat ellen
A New York állambeli munkaügyekkel foglalkozó hatóságok indítottak eljárást a világ egyik leghíresebb koncertszervező cége, a Sofar Sound szervezet ellen, ugyanis szemet szúrt nekik, hogy a cég önkéntesekkel valósítja meg a legtöbb koncertjét.
Ilyen volt 50 éve a Woodstock
A Variety is beállt a sorba és összeszedte a pontosan ötven évvel ezelőtt, 1969-ben megrendezett legendás fesztivál legikonikusabb fellépéseit és történéseit, amelyek között olyan világsztárok koncertjei találhatók, mint Janis Joplin, Jimi Hendrix vagy Santana.
A Slipknot új albuma minden rekordot megdöntött
Sokan számítottak arra, ami végül bekövetkezett: a Slipknot múlt héten megjelent, sorban hatodik albuma meghódította a brit eladási listákat és még Ed Sheeran legújabb lemezét is letaszította a trónról.
Soha nem látott fotók kerültek elő az Oasis zenekarról
Több mint 25 évig őrizte magánál azokat az eddig sohasem látott zenekari fotókat Bonehead, azaz Paul Arthurs, az Oasis egykori gitárosa, amelyeket most saját Twitter-csatornáján osztott meg a legnagyobb britpoprajongók örömére.
Meglepte rajongóját Taylor Swift
Méghozzá nem is akárhogy! Az amerikai, többszörös díjnyertes countryénekesnő ismét nagylelkűségéről tett tanúbizonyságot és egy ártatlan poszt hatására változtatta meg egy rajongójának életét.
Félmillió belépés fölött zár a Sziget
A Sziget látogatószáma idén is átlépi a félmilliót az egy hét alatt, de a tavalyi látogatócsúcsot biztos nem dönti meg. Kádár Tamás, a Sziget főszervezője reagált a médiában az utóbbi napokban megjelent hírekre, úgymint a K-híd felújítására, a zajhatár túllépésre, valamint az első napi telt házra.
Az El Pasó-i áldozatok emlékéért koncertezik Khalid
A vasárnap reggeli szörnyű tragédia áldozatainak emlékéért szervez adománygyűjtő koncertet az amerikai Grammy-díjas rapper, akinek családja és barátai is a tömegmészárlás helyszínéhez közel élnek.
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.