Kedvenc helyek

Hírek
Új dallal jelentkezik a Prophets of Rage
Az amerikai rap rock supergroup, ami a Rage Against The Machine zenészeiből, a Public Enemy és a Cypress Hill rappereiből áll, most új dallal borzolja a kedélyeket. A csapat tavaly óta nem jelentetett meg semmit, így a rajongók igazi csemegét kaptak a nyár elején.
Elhunyt a híres sztármenedzser
76 éves korában hunyt el Elliot Roberts, aki olyan előadóknak volt a menedzsere, mint Neil Young, Tom Petty vagy a Talking Heads, illetve olyan előadók albumainak kiadásában vett részt, mint Tom Waits vagy Bob Dylan.
Beperelték a Universal kiadót
A Soundgarden zenekar, Tupac és Tom Petty örökségét képviselő ügyvédek és szervezetek perelték be a világ egyik vezető kiadóját, miután 2008-ban egy tűzvész során számos hanganyag semmisült meg, köztük a fenti művészeké is.
Szólólemezt jelentet meg a Kasabian tagja
Serge Pizzolo, a brit zenekar oszlopos tagja új információt osztott meg készülő szólóalbumáról, aminek a The S.L.P. nevet adta, mellette pedig számos európai turnédátumot is bejelentett.
40 000 fontot adományozott hajléktalanoknak a Metallica
Hajléktalanokat támogató jótékony szervezetnek adományozott hatalmas összeget a zenekar, mielőtt nagyszabású koncertet adtak Manchesterben.
Sztárparádé lesz Ed Sheeran legújabb lemezén
Teljes a számlistája annak az albumnak, ami a brit popsztár következő nagy dobásaként fog megjelenni alig egy hónap múlva. A kollaboratív lemezen olyan előadókkal duettezik együtt majd, mint Justin Bieber, Khalid, Cardi B, Camilla Cabello, Eminem vagy 50 Cent, és a lista korántsem véges.
Toplistás lett a Jonas Brothers új albuma
Jogosan ünnepelhet a három Jonas testvér miután tegnap kapták a hírt, hogy nemrég megjelent Happiness Begins című lemezük első helyen landolt a Billboard 200 listáján.
Új albumáról osztott meg részletet Lana Del Rey
A filmbe illő, noir jellegű dalairól híres énekesnő legújabb nagylemezéről osztott meg részletet, aminek megjelenési dátumát egyelőre még nem lehet tudni.
Új Guns N’ Roses-album a láthatáron?
Ezúttal tényleg elkezdhetnek Axl Rose és Slash rajongói izgulni, ugyanis a zenekar több aktív tagjának nyilatkozatából is kiderült, hogy valamikor a jövőben, több mint tíz év után megszülethet a következő rock’n’roll lemez, amire már két évtizede várnak a rajongók.
Sártenger várta a beköltözőket a Download fesztiválon
Még el sem indult a rendezvény, a beköltözőket az év egyik legesősebb napja után bokáig érő sártenger várta a brit Download fesztivál helyszínén, ahol olyan előadók lépnek majd fel, mint a Slipknot, az utolsó turnéját adó Slayer, vagy éppen Slash.
12345678910
1 / 770 oldal
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.