Kedvenc helyek

Hírek
Ismét visszatér Európába a Metallica
A világ legsikeresebb metalzenekara jövő nyáron ismét Európát veszi célba: hazánkhoz legközelebb Bécsben koncerteznek majd 2019. augusztus 16-án, 18-án pedig Prágában örvendeztetik meg a rajongókat.
Boszorkányság miatt perelik Beyoncét
Az aranytorkú díva egykori dobosa eljárását kezdeményezett az énekesnő ellen, amiért – elmondása szerint – fekete mágiával molesztálta őt, és még a macskáját is megölte.
Ismerje meg mindenki Mathangi Maya M.I.A.-t
Angliában szeptember 21-én, Amerikában pedig szeptember 28-án mutatják be az indiai felmenőkkel rendelkező, de brit születésű rapper-énekesnő életrajzi filmjét, a Matangi Maya M.I.A.-t.
Új dokumentumfilm készült Amy Winehouse-ról
A 2015-ben bemutatott Amy című életrajzi film után most egy újabb dokumentumfilm lát napvilágot a tragikusan elhunyt énekesnőről, a nézők ezúttal azonban a második és egyben legutolsó albumának készületeibe nyerhetnek betekintést.
Főnixként születik újjá friss lemezével Rita Ora
Miután tavaly Anywhere című slágerével minden létező slágerlistát meghódított, idén novemberben egy komplett dalcsokorral bizonyít Rita Ora.
Az utolsó simításokat végzik a Rammstein új albumán
A német csapat Minszkből posztolt egy képet az új anyag nagyzenekaros felvételéről, a kísérőszövegben pedig azt is megírták, hogy ezek az utolsó simítások a teljes anyag elkészültéhez.
Szerencsejáték nélkül is meggazdagszik Vegasban Lady Gaga
Busás összeg sarkallta a popsztárt arra, hogy a nem amerikai rajongóit mellékvágányra téve kizárólag a vegasi közönségnek zenéljen egy éven keresztül.
Régi-új számmal rukkolt elő Dolly Parton és Sia
Siával közösen dolgozta fel újra 1971-es Here I Am című dalát a countrykirálynő, Dolly Parton, ami a hamarosan mozikba kerülő Dumplin film zenei CD-jén landol majd november 30-án.
A koncert, ahol tilos táncolni: botrányba fulladt Dua Lipa sanghaji fellépése
A popcsillag legutóbbi koncertje olyan szigorú biztonsági felügyelet mellett zajlott, hogy az őrök azonnal kirángatták a tömegből azokat a rajongókat, akik állva fejezték ki lelkesedésüket az énekesnő irányába.
Hivatalosan is megkezdődött Lana Del Rey karrierjének új korszaka
Vadonatúj dallal ünnepli az őszt Lana Del Rey. Az indiepop hercegnő jobban nem is időzíthetett volna, mint hogy az elmúlás időszakában jelenteti meg legújabb melankolikus balladáját.
12345678910
1 / 744 oldal
Játék
Maja mindenképp szeretne részt venni a vidék legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, ám túlzott lelkesedésével a méhecske magára haragítja a méhbirodalom császárnőjét.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.