Kedvenc helyek

Hírek
25. évfordulója alkalmából koncertezni indul a Take That
A Take That idén lesz negyed évszázados. A születésnapot az együttes Robie Williams-szel szeretné megünnepelni.
Itt van Beyoncé új videoklipje
Beyoncé Lemonade albumának második videoklipje jelent meg, a Formation után. A Sorry című szám videóját csaknem félmillióan látták már.
Új dolgok derültek ki Michael Jacksonról
Az újabb rendőrségi jelentések kerültek nyilvánosságra Michael Jacksonról. A jelentés szerint többek között gyerekpornográf videókat találtak az énekes egykor lakásában.
Taylor Swift és Paul McCartney is a aláírta a petíciót a digitális szerzői jogok védéséről
Több mint 160 zenerszerző és énekes írta alá azt a petíciót, ami az digitális szerzői jogokról szól. Az aláírók egy szerzői reform mellett kampányolnak.
Zene és foci a belváros szívében…
A Király utcai Central Passage első emeletén nem csak a focirajongók örülhetnek, hiszen az Eb-közvetítések mellett esti koncertekkel is várják a közönséget. Fedett, de mégis szabadtéri teraszon követhetik a sporteseményeket vagy hallgathatják meg a zenei csemegéket.
Kiállítást csinálnak Kurt Cobain művészetéről
A legendás énekes művészetének tiszteletére szeretne a családja egy kiállítást rendezni. A Cobain-család a hagyatéki jogokról tárgyal.
Új dalt közölt a Bastille
Új dalt készített a Bastille együttes. A  Good Grief című szám előzetese a készülő albumuknak.
Taylor Swift és Tom Hiddleston az új álompár
Taylor Swift nem bánkódott sokat Calvin Harisszal való szakítása után. Az új álompár Tom “Loki” Hiddleston és Taylor Swfit.
Mégsem volt lopott a Stairway To Heaven?
A Led Zeppelint is beperelték lopás gyanújával az egyik legismertebb számuk, a Stairway To Heaven miatt. A bíróság egy nap után bejelentette, hogy téves vádról volt szó.
Kanye West bejelentette a Saint Pablo turnéját
Már korábban voltak arról találgatások és részletinformációk, hogy Kanye West a   Life of Pablo  lemeze megjelenése után turnéra megy. Az énekes most jelentette be a hírt.
6789101112131415
10 / 699 oldal
Játék
A Ghost in the Shell (Páncélba zárt szellem) című világhírű japán manga-, illetve animesorozat élő szereplőkkel, hollywoodi szakemberek által kezelésbe véve tér vissza a mozivászonra és kápráztatja el a nézőket idén tavasszal.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.