Kedvenc helyek

Hírek
Taylor Swift és Paul McCartney is a aláírta a petíciót a digitális szerzői jogok védéséről
Több mint 160 zenerszerző és énekes írta alá azt a petíciót, ami az digitális szerzői jogokról szól. Az aláírók egy szerzői reform mellett kampányolnak.
Zene és foci a belváros szívében…
A Király utcai Central Passage első emeletén nem csak a focirajongók örülhetnek, hiszen az Eb-közvetítések mellett esti koncertekkel is várják a közönséget. Fedett, de mégis szabadtéri teraszon követhetik a sporteseményeket vagy hallgathatják meg a zenei csemegéket.
Kiállítást csinálnak Kurt Cobain művészetéről
A legendás énekes művészetének tiszteletére szeretne a családja egy kiállítást rendezni. A Cobain-család a hagyatéki jogokról tárgyal.
Új dalt közölt a Bastille
Új dalt készített a Bastille együttes. A  Good Grief című szám előzetese a készülő albumuknak.
Taylor Swift és Tom Hiddleston az új álompár
Taylor Swift nem bánkódott sokat Calvin Harisszal való szakítása után. Az új álompár Tom “Loki” Hiddleston és Taylor Swfit.
Mégsem volt lopott a Stairway To Heaven?
A Led Zeppelint is beperelték lopás gyanújával az egyik legismertebb számuk, a Stairway To Heaven miatt. A bíróság egy nap után bejelentette, hogy téves vádról volt szó.
Kanye West bejelentette a Saint Pablo turnéját
Már korábban voltak arról találgatások és részletinformációk, hogy Kanye West a   Life of Pablo  lemeze megjelenése után turnéra megy. Az énekes most jelentette be a hírt.
Iggy Azalea X Factor zsűri lesz
A Syndey-ben született rapper a hazájában, Ausztráliában lesz X Factor-mentor, aki az előző zsűritagot, Dannii Minogue-ot fogja leváltani az ítészi székben.
Rod Stewartot is lovaggá ütötték
II. Erzsébet angol királynő hivatalos születésnapi ünnepségén szokták lovaggá és dámákká avatni az aktuális jelölteket. Rod Stewart majdnem ötven év énekesi pályafutása során kapta meg a kitüntetést.
Elkapták Lily Allen zaklatóját
Lily Allen még áprilisban árulta el, hogy valaki több, mint hét éve zaklatja. Az énekesnő nemcsak saját maga, de a gyerekei biztonsága miatt is aggódott.
6789101112131415
10 / 699 oldal
Játék
A New York-i PMJ arról híresült el, hogy napjaink popslágereit swingesíti: az eredeti ’20-as évekbeli hangzás- és látványvilággal keltve időutazó illúziót. Az ötlet olyannyira bevált, hogy több százmillió Youtube-megtekintést is eredményezett mára.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.