Kedvenc helyek

Hírek
December elején érkezik az Oxygene 3 Jean-Michel Jarre-tól
Az eredeti lemez 40. évfordulója, valamint a folytatás, az Oxygene 7-13 jövőre esedékes huszadik születésnapja alkalmából Jean-Michel Jarre teljessé teszi a trilógiát. A december 2-án megjelenő Oxygene 3 albumon hét új dal kap helyet.
Céline Dion új, francia nyelvű lemezt készített
Encore un soir (Még egy éjszaka) címmel francia nyelvű albummal jelentkezett Céline Dion. A kanadai sztár legutóbb 2012-ben adott ki francia anyagot (Sans attendre).
Ősrégi Depeche Mode-felvételt talált egy brit fodrász
Ősrégi Depeche Mode-felvételeket talált padlásán egy brit fodrász. Robin Neale a zenekar egyik első koncertjét tartalmazó magnótekercset fedezte fel takarítás közben.
Tommy Ramone emléktáblát kapott a Bajcsy-Zsilinszky úton
Tommy Ramone (Erdélyi Tamás), a legendás amerikai punkzenekar, a Ramones egykori dobosa tiszteletére pénteken emléktáblát avattak szülőházánál, a budapesti Bajcsy-Zsilinszky út 36-38., a Toldi mozi bejáratánál.
Három DVD-n a Depeche Mode valamennyi klipje
Video Singles Collection címmel háromlemezes Depeche Mode DVD jelenik meg november 11-én. Az anyagban a népszerű brit zenekar valamennyi klipje szerepel, a tagok audiokommentárjaival kiegészítve.
Adele egy évtizedre szakít a turnézással
Adele a következő tíz évben inkább a gyereknevelést választja a sok utazással járó koncertturnék helyett - osztotta meg értesülését a The Daily Telegraph.
Ismét Kijev ad otthont 2017-ben az Eurovíziós Dalfesztiválnak
Kijev ad otthon 2017-ben az Eurovíziós Dalfesztiválnak - jelentette be pénteken a nemzetközi dalverseny szervezőbizottsága. Ukrajna azután nyert jogot a jövő évi fesztivál megszervezésére, hogy Jamala (Dzsamala) krími tatár énekesnő 1944 című dalával megnyerte májusban a Stockholmban rendezett 61. Eurovíziós Dalfesztivált.
Visszatér az Aqua
Jövőre újra koncertezni kezd az Aqua, a '90-es évek népszerű dán-norvég popbandája, a Barbie Girl című világsláger előadója. A 15 éve megszűnt zenekar egy nosztalgiarendezvényen lép fel.
Letölhető a Red Hot Chili Peppers budapesti koncertjének a felvétele
A Red Hot Chili Peppers múlt héten Budapesten adott koncertet, méghozzá rögtön kettőt is, egyet csütörtökön és egyet pénteken. Ha valaki lemaradt volna a koncertekről, vagy újra átélné az élményt, van ez jó hírünk!
A Pink Floyd 50 évéről nyílik kiállítás Londonban
Korábban nem látott koncertfelvételeket, 350 tárgyat, hangszereket és kéziratokat is bemutat a Pink Floyd zenekarról szóló tárlatán a londoni Viktória és Albert Múzeum, amely szerdán számolt be a 2017-es kiállítás terveiről.
6789101112131415
10 / 706 oldal
Játék
Az Európa Könyvkiadó gondozásában június elején jelent meg a Budapest Katalógus projektből született könyv. A kötet színes portréfotókkal és a hozzájuk tartozó magyar és angol nyelvű rövid történetekkel kísérli meg bemutatni Budapest és a benne élő emberek sokszínűségét.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.