Kedvenc helyek

Hírek
Viaszszoborral búcsúszik Britney-től Las Vegas
Britney Spears pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy négy év után befejezi a Planet Hollywood Resort & Casinóban való rezidensségét, és év végén utolsó koncertjét adja Las Vegasban. Ez alkalomból a Madame Tussauds panoptikum egy új viaszbábúval tiszteleg az énekesnő előtt, amelyet április 14-én mutattak be a nagyérdeműnek.
Közös nyári dallal robbant a DNCE és Nicki Minaj
Az újonnan feltörekvő amerikai dance-rock együttes, a DNCE ezúttal a rap királynőjeként emlegetett Nicki Minaj-zsal karöltve láttak munkához, hogy elkészítsék a nyár egyik legütősebb slágerét.
Justin Bieber újra stúdióban
Szinte már biztos, hogy Justin nevét is feljegyezhetjük a hamarosan visszatérő sztárok listájára. Az énekes
Megmutatta új albumának borítóját Lana Del Rey
Az indie pop műfaj koronázatlan hercegnője, Lana Del Rey a közösségi oldalain fedte fel soron következő negyedik stúdióalbumának borítóképét, amely rövid időn belül szinte az összes online platformon megkülönböztetett figyelmet kapott.
Hivatalosan is megkezdődött Harry Styles szólókarrierje
Elérkezett a pillanat, amelyről minden One Direction-rajongó álmodott: hosszas várakozás után megjelent az egykoron nagy sikerű zenekar frontemberének első saját szólódala, a Sign of the Times.
Új dallal jelentkezik Frank Ocean
Az amerikai énekes-rapper, Frank Ocean ismét egy új szerzeménnyel lepte meg rajongóit. A Biking névre hallgató sláger az általa vezetett Blonded Beats 1 rádióműsorban debütált péntek éjszaka.
Britney Spears miatt csúszik az izraeli elnökválasztás
Britney egyike azon kevés világsztárnak, akinek az évek alatt sikerült olyan kultuszt kiépíteni a neve köré, hogy jelentős befolyásának köszönhetően nemcsak a zenei, de olykor a politikai élet állóvizét is képes felkavarni.
Új dallal ünnepli házassági évfordulóját Beyoncé és Jay-Z
Íratlan szabályként él a fejünkben, hogy a magánéletet nem szabad a munkával vegyíteni. Mindenki kedvenc sztárpárja azonban évről évre lerombolja az ezzel kapcsolatos sztereotípiákat, hogy bebizonyítsa: a szerelemnek igenis mindenhol helye van.
Pink is fellép a Szigeten
Pink is fellép a Szigeten: a háromszoros Grammy-díjas énekesnő az idei fesztivál mínusz egyedik napján, augusztus 9-én lép színpadra.
Huszárik Zoltán és három zeneszerző - A kortárs magyar filmzene Koncert a filmrendező tiszteletére
2017. március 23-án izgalmas és szokatlan koncertélményben lehet részünk a Pesti Vigadóban. A Concerto Budapest a magyar filmtörténet kiemelkedő egyénisége, Huszárik Zoltán előtt tiszteleg, amikor a rendezőhöz közel álló három kortárs zeneszerző darabjait mutatja be.
12345678910
2 / 701 oldal
Játék
Emlékszik-e még valaki arra, mi az a „szocialista vígjáték”? Aminek társadalmi mondanivalója ugyan kicsinyke volt, a humora pedig soványka, viszont a Patyolattól a Közértig bátran kritizálta az élet nagy kérdéseit.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.