Kedvenc helyek

Hírek
Egy estére összeáll a két zenészlegenda
John Paul, a Led Zeppelin egykori basszusgitárosa és Thurston Moore, a 2011-ben feloszlott Sonic Youth gitárosa és dalszerzője egy estés koncertet adnak Londonban.
Sorra utasítják vissza Grammy-fellépésüket a sztárok
Miután Ariana Grande visszamondta a Grammy-díjátadós minishow-t, újabb nevek kerültek elő, akik szintén nem kérnek a szervezők nagylelkűségéből.
Pink újabb szakmai díjat söpörhet be
Az amerikai énekesnő kapja idén a 2019-es BRIT Awards egyik legnívósabb különdíját, ami a brit zenei élethez való több éves szakmai hozzájárulását ismeri el.
Újabb életrajzi könyvvel emlékeznek meg a Nirvana frontemberéről
Idén áprilisban lesz Kurt Cobain halálának huszonötödik évfordulója, melynek alkalmából Danny Goldberg, a Nirvana egykori menedzsere könyvet jelentet meg a legendás rocksztárról.
Ariana Grande lemondta a Grammy-gálát
Nem várt fordulat következett be a Grammy-díjátadó előtt pár nappal Ariana Grandénak köszönhetően.
Végleg elhallgat a Music Fm
Ismét lezárul egy korszak. Csütörtök éjfélkor végleg megszűnik Magyarország egyik legismertebb rádió csatornája, a 89.5 Music Fm.
Letartóztatták az amerikai rappert
Kitoloncolás várhat 21 Savage-re, aki több mint tíz éve tartózkodik illegálisan az Amerikai Egyesült Államokban. A rapper eredetileg brit állampolgárként érkezett az USA-ba.
25 éves a Green Day legsikeresebb albuma
2019 a kerek évfordulók száma, ugyanis a Green Day legtöbbet eladott, Dookie c. albuma idén ünnepli 25. jubileumát, amely az évtizedek alatt 20 millió példányban kelt el.
Ma este az X-faktor győztesei lépnek a Dal 2019 színpadára
Harmadik, egyben utolsó válogatójához érkezett a Dal 2019, amiben ma este a tavalyi, 2018-as X-faktor győztes rap duója, az USNK is megméretteti magát.
20 éves a Magna Cum Laude, válogatáslemezzel ünnepelnek
Mintha csak tegnap lett volna, hogy a Vidéki sanzon először felcsendült a rádiókban, a magyar funk-rock együttes, a Magna Cum Laude idén már a 20. évfordulóját ünnepli.
12345678910
2 / 758 oldal
Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.