Kedvenc helyek

Hírek
Beyoncé ismét a vegánságra buzdít mindenkit
Most igazán megéri nem húst enni, ugyanis életre szóló Beyoncé- vagy Jay-Z-koncertjegyet nyerhet az, aki részben vagy teljesen a vegán életmódnak szenteli életét.
Christina Aguilera újra színpadra lép
A hatszoros Grammy-díjas, amerikai popénekesnő tegnap jelentette be, hogy tavasztól ismét koncertezni készül, ráadásul nem máshol, mint a most igen népszerű Las Vegasban.
Hamis Grammy-lista szivárgott ki
Hétfő éjjel útra kelt a Twitteren egy bizonyos lista, amely az idei állítólagos Grammy-nyertesek neveit tartalmazza. A listán többek között szerepel Cardi B, Lady Gaga és Taylor Swift neve is.
Junior Prima Díjasok a Bartók Emlékházban
Idén is folytatódik a Junior Prima Díjasok koncertsorozata, az idei év első eseményén Balogh Tamás játszik zongorán.
Kanye West beperelte saját kiadóit
Az amerikai rapper és producer beperelte saját karrierjének két fontos szereplőjét, a Roc-A-Fella Records és EMI kiadókat jogsértésekre és kötelezettségek elmulasztására hivatkozva.
Elhunyt az Oscar-díjas zeneszerző
Gyászol a zenevilág. A háromszoros Oscar-díjas zeneszerző, Michel Legrand péntek éjjel, családja körében hunyt el. A maestro áprilisban még fellépett volna.
Michael Jackson újabb botránya
A popkirály Michael Jackson újra és újra felbukkanó szexuális zaklatási ügyeiről dokumentumfilm készült, ami tegnap debütált az amerikai Sundance Filmfesztiválon.
Pink meghódítja Hollywoodot
A Grammy-díjas énekesnő idén csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán, így ő lesz a 2656. sztár, aki büszkélkedhet a megtiszteltetéssel.
Visszatér a The Strokes
Készíthetik a táncos cipőket az indie rock rajongók, ugyanis újabb európai dátumot jelentett be az amerikai együttes, a The Strokes, akik „globális visszatérésüket” 2019 nyarára tervezik.
Celine Dion Európába jön
Egyetlen európai koncertjét adja idén nyáron a Titanic híres betétdalának énekesnője, a kanadai Celine Dion, aki több világsztár mellett Londonban lép fel a nyáron.
12345678910
3 / 758 oldal
Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.