Kedvenc helyek

Hírek
Európában is bemutatja David Bowie-trilógiáját Philip Glass
Év elején készült el a világhírű amerikai komponista, Philips Glass harmadik David Bowie-szimfóniája, az európaiak azonban csak egy év múlva, jövő májusban hallhatják a komplett zeneművet.
Debütált a 2018-as labdarúgó-világbajnokság himnusza
Különleges all star-összefogás kapcsán valósult meg a FIFA vb hivatalos dala: az amerikai énekes, Nicky Jam mellett Will Smith és az albánok új feltörekvő csillaga, Era Istrefi hangja is felcsendül a Diplo által producerelt Live It Upban.
Húsz évvel ezelőtti lemezével indul turnéra Lauryn Hill
A legendás rapper-énekesnő négy évvel ezelőtt turnézott utoljára az Egyesült Királyságban, idén azonban ismét a térségben koncertezik első és egyben egyetlen stúdióalbumának 20. évfordulója alkalmából.
Nyolc év után ismét a tévéképernyőkön Björk
Izland zenei szcénájának legkülöncebb csodabogara közel 10 éve nem vállalt televíziós szereplést, azonban legutóbbi albumának promóciója során a héten ellátogatott a BBC egyik saját gyártású műsorba, ahol ráadásul két dalt is előadott.
Bye-bye, cicababák: lefújta a nagy visszatérést a Pussycat Dolls alapítója
Tavaly ősszel bombaként robbant a hír, hogy tíz évvel a feloszlásuk után ismét összeáll a nagy sikerű Pussycat Dolls, azonban a jelenlegi állás szerint úgy néz ki, hogy a nagy comeback mégis elmarad.
Az utolsó simításokat végzi új albumán Madonna
Madonna egy albumnyi új zenével felfegyverkezve tér vissza, hogy megmentse a popzenét – már ha az rossz helyzetben lenne… A popkirálynő mindig jól ráérez a megfelelő időzítésre, így még az idei évben kihozza várva várt 14. nagylemezét.
Új dallal indítja a nyarat JLO
Jennifer Lopez tudja, mi kell egy toplistás slágerhez: néhány szintén toplistás előadó. Éppen ezért maga köré toborozta a jelenleg nagy népszerűségnek örvendő Cardi B-t és DJ Khaledet, hogy segítsenek elkészíteni legújabb dalát.
Két csodás hang egy dalban: megérkezett Christina Aguilera és Demi Lovato duettje
Christina Aguilera nem aprózza el a nagy visszatérést: csak június 15-én debütál kíváncsian várt Liberation című nagylemeze, azonban már három dalt is megmutatott a közelgő korongról.
Azealia Banks miatt búcsút intett az internetes világnak Cardi B
Újabb botrány ütötte fel a fejét a rapvilágban. A zeneipar udvari bohócaként emlegetett Azealia Banks ismét nekifeszült kolléganőjének, Cardi B-nek, aki mostanra azonban megelégelte Banks állandó pocskondiázását, és deaktiválta magát közösségi oldalain.
Befutott az első trailer Freddie Mercury életrajzi filmjéhez
Hosszas várakozás után végre napvilágot látott a Queen frontemberének életét bemutató film első ízelítője, amely a rajongókat és a kritikusokat is egyaránt lenyűgözte.
12345678910
3 / 736 oldal
Játék
Brian King és David Prowse zenekarában egyszerre van jelen a Hüsker Dü punkos zajossága és Bruce Springsteen slágeressége.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.