Kedvenc helyek

Hírek
Tommy Ramone emléktáblát kapott a Bajcsy-Zsilinszky úton
Tommy Ramone (Erdélyi Tamás), a legendás amerikai punkzenekar, a Ramones egykori dobosa tiszteletére pénteken emléktáblát avattak szülőházánál, a budapesti Bajcsy-Zsilinszky út 36-38., a Toldi mozi bejáratánál.
Három DVD-n a Depeche Mode valamennyi klipje
Video Singles Collection címmel háromlemezes Depeche Mode DVD jelenik meg november 11-én. Az anyagban a népszerű brit zenekar valamennyi klipje szerepel, a tagok audiokommentárjaival kiegészítve.
Adele egy évtizedre szakít a turnézással
Adele a következő tíz évben inkább a gyereknevelést választja a sok utazással járó koncertturnék helyett - osztotta meg értesülését a The Daily Telegraph.
Ismét Kijev ad otthont 2017-ben az Eurovíziós Dalfesztiválnak
Kijev ad otthon 2017-ben az Eurovíziós Dalfesztiválnak - jelentette be pénteken a nemzetközi dalverseny szervezőbizottsága. Ukrajna azután nyert jogot a jövő évi fesztivál megszervezésére, hogy Jamala (Dzsamala) krími tatár énekesnő 1944 című dalával megnyerte májusban a Stockholmban rendezett 61. Eurovíziós Dalfesztivált.
Visszatér az Aqua
Jövőre újra koncertezni kezd az Aqua, a '90-es évek népszerű dán-norvég popbandája, a Barbie Girl című világsláger előadója. A 15 éve megszűnt zenekar egy nosztalgiarendezvényen lép fel.
Letölhető a Red Hot Chili Peppers budapesti koncertjének a felvétele
A Red Hot Chili Peppers múlt héten Budapesten adott koncertet, méghozzá rögtön kettőt is, egyet csütörtökön és egyet pénteken. Ha valaki lemaradt volna a koncertekről, vagy újra átélné az élményt, van ez jó hírünk!
A Pink Floyd 50 évéről nyílik kiállítás Londonban
Korábban nem látott koncertfelvételeket, 350 tárgyat, hangszereket és kéziratokat is bemutat a Pink Floyd zenekarról szóló tárlatán a londoni Viktória és Albert Múzeum, amely szerdán számolt be a 2017-es kiállítás terveiről.
David Bowie emléktáblát kapott Berlinben
David Bowie Berlinben töltött éveinek emléket állító táblát avattak hétfőn a német fővárosban. A néhai énekes-dalszerző, aki 1976 vége és 1978 között osztott meg egy lakást Iggy Poppal Berlinben, egyszer azt nyilatkozta az Uncut magazinnak, leginkább azt értékelte a városban, hogy teljesen szabadon tudott járkálni, mivel a berlinieket egyszerűen nem foglalkoztatta a jelenléte.
Liam Gallagher visszatér a zenéhez
Nem áll össze az Oasis, a testvérpár Liam és Noel Gallagher, még mindig rosszban vannak, azonban most úgy tűnik, Noel után Liam is visszatér zenei karrierjéhez.
A Nick Cave And The Bad Seeds új albuma hamarosan érkezik
Nick Cave bandája tizenötödik albumuk kiadására készül, aminek tracklistáját most publikálták. Az új album címe Skeleton Tree .
12345678910
3 / 699 oldal
Játék
A New York-i PMJ arról híresült el, hogy napjaink popslágereit swingesíti: az eredeti ’20-as évekbeli hangzás- és látványvilággal keltve időutazó illúziót. Az ötlet olyannyira bevált, hogy több százmillió Youtube-megtekintést is eredményezett mára.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.