Kedvenc helyek

Hírek
David Bowie emléktáblát kapott Berlinben
David Bowie Berlinben töltött éveinek emléket állító táblát avattak hétfőn a német fővárosban. A néhai énekes-dalszerző, aki 1976 vége és 1978 között osztott meg egy lakást Iggy Poppal Berlinben, egyszer azt nyilatkozta az Uncut magazinnak, leginkább azt értékelte a városban, hogy teljesen szabadon tudott járkálni, mivel a berlinieket egyszerűen nem foglalkoztatta a jelenléte.
Liam Gallagher visszatér a zenéhez
Nem áll össze az Oasis, a testvérpár Liam és Noel Gallagher, még mindig rosszban vannak, azonban most úgy tűnik, Noel után Liam is visszatér zenei karrierjéhez.
A Nick Cave And The Bad Seeds új albuma hamarosan érkezik
Nick Cave bandája tizenötödik albumuk kiadására készül, aminek tracklistáját most publikálták. Az új album címe Skeleton Tree .
20 éve adta ki első lemezét a Placebo
Válogatáslemezt és új dalokat is megjelentet október elején, jubileumi turnéja kezdetére időzítve a brit Placebo. Az alternatív színtér meghatározó csapata 20 éve adta ki első albumát.
Idén is Calvin Harris lett a világ legjobban kereső dj-je
A skót zenész, Calvin Harris (eredeti nevén Adam Richard Wiles) lett a Forbes magazin szerint a legjobban kereső DJ. A 32 éves Harris nem először nyerte el a díjat.
Gerendai: látogatócsúcs, közel 500 ezren bulizhattak a Szigeten
Ismét megdőlt a Sziget fesztivál látogatottsági csúcsa. A végleges adatok még nem állnak rendelkezésre, de Gerendai Károly főszervező kedd este az MTI-nek elmondta: több mint 490 ezren voltak a Szigeten egy hét alatt.
Justin Bieber törölte magát Instagramról
Justin Bieber Selena Gomez miatt törölte le profilját a népszerű képmegosztó alkalmazásról. A 2010-2013 között együttlévő pár összerúgta a port egy kommentháborúban.
A hétfői nap is telt házas volt a Szigeten
Telt házas volt a Sziget fesztivál hétfői, utolsó előtti napja is. Az idei rendezvényen ez már a harmadik nap, hogy a szervezőknek ki kellett tenniük a „megtelt" táblát - közölte a Sziget sajtóiroda kedden.
Nem lesz Adele a Super Bowl sztárja
Hiába a talágatások, híresztelések, az NFL tagadja, hogy felkérte volna Adele-t, hogy legyen a 2017-es Super Bowl szünetének fellépősztárja. Az énekesnő szintén arról beszélt, hogy nem akar fellépni.
Demi Lovato bocsánatot kért a zika vírusos viccéért
Demi Lovato Snapchat alkalmazáson osztott meg egy rövid videót, amin anyukája látható, aki egy viccet mond a Brazíliában tomboló zika vírusról.
12345678910
4 / 699 oldal
Játék
Ismét a budapesti Vasúttörténeti Parkban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű-rendezvénye, az Oldtimer Show, amire a szervezők vadonatúj kiállítási anyaggal készülnek.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.