Kedvenc helyek

Hírek
Angliában indítja az évet Azealia Banks
A 212 rappere jó pár év után tér vissza Angliába, ahol rögtön két egymás követő napon, január 24-én és 25-én is fellép majd.
Christina Aguilera: „Még egyszer nem várok hat évet két lemez között”
Hat év hosszú idő, főleg egy előadó életében – ezt Christina Aguilera is jól tudja, aki pályafutásának hosszabb hiátusa után szeretne ismét aktív résztvevője lenni a zenei életnek.
Robbie Williams is Las Vegasban énekel
Las Vegasból jött, mestersége címere: énekes – újabb előadó engedett a csábításnak, ezúttal Robbie Williams vállalt rezidensséget egy Las Vegas-i luxusszállodában.
Mentő vitte el koncertjéről az Aerosmith gitárosát
A Madison Square Gardenben való vendégszereplése után a színfalak mögött esett össze Joe Perry, akit a helyszínen való ellátás után rögtön kórházba szállítottak.
Lövöldözésbe fulladt Kanye West, Nicki Minaj és 6ix9ine klipforgatása
A TMZ értesülései szerint nyolc golyó dörrent a világhírű rapperek forgatásán, de szerencsére senki sem sérült meg, az elkövetőt azonban még mindig keresi a rendőrség.
Vissza a nyárba: trópusi videóval robbant Jennifer Lopez és Bad Bunny
Karibi istennőként pózol most kijött videójában JLO, ami legújabb, Te Gusta névre keresztelt dalához készült.
Klipet kapott Shakira Nada című dala
El Dorado című lemezének egyik legszebb balladájához forgatott klippel élteti tovább a lemez korszakát a kolumbiai énekesnő.
Ajándékokkal buzdít szavazásra Frank Ocean
Vannak célok, amelyek tényleg szentesítik az eszközt – ilyen például az amerikai rapper legújabb kezdeményezése, aki saját relikviáival próbálja felszámolni a politikai érdektelenséget.
Fél év alatt két nagylemez Szabó Balázs Bandájától
Két alkalommal, március 31-én és október 31-én, állt elő új nagylemezzel Szabó Balázs Bandája. Az őszi album teljes titokban készült.
A Spice Girls újra megfűszerezi a világot
Megannyi huzavona és spekuláció után pont került a Spice Girls-téma végére: örülhetnek a rajongók, ugyanis jövő év nyarán végre újra összeáll a 90-es évek legnépszerűbb lánycsapata.
12345678910
4 / 752 oldal
Játék
Egészen új, egyszerre mikro- és makroszintre viszi a Marvel Moziverzumot A Hangya és a Darázs!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.