Kedvenc helyek

Hírek
Hadat üzent Rihanna a Snapchatnek
A barbadosi énekesnő felháborodását fejezte ki a fiatalok kedvenc applikációjával szemben, miután az egy „sztárverő” online játékot reklámozott felhasználói számára.
Filmzenei albumot készített Neil Young
A kanadai rocklegenda, Neil Young nemcsak főszereplőként, hanem zenei producereként is asszisztált a Netflix legújabb, saját gyártású produkciójához, a Paradoxhoz.
Újra együtt turnézik Beyoncé és Jay-Z
Négy év után ismét együtt lépnek színpadra Carterék: az álompár legutoljára 2014-ben koncertezett együtt az akkor megjelent Beyoncé és a Magna Carta Holy Grail című albumok népszerűsítése kapcsán.
Lajkó Félix és Balázs János improvizációban egyesítik stílusukat
Nincs előre megkomponált dallam, de még egy hangjegy sem, csak a közös valóság, és a lélekben születő zene találkozása.
Áprilisban érkezik Cardi B debütáló albuma
Duplán örülhetnek a bronxi rapdíva rajongói: azonfelül, hogy kedvencük lett az év felfedezettje a tegnapi iHeartRadio Music Awards-on, köszönőbeszédében első albumának megjelenési dátumát is elhintette.
Jason Derulo hangján csendül fel a nyári foci-vb himnusza
Az amerikai slágergyárost, Jason Derulót érte a megtiszteltetés, hogy felénekelheti a június 14-én startoló labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalát.
Virágzik a bakelitlemezek piaca a Record Store Daynek köszönhetően
Már a CD megjelenésével mindenki temetni kezdte a vinyllemezeket, a digitális streamingszolgáltatók elterjedése után pedig sokan meg is feledkeztek a korszakalkotó hanghordozóról, azonban a hanglemez nem tűnt el, sőt divatosabb, mint valaha.
Megszűnik a nyomtatott NME magazin
Az online platformok térhódítása egyre nagyobb árnyékot vet a nyomtatott sajtóra is, így míg a fizikális könyv vs. e-book kérdést látszólag sikerül szinten tartani, addig egyre több újság és magazin issza meg a technikai fejlődés levét. Így járt az NME zenei magazin is, aminek nyomtatott verziója 66 év után búcsúzik a piactól.
Átadták a 2018-as Fonogram-díjakat
Március 7-én, szerda este a Várkert Bazárban került megrendezésre a hazai könnyűzenei élet legrangosabb díjátadó gálája, a Fonogram Díjátadó. A Mahasz idén is 12 díjat és 2 életműdíjat osztott ki a hazai művészek körében, 6-ot pedig nemzetközi fronton.
Lehet készülni a tavaszi jazz fesztiválra 2018. április 6-8.
Április első hétvégéjén minden jazz kedvelőnek a MOMKultban a helye, ugyanis ekkor rendezik a harmadik Get Closer Jazz Fest-et, ahol világhírű vendégek szórakoztatják a közönséget. A fesztivál részletes programleírása is nyilvánosságra került.
12345678910
4 / 730 oldal
Játék
Két este, négy produkció. Kaland. Találkozás. Sötétség és fény. Mozgás és favágás. Hullik is rendesen…
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.