Kedvenc helyek

Hírek
Kirúgták a világsztár énekest
Szexuális zaklatási botrányai miatt nem kíván tovább együttműködni R. Kelly amerikai r’n’b énekessel a világ egyik legnagyobb, vezető lemezkiadója, a Sony Music Entertainment.
Extrém helyszínen játszik a Red Hot Chili Peppers
Nem egy átlagos fellépésnek néz elébe a négy tagot számláló amerikai rockzenekar, akik március 15-én az ókori világ hét csodájának egyik helyszínén, a gízai piramisoknál fognak nagyszabású koncertet adni.
Négy év után újra visszatér Hozier
Wasteland, Baby címmel márciusban új nagylemezt jelentet meg az ír, toplistás dalszerző-énekes.
Grammy-házigazda lesz Alicia Keys
A zenevilág Oscar-gálájaként is sokszor emlegetett esemény házigazdája lesz idén a már 15 Grammy-díjat számláló énekesnő.
Lady Gaga és Angelina Jolie fej-fej mellett versenyeznek a Cleopatra főszerepéért
A bennfentes hírek szerint eredetileg Brad Pitt exfelesége formálta volna meg az egyiptomi királynőt, azonban Gaga nagy horderejű filmes debütálása elbizonytalanította a készítőket.
Robbie, a komisz szomszéd
Ha létezne a legrosszabb szomszédnak járó díj, akkor minden bizonnyal Robbie Williams kapná, a trófeát pedig maga Jimmy Page adná át neki.
Mindenhonnan töröltette R. Kellyvel közös dalát Lady Gaga
A Poker Face sztárja nem szeretné, ha összefonódna a neve korábbi duettpartnerével, aki ellen jelenleg rendőrségi eljárás folyik szexuális botrányai miatt.
Az utcáról a toplistákra: Octavian lett a BBC Sound Of 2019 győztese
A Franciaországban született, de Londonban tevékenykedő 23 éves rapper az idei év legnagyobb reménysége a BBC szerint.
Magyarországon koncertezik a Blake
Január 18-án Budapesten ad koncertet a brit királyi család kedvenc zenekara, a Blake. Magyar meglepetésvendégük is lesz.
Ismét elhalasztották Meghan Trainor albumának megjelenését
Úgy látszik, hogy Meghant is utolérte a sok előadót érintő „háromalbumos átok”, ugyanis friss anyaga nehezebben akar célba érni, mint azt gondoltuk volna.
12345678910
4 / 757 oldal
Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.