Kedvenc helyek

Hírek
„Mezítlábon egész nyáron, de legalább a fesztiválon…” - Ördögkatlan /Videó Beck Zolival, Mucsi Zoltánnal, Kiss Tibivel és a többiekkel/
Háy János megírta Beck Zoli rázenélt színészek, zenészek elmondják – mondja a leírás az Ördögkatlan csalogató videója alatt.
Eladásra került az a ház, amiben Bruce Springsteen nevelkedett
Átszámolva több, mint 70 millió forintért talált új gazdára az amerikai rockcsillag kisgyerekkori háza, ahol 1955 és 1962 között lakott holland-ír és olasz származású szüleivel.
Hamarosan oltár elé áll Justin Bieber és modell kedvese
A napokban robbant a hír, hogy a 24 éves énekes egy hónap együtt járás után eljegyezte modell barátnőjét, Hailey Baldwin-t. A pletykát azóta maga Justin is megerősítette egy szerelmes posztban Instagram oldalán, így a rajongók kénytelenek lesznek elfogadni, hogy imádott bálványuk bizony elkelt.
Nyolcvanezres nézőszámmal megdöntötte a Pink Floyd rekordját Taylor Swift
A country tinicsillagból világhírű szupersztárrá cseperedő Taylor Swift a hétvégén Ohioban koncertezett, ahol zenészkollégáit lekörözve minden korábbinál nagyobb közönség előtt állt színpadra.
Debütált Nicki Minaj és Ariana Grande negyedik közös videóklipje
A dal címével ellentétben az ágy helyett a tengerpartra invitál minket Nicki Minaj: megjelent a rapkirálynő Bed című videóklipje, amit a hamarosan friss lemezzel jelentkező Ariana Grandéval közösen készített el.
Elton John-CD-t ajándékozott Donald Trump Kim Dzsongunnak
Rakétás lemez a rakétás embernek: Trump megmutatta Észak-Korea diktátorának, hogy honnan vette beszólását legutóbbi twitteres összeszólalkozásuk alkalmával.
Christina Aguilera: „Nem vagyok slágerhajhász!”
Christina Aguilerát egy cseppet sem zavarja, hogy legutóbbi albuma nem lett olyan közkedvelt, mint amire a közönség számított. Az L.A.Times-nak adott interjújában elmondta, hogy húsz év szakmai múlttal a háta mögött inkább törekszik a minőségre, mintsem arra, hogy dalai a toplisták dobogóin ékeskedjenek.
Új Justin Timberlake-dallal indul a július
Nincs nyár Justin Timberlake nélkül. Az amerikai énekes két éven keresztül uralta a rádiókat a Can't Stop The Feeling című dalával, mostanra azonban megérkezett a trónkövetelő, ami könnyed, nyárias hangzásvilágának köszönhetően nagy eséllyel tör elődjének babérjaira.
Cardi B lett a Billboard történetének legsikeresebb női rappere
A rapvilág mindössze 26 éves üdvöskéjének egy év sem kellett ahhoz, hogy az egész világ a lábai előtt heverjen. Ezt példázza legutóbbi rekordja is, ami azonnal a Billboard slágerlista királynőjévé avanzsálta a bronxi rapperlányt.
Egy korai Lana Del Rey-demo is hallható az új Elvis-filmben
Egy igazi kincsnek számító szerzemény is felcsendül Eugene Jarecki legújabb alkotásában, amit még a szárnyait bontogató Lana Dal Dey készített tíz évvel ezelőtt.
12345678910
4 / 741 oldal
Játék
A Magyar Természettudományi Múzeum küldetése, hogy felébressze és fenntartsa a természet sokféleségének megismerése és megértése iránti igényt, és elkötelezetté tegye a társadalom tagjait a természeti környezet megőrzése iránt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.