Kedvenc helyek

Hírek
Idén is Calvin Harris lett a világ legjobban kereső dj-je
A skót zenész, Calvin Harris (eredeti nevén Adam Richard Wiles) lett a Forbes magazin szerint a legjobban kereső DJ. A 32 éves Harris nem először nyerte el a díjat.
Gerendai: látogatócsúcs, közel 500 ezren bulizhattak a Szigeten
Ismét megdőlt a Sziget fesztivál látogatottsági csúcsa. A végleges adatok még nem állnak rendelkezésre, de Gerendai Károly főszervező kedd este az MTI-nek elmondta: több mint 490 ezren voltak a Szigeten egy hét alatt.
Justin Bieber törölte magát Instagramról
Justin Bieber Selena Gomez miatt törölte le profilját a népszerű képmegosztó alkalmazásról. A 2010-2013 között együttlévő pár összerúgta a port egy kommentháborúban.
A hétfői nap is telt házas volt a Szigeten
Telt házas volt a Sziget fesztivál hétfői, utolsó előtti napja is. Az idei rendezvényen ez már a harmadik nap, hogy a szervezőknek ki kellett tenniük a „megtelt" táblát - közölte a Sziget sajtóiroda kedden.
Nem lesz Adele a Super Bowl sztárja
Hiába a talágatások, híresztelések, az NFL tagadja, hogy felkérte volna Adele-t, hogy legyen a 2017-es Super Bowl szünetének fellépősztárja. Az énekesnő szintén arról beszélt, hogy nem akar fellépni.
Demi Lovato bocsánatot kért a zika vírusos viccéért
Demi Lovato Snapchat alkalmazáson osztott meg egy rövid videót, amin anyukája látható, aki egy viccet mond a Brazíliában tomboló zika vírusról.
A The Weeknd 250 ever dolláral támogaja a Black Lives Matter mozgalmat
Újabb énekes állt be az amerikai, rasszizmus elleni kampányba. Abel Tesfaye, a The Weeknd énekese nagy összegett adományozott a Black Lives Matternek.
Rihanna is szerepelhet a kövektező Ocean’s filmben
Népszerű színésznőkkel lesz teli a Ocean's Ocho, az Ocean’s filmek remake-je női főszereplőkkel, melyben Rihanna is szerepet kaphat.
Nem lesz Taylor Swiftnek új lemeze
Rajongók találgatták, hogy az énekesnő készít egy új albumot a nagy sikerű  1989  után. Habár a hírt nem maga Swift cáfolta, nem tűnik igaznak a pletyka.
Nem haladta meg a határértéket a Sziget zajszintje a hangpróbán
Nem haladta meg az előírt határértéket a Sziget fesztivál zajszintje a kedd éjszakai hangpróbán - mondta Gerendai Károly az MTI-nek.
12345678910
4 / 698 oldal
Játék
A 120 éves Műcsarnok Az első aranykor című tárlata az Osztrák-Magyar Monarchia festményremekeiből válogat.
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.