Kedvenc helyek

Hírek
Új dallal jelentkezik Frank Ocean
Az amerikai énekes-rapper, Frank Ocean ismét egy új szerzeménnyel lepte meg rajongóit. A Biking névre hallgató sláger az általa vezetett Blonded Beats 1 rádióműsorban debütált péntek éjszaka.
Britney Spears miatt csúszik az izraeli elnökválasztás
Britney egyike azon kevés világsztárnak, akinek az évek alatt sikerült olyan kultuszt kiépíteni a neve köré, hogy jelentős befolyásának köszönhetően nemcsak a zenei, de olykor a politikai élet állóvizét is képes felkavarni.
Új dallal ünnepli házassági évfordulóját Beyoncé és Jay-Z
Íratlan szabályként él a fejünkben, hogy a magánéletet nem szabad a munkával vegyíteni. Mindenki kedvenc sztárpárja azonban évről évre lerombolja az ezzel kapcsolatos sztereotípiákat, hogy bebizonyítsa: a szerelemnek igenis mindenhol helye van.
Pink is fellép a Szigeten
Pink is fellép a Szigeten: a háromszoros Grammy-díjas énekesnő az idei fesztivál mínusz egyedik napján, augusztus 9-én lép színpadra.
Huszárik Zoltán és három zeneszerző - A kortárs magyar filmzene Koncert a filmrendező tiszteletére
2017. március 23-án izgalmas és szokatlan koncertélményben lehet részünk a Pesti Vigadóban. A Concerto Budapest a magyar filmtörténet kiemelkedő egyénisége, Huszárik Zoltán előtt tiszteleg, amikor a rendezőhöz közel álló három kortárs zeneszerző darabjait mutatja be.
Meghalt Chuck Berry
Nemzedékekre volt hatással Chuck Berry, a rock and roll meghatározó alakja. A zenészlegenda 90 éves korában hunyt el szombaton. A halálhírt a missouri rendőrség erősítette meg.
Interpol, Kasabian, Flume és Jamie Cullum a Szigeten
Mások mellett az Interpol, a Kasabian, Flume, a Billy Talent és Jamie Cullum is fellép az idei 25. Sziget fesztiválon augusztus 9. és 16. között - közölték a szervezők szerdán.
Filmsláger Est sztárénekesekkel a Kongresszusi Központban
December 20-án, 20 órától a legnagyobb filmslágereket hallgathatjuk meg a Kongresszusi Központban olyan népszerű előadóktól, mint Gergely Róbert, Delhusa Gjon, Oláh Ibolya, Szolnoki Péter, Varga Miklós, Varga Viktor vagy Vincze Lilla…
George Michael a brit Naughty Boy közreműködésével készít új albumot
George Michael Naughty Boy brit lemezlovas, producer, dalszerző és zenész közreműködésével készíti új albumát. A páros ugyan még nem vonult stúdióba, de Khan szerint ez már így is "a legizgalmasabb együttműködés", amelyben valaha része volt.
A Dal 2017 - Bemutatták a 30 elődöntőst Budapesten
Bemutatták A Dal 2017 harminc elődöntős produkcióját csütörtökön a budapesti Akvárium Klubban. A versenybe bejutottak között van a Kállay-Saunders András, A Dal 2014 győztese, aki ezúttal is zenekarával indul és immár negyedszer száll versenybe.
12345678910
5 / 703 oldal
Játék
Az Iparművészeti Múzeum a kezdetektől fogva egyaránt gyűjti a magyar és egyetemes, a régi és kortárs iparművészeti alkotásokat.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.