Kedvenc helyek

Hírek
Trónok harca koncertturnére lesz jövőre
A Trónok harca zenéje kultikusnak számít ma már, nem csak a rajongók körében. Ramin Djawadi zeneszerző elárulta, egy igazi audio-vizuális élménnyel viszik színpadra a sorozat zenéjét.
Adele privátban adakozik, nem a Glastonbury-vel együtt
Hagyományosan a Glastobury fesztivál után egy lemezt állítanak össze a főbb fellépőkből. A fesztivál egyik sztárja, Adele úgy döntött nem megy el az Oxfam Present: Stand As One – Live From Glastonbury 2016 lemezbemutató eseményére.
Elhunyt Laux József - Benkő László: sorra távoznak a társak
"Sorra mindenki elmegy közülünk, nekem is át kell gondolnom, mi lesz. Valahogy most értékelődik fel számomra az egész hatvanas évek jelentősége" - mondta Benkő László, az Omega együttes billentyűse az MTI-nek Laux József halálhíre kapcsán hétvégén.
Jared Leto szerint közeleg az új album és az együttes vége is
A 30 Seconds To Mars énekese arról beszélt, hogy az új album nagyon szexuális lesz. Azonban szerinte az együttes élete a végéhez közeledik.
Itt van az Olimpia hivatalos dalának a klipje
Katy Perry Rise című száma a 2016-os riói Olimpia himnusza, amit az énekesnő elő is adott nyitóeseményen
Ariana Grande két eddig meg nem jelent számát osztotta meg
Két, eddig még meg nem jelent számot publikált Ariana Grande. Az énekesnő a Soundcloud nevű zenemegosztó oldalra töltötte fel 2013-ban készült dalait.
Kesha dobta a vádat producere ellen
Nem harcol többet a bíróságon a popénekes, Kesha, akiről az elmúlt hónapokban csak a szexuális zaklatásával kapcsolatos híreket lehetett hallani.
Kanye West az IKEA-nak szeretne tervezni
Kanye West megkörnyékezte a svéd bútorgyártó céget, az IKEA-t. A rapper elmondta, következő projektjeként bútorokat szerente tervezni.
Kate Nash visszatér
A brit énekesnő, Kate Nash már régóta beszél a közösségi média oldalain arról, hogy készül a következő új albuma.
David Bowie fia apja után nevezi el első gyermekét
Világra jött David Bowie unokája. Duncan Jonesnak, az énekes fiának megszületett első gyereke, akit apja után nevezett el.
12345678910
5 / 698 oldal
Játék
Egy Sophie nevű kislány megismerkedik egy kitaszított, de jószívű óriással.
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.