Kedvenc helyek

Hírek
Turnéra indul a Pixies
Az amerikai alternatív rockzenekar tegnap jelentette be szeptemberben induló európai turnéját, amit a brit szigetországban élő rajongók élvezhetnek majd először. Ezzel egy időben az együttes új albuma is végre a polcokra kerül.
Ősszel jelenhet meg a Green Day első könyve
Az amerikai rockzenekar Frank Caruso illusztrátorral együttműködve jelenteti meg Last of The American Girls című első könyvét, amit kifejezetten „a lázadó nők kézikönyvének” szánnak majd a zenészek.
Massive Attack - Mezzanine a Lemezlejátszón
A Lemezjátszó programsorozat során egy-egy kultikus lemezt hallgathat meg a közönség. Április 3-án egy valódi sötét elektronikus lemez kerül a lejátszóra.
Szívműtéten esik át Mick Jagger
A múlt héten elhalasztott The Rolling Stones-turné hírének bejelentése után újabb sokkoló információval állt elő a zenekar menedzsmentje: Mick Jagger, a zenekar frontembere szívbillentyűműtéten fog átesni pénteken.
Saját üzlete előtt lőtték le a híres amerikai rappert
Nipsey Hussle-t, az idén Grammy-díjra is jelölt rappert és előadót tegnap saját Los Angeles-i üzlete előtt sebesítették meg életveszélyesen, amibe az amerikai sztár a helyszínen belehalt.
Elhalasztották a Rolling Stones turnéját
Mick Jaggert, a zenekar frontemberét pihenőre intették orvosai, így a brit rockegyüttes kénytelen volt elhalasztani észak-amerikai, No Filter névre hallgató turnéját, ami április 20-án kezdődött volna Miamiban.
Meglepetéskoncertet adott a Blur
A brit alternatív rock megkerülhetetlen zenekara tegnap éjjel Londonban állt össze, hogy három szám erejéig ismét visszahozzák a kétezres évek indie-klub hangulatát a színpadra.
Érkezik Ariana Grande legújabb gigaslágere
Az amerikai énekesnő legjobb barátjával és egyben az egyik egyre inkább feltörekvő énekesnővel, Victora Monét-val készített közös dalt, amit jövő héttől a rajongók is elérhetnek bármikor.
Hologramként tér vissza a két rockabillysztár, Buddy Holly és Roy Orbison
A rockabilly műfaj két oszlopos tagja elevenedik meg újra a színpadon egy idén induló, először csak az Egyesült Királyságban látható hologramturné keretein belül.
Nagy bejelentésre készül a Rammstein
A német elektronikus rock-metál zenekar hivatalos közösségi oldalán osztott meg egy videorészletet, ami jelentheti akár egy új klip vagy egy új album megjelenését is.
234567891011
6 / 766 oldal
Játék
A világhírű zongoraművész, a Liszt-díjas Farkas Gábor legújabb, a Hungaroton gondozásában megjelent lemezének anyagát mutatja be szerda esti koncertjén.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.