Kedvenc helyek

Hírek
Travis Scott lehet a Superbowl vendég fellépője
A TMZ információja szerint az év egyik legsikeresebb rapalbumát jegyző Travis Scott csatlakozik a Maroon 5 csapatához a jövő évi Superbowl félidejében.
Turnéra indul Jennifer Lopez
A jövőre 50. születésnapját ünneplő szupersztár egy interjúban jelentette be, hogy nyáron beveszi az Egyesült Államokat legújabb turnéjával.
Tizennégy év után ismét a Glastonbury fesztiválon lép fel Kylie Minogue
A popzene legendás dívája közel 15 év után ismét headlinerként léphet színpadra a világ egyik legnépszerűbb fesztiválján.
MVM Karácsonyi Koncert a Zeneakadémián
Vigh Andrea és Balázs János varázsol karácsonyi hangulatot csütörtökön a Zeneakadémia Nagytermébe.
Bocsánatkérő akció miatt szakadt félbe Cardi B fellépése
A bronxi rapmaca performanszát férje szakította félbe, aki nagyközönség előtt szeretett volna bocsánatot kérni a megcsalt Carditól.
Európába jön Ariana Grande
A jövő évben Bécs a közép-európai zenerajongók Mekkájává válik: Pink, Bon Jovi és Cher után Ariana Grande is ellátogat majd az osztrák fővárosba legújabb show-jával.
Janet Jackson is bekerül a Hírességek Csarnokába
Két sikertelen próbálkozás után megszavazták, hogy az r'n'b szupersztár neve is felkerüljön a The Rock & Roll Hall of Fame legendás előadói közé.
Demi Lovato a legkeresettebb előadó a Google-ön
Az év végéhez közeledve egyre több statisztika kerül nyilvánosságra, így a globális keresőfórum, a Google is felfedte a 2018-as évi adatait.
Eminemmel és Ed Sheerannel készített közös felvételt 50 Cent
Igazi gigakollaborációval készül a jövő évre 50 Cent. A New York-i MC a rap- és popszakma két csúcstartójával készítette el legújabb dalát.
Ki a fene jár manapság komolyzenei koncertre?
Megtudhatjuk 2019. január 14-én a Zeneakadémián, ahol Janklovics Péter humoristától értesülhetünk mindenről, ami visszataszító egy komolyzenei koncertben.
234567891011
6 / 758 oldal
Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.