Kedvenc helyek

Hírek
Halsey bevallotta, hogy tavaly volt egy vetélése
A fiatal énekesnő elárulta, 2015-ben volt egy vetélése, nem is akármilyen körülmények közöt, a koncertturnéja alatt.
A Pink Floyd megaválogatást ad ki
Egy 27 lemezből álló válogatást ad ki a Plink Floyd együttes. A válogatásba bekerülnek meg nem jelent dalok is a múltból.
Beyoncé kapta a legtöbb jelölést idén az MTV Video Music Awardson
Beyoncé Lemonade albuma már nemcsak a Emmy-díjra kapott sok jelölést, hanem az MTV Video Music díjátadóra mintegy 11 kategóriában jelölték.
Adele világkörüli turnéjához hozzáadott még pár helyszínt
Adele közzétett még pár állomást világkörüli koncertturnéjához, ami 2017-ben fog végéhez érni, immár 107 helyszínen.
David Bowie musicale hamarosan Londonban is látható lesz
Londonban novembertől 2017 januárjáig látható majd Lazarus című musical, aminek zenéjét David Bowie szerezte, és amit 2015-ben mutatattak be New Yorkban.
Regina Spektor új számot adott ki
Regina Spektor bejelentette új, készülő albumát, a Remember Us to Life-t. Az amerikai-orosz énekesnő közzétette első számát az új albumról, aminek Bleeding Heart a címe.
Nem áll össze újra a My Chemical Romance, de itt a felújított Black Parade
A 2001-ben alapított My Chemical Romance 3 éve bomlott fel, azóta többször felreppentek hírek a banda újbóli összeállásáról. Most együttes máshogyan ünnepli magát, mint ahogyan a rajongók elképzelték.
Skrillex és Rick Ross a Suicide Squad filmhez készített zenét
Purple Lamborghini címmel adott ki új számot Skrillex és Rick Ross, akik a Suicide Squad filmhez, ami DC fandom legújabb filmje.
Marilyn Manson 10. albumára készül
Marilyn Manson új albuma a SAY10 2017. február 14-én, Valentin napon fog megjelenni. A 47 éves énekesnek ez lesz a tizedik stúdiólemeze.
Somló Tamásra emlékeznek szerda este a Tabán Dombon
Közös gyertyagyújtással, beszélgetéssel, zenehallgatással és zenéléssel emlékeznek szerda este 18 órától Somló Tamásra a Tabán Dombon. A kiváló énekes, zenész, az LGT tagja keddre virradó éjjel, 68 évesen hunyt el, hosszú betegség után.
234567891011
6 / 698 oldal
Játék
Január elején, David Bowie halálának első évfordulóján országszerte több moziban is bemutatják a David Bowie arcai című alkotást.
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.