Kedvenc helyek

Hírek
Itt a Pretty Reckless új száma
Take Me Down címmel jelent meg új száma Taylor Momsen bandájának, a The Pretty Recklessnek. Az új dal az első hallható felvétel a zenekar készülő, harmadik albumáról.
Meghalt Somló Tamás
Meghalt Somló Tamás zenész, énekes, dalszerző, a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő alakja. A Locomotiv GT tagját 68 éves korában, évek óta tartó betegség után keddre virradóra érte a halál - közölte Presser Gábor, az LGT vezetője a család és a zenekar felhatalmazásával. Somló Tamás temetéséről a család később intézkedik.
Folyatódik Kanye West és Taylor Swift vitája
Kanye West és Taylor Swift nézeteltérése a 2009-es VMA zenei díjátadón kezdődött. Most a rapper  Famous című száma körül forog a botrány.
M.I.A. zenei karrierje a végéhez közelít
A Srí Lanka-i rapper bejelentette, a következő albuma az utolsó lesz. A 41. születésnapját ünneplő M.I.A. koncertjét kihúzták a londoni Afropunk fesztiválról.
Négy Emmy-re jelölték Beyoncét
Az énekesnő és az HBO közös produkciója, a  Lemondade  doku-zenei film négy jelölést kapott a 2016-os Emmy-díjátadó gálára.
#23Ways néven indul kampány énekesekkel a rasszizmus ellen
Rihanna, Beyoncé és Alica Keys is azok között az énekesek között van, akik a #23Ways néven futó kampányban részt vennek. A 23 híresség, akik kisebbségi rasszhoz tartoznak rendőrségi túlkapások ellen hívják fel a figyelmet.
Britney Spears új dobásra készül

A 34 éves énekesnő egy parfümöt adott ki Private Show névvel, amit a közeljövőben megjelenő daláról nevezett el.
Charli XCX hamarosan új albummal jelentkezik
A fiatal énekesnő elárulta, hamarosan új albummal fog jelentkezni, ami a 2015-ben megjelent Sucker folytatása is lesz.
Taylor Swift a legjobban kereső celeb
A Forbes Magazin listát készített a tavalyi év legjobban kereső sztárjairól. Taylor Swift csaknem egy év alatt megduplázta vagyonát.
A Led Zeppelin kiadója csaknem 500 ezer fontot kér
A Led Zeppelin fel lett mentve a plagizálási vádak alól, így most már tisztázódott, hogy Stairway to Heaven nem lopott dal. De az együttes kiadója a perköltségeket elszámoltatná.
3456789101112
7 / 698 oldal
Játék
Január elején, David Bowie halálának első évfordulóján országszerte több moziban is bemutatják a David Bowie arcai című alkotást.
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.