Kedvenc helyek

Hírek
Nem áll össze újra a My Chemical Romance, de itt a felújított Black Parade
A 2001-ben alapított My Chemical Romance 3 éve bomlott fel, azóta többször felreppentek hírek a banda újbóli összeállásáról. Most együttes máshogyan ünnepli magát, mint ahogyan a rajongók elképzelték.
Skrillex és Rick Ross a Suicide Squad filmhez készített zenét
Purple Lamborghini címmel adott ki új számot Skrillex és Rick Ross, akik a Suicide Squad filmhez, ami DC fandom legújabb filmje.
Marilyn Manson 10. albumára készül
Marilyn Manson új albuma a SAY10 2017. február 14-én, Valentin napon fog megjelenni. A 47 éves énekesnek ez lesz a tizedik stúdiólemeze.
Somló Tamásra emlékeznek szerda este a Tabán Dombon
Közös gyertyagyújtással, beszélgetéssel, zenehallgatással és zenéléssel emlékeznek szerda este 18 órától Somló Tamásra a Tabán Dombon. A kiváló énekes, zenész, az LGT tagja keddre virradó éjjel, 68 évesen hunyt el, hosszú betegség után.
Itt a Pretty Reckless új száma
Take Me Down címmel jelent meg új száma Taylor Momsen bandájának, a The Pretty Recklessnek. Az új dal az első hallható felvétel a zenekar készülő, harmadik albumáról.
Meghalt Somló Tamás
Meghalt Somló Tamás zenész, énekes, dalszerző, a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő alakja. A Locomotiv GT tagját 68 éves korában, évek óta tartó betegség után keddre virradóra érte a halál - közölte Presser Gábor, az LGT vezetője a család és a zenekar felhatalmazásával. Somló Tamás temetéséről a család később intézkedik.
Folyatódik Kanye West és Taylor Swift vitája
Kanye West és Taylor Swift nézeteltérése a 2009-es VMA zenei díjátadón kezdődött. Most a rapper  Famous című száma körül forog a botrány.
M.I.A. zenei karrierje a végéhez közelít
A Srí Lanka-i rapper bejelentette, a következő albuma az utolsó lesz. A 41. születésnapját ünneplő M.I.A. koncertjét kihúzták a londoni Afropunk fesztiválról.
Négy Emmy-re jelölték Beyoncét
Az énekesnő és az HBO közös produkciója, a  Lemondade  doku-zenei film négy jelölést kapott a 2016-os Emmy-díjátadó gálára.
#23Ways néven indul kampány énekesekkel a rasszizmus ellen
Rihanna, Beyoncé és Alica Keys is azok között az énekesek között van, akik a #23Ways néven futó kampányban részt vennek. A 23 híresség, akik kisebbségi rasszhoz tartoznak rendőrségi túlkapások ellen hívják fel a figyelmet.
3456789101112
7 / 699 oldal
Játék
Ismét a budapesti Vasúttörténeti Parkban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű-rendezvénye, az Oldtimer Show, amire a szervezők vadonatúj kiállítási anyaggal készülnek.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.