Kedvenc helyek

Hírek
Ashlee Simpson beégett
Az MTV legújabb szappanopera-doku sztárja, Jessica Simpson 19 éves húga kínos helyzetbe került: a Saturday Night Live című műsorban még az énekimitáció sem jött össze neki.
Quimby-turné szerdától
A zenekar majd két év szünet után, a régi klasszikus felállásban tér vissza. Idén még csak színpadon láthatjuk őket, új lemez írásába leghamarabb jövőre fognak bele.
A Frankie Goes To Hollywood új énekest keres
A nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb brit zenekara 17 éve oszlott fel. Ezúttal egy jótékonysági koncert kedvéért ismét összeállnak. Holly Johnson énekes azonban nem kíván csatlakozni, állítólag azért, mert annak idején egy életre összeveszett Trevor Horn producerrel, aki a szóban forgó esemény egyik szervezője.
A Travis Brian Enóval kísérletezik
A skót Travis eddig is a legmenőbb producerekkel vette fel lemezeit. Mike Hedges és Nigel Godrich után ezúttal Brian Enóval dolgoznak együtt.
Elton John megint őszinte
Elton John száját újabb - egy hónapon belül az ötödik - megdöbbentő nyilatkozat hagyta el: ezúttal önmagáról vall őszintén.
Ingyenesen letölthető Peet-album
A siklósi Peet zenekar elsőként Magyarországon csak az Interneten keresztül adja ki nagylemezét. Az ironikusan Best of 2000-2004 névre keresztelt anyag szerda óta ingyenesen tölthető le.
William Shatner komolyan gondolja az éneklést
A Star Trek Kirk kapitányaként (Magyarországon inkább TJ Hookerként) ismert színész néhány hete már felhívta magára a figyelmet: feldolgozta a Pulp egyik legnagyobb slágerét, a Common People-t.
Suede helyett „könnyek”
Brett Anderson és Bernard Butler közös lemeze már az utómunkálatoknál tart - az új zenekar neve: The Tears.
50 Cent filmet forgat
Az Eminem által felfedezett rapper pártfogója után szabadon a 8 mérföldhöz hasonló önéletrajzi ihletésű filmet készít.
15 éves a Tankcsapda
Magyarország legnépszerűbb hard rock zenekara októberben egy legjobbdalos albummal, egy legjobbklipes DVD-vel és egy Tankönyvvel ünnepel.
Játék
Az ExperiDance Production célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.