Kedvenc helyek

Hírek
Courtney Love ismét a rendőrségen
Kurt Cobain özvegyét letartóztatták New Yorkban egy titkos koncert után, miután megsebesített egy rajongót.
Billy Corgan, a tanítómester
A Smashing Pumpkins egykori gitáros-énekes vezére az amerikai Taproot együttest vette pártfogásába.
Elutasították a Guns N` Roses keresetét
Egy Los Angeles-i bíróság elutasította a Guns N` Roses-tagok beadványát, amivel a Greatest Hits album megjelenését próbálták megakadályozni.
50 Cent nem szereti a melegeket
A tavalyi év gangsta rap szenzációja, 50 Cent (Curtis Jackson) a melegek jogi szervezeteinek haragját válthatja ki, miután egy vitatható interjút adott a Playboy magazinnak. A rapper ezzel valószínűleg mentorai, Dr. Dre és Eminem nyomába lép, hisz mindkettejük került már össztűz alá homofób nézetei miatt.
A White Stripes énekese bűnös
Jack White-nak, a detroiti White Stripes garázs-blues duó gitáros-énekesének önkontroll tanfolyamra kell járnia, miután bűnösnek találták a szintén detroiti Von Bondies frontembere, Jason Stollsteimer elleni támadásban.
Sting és Annie Lennox közös turnéja
Sting és Annie Lennox közös turnéra indul Észak-Amerikában, s a tervek szerint június 27. és október 12. között 42 koncertet ad.
A U2 könyve a U2-ról
A U2 legújabb tervei között szerepel egy könyv kiadása, amely az ír együttes karrierjét foglalja össze a kezdetektől napjainkig - a tagok szerkesztésében! Az In The Name of Love: U2 by U2 várhatóan 2005-ben jelenik meg.
Amit csak Rufus akar!
A kiemelkedő tehetségű dalszerző-énekes, Rufus Wainwright azt tervezi, hogy a 2003-as év legjobb lemezei között számon tartott Want One című album után elkészíti a folytatást, még az őszi amerikai elnökválasztás előtt.
Breaking: Blink-182 a Sziget Mínusz Egyedik napján
A hazai fesztiválok kívánságlistáin évek óta élvonalban lévő Blink-182 – hosszú egyeztetés után – igent mondott a szervezőknek: augusztus 11-én, a Sziget Mínusz Egyedik napján a Nagyszínpadon lépnek majd fel.
Zséda hisz a fiatal tehetségekben
Globális online tehetségkutató verseny indult december 1-én Avon Voices néven, amely a legtehetségesebb női énekeseket keresi világszerte. Zséda is kíváncsian várja, Magyarországról milyen nevezések kerülnek a nemzetközi zsűri elé.
Játék
Az új évben is folytatódik a Pesti Est és a Jurányi népszerű családi programsorozata, a Mese Habbal.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.