Kedvenc helyek

Hírek
Újra stúdióban a Duran Duran
Az angol popzenekar újra összeállt nagy felállása új stúdióalbumot készít - az elsőt húsz év óta! A lemez a tervek szerint ősszel jelenik meg.
Élő legendák Ray Charles temetésén
A fekete zongorista-énekes temetésén Stevie Wonder, Willie Nelson és BB King is a gyászolók között lesz. A muzsikusok zenével adóznak az elhunyt emléke előtt.
Az INXS új énekest keres
Az ausztrál együttes egy valóságshow keretében keres új frontembert az 1997-ben elhunyt Michael Hutchence helyére. A műsor a Rocksztár címet viseli.
Oasis-tagok a Prodigy lemezén
A Gallagher testvérek, Liam és Noel közreműködnek a régen várt Prodigy-album egyik dalában. A lemez augusztusban jelenik meg.
A t.A.T.u nevet vált
Az orosz lányok nevet változtatnak és megtagadják eddigi „leszbikus” múltjukat is. A reformot a popduó egyúttal egy új kislemezzel is nyomatékosítja.
Beteg a Metallica dobosa
Lars Ulrich szerint a túlzásba vitt rock volt az oka hétvégi kórházi tartózkodásának. A dobos néhány órával a doningtoni Download Fesztivál előtt lett rosszul, de az együttes nélküle is fellépett.
Kylie meztelen
Legalábbis egy képen, amely egy ausztrál magazinban jelent meg. Az apró termetű énekesnő szerint a fotót meghamisították, ezért be is perelte a lap tulajdonosát, Ausztrália leggazdagabb emberét.
Eminem cenzúrázott feneke
A botrányairól híres rapper az MTV díjkiosztó gáláján csupasz fenekét mutatta a közönségnek. A jelenetet kivágják a műsor tévés verziójából.
Jennifer Lopez újra férjnél
Ha minden igaz, az énekesnő immár harmadjára mondta ki a boldogító igent. Új ura szintén popsztár, Marc Anthony, akivel szűk körben ünnepelték a jeles eseményt.
Moby és a Public Enemy együtt
Legalábbis egy közös dal erejéig, melynek zenéjét Moby, szövegét pedig a radikális rapegyüttes két tagja írta. A szám a 2004-es olimpiai játékok albumán fog szerepelni.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.