Kedvenc helyek

Hírek
Madonna tátog
Legalábbis Sir Elton John szerint, aki ennek a véleményének a hétfői Q Music Awards gálán adott hangot Londonban. A poplegenda szerint aki ilyet csinál, azt le kéne lőni.
Tarolt Kanye West és Jamelia
A múlt hét végén megtartott MOBO (Music of Black Origin) díjátadó gáláján a legtöbb díjat Kanye West és Jamelia söpörte be.
Feltámad a Pogues
A legendás ír zenekar újra kiadja régi, klasszikussá vált albumait. Az újrakevert és kiegészített lemezek november 5-én jelennek meg.
Ringo és az Oasis közösen zenél?
Az Oasis az egykori Beatles-dobost, Ringo Starrt szeretné megnyerni, hogy közreműködjön a most készülő új albumon.
Jön a második Franz Ferdinand-lemez
A második Franz Ferdinand-album nem úgy fog szólni, ahogy azt várnánk. Erről a lemez producere, Dan „The Automator” Nakamura nyilatkozott.
Donnie Darko-album: nagyobb, hosszabb, vágatlan
Ismét megjelenik a Donnie Darko című amerikai független film zenéje - ezúttal azonban a filmben elhangzó összes betétdal is rákerül a korongokra.
Együtt Kylie és a Scissor Sisters!
Az apró termetű ausztrál énekesnő hamarosan greatest hits albumot jelentet meg, melyen legnagyobb slágerei mellett helyet kap egy közös dal is a Scissor Sisters-szel.
Nem henyél tovább az Oasis
Májusban jelenik meg az Oasis régóta esedékes új albuma. Liam Gallagher, a zenekar énekese tovább próbálkozik dalszerzőként, de testvére, Noel nyilatkozata szerint ezekből nem sokat hallhatunk jövő tavasszal.
Film készül az American Idiotból?
A Green Day új albuma, az American Idiot filmváltozatát tervezi - a Who-rockopera, a Tommy mintájára.
A Másfél az MTV-n
A Music Television is műsorára tűzi a Másfél új videóklipjét, a Varjút. A zenekar dalához ezúttal Kondor Lajos készített animációs rövidfilmet, amely humorával és egyéni stílusával elnyerte az Európa-szerte fogható zenetévé szerkesztőinek tetszését.
Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.