Kedvenc helyek

Hírek
Take That - újra együtt?
A kilencvenes évek elejének legendás fiúcsapata karácsonyra újra összeáll. Úgy tűnik, az eddig vonakodó Robbie Williams is csatlakozik hozzájuk.
Björk új albumon dolgozik
Az izlandi énekesnő New Yorkban rögzíti új albumát. A lemez címe The Lake Experience lesz.
Elárverezték Kurt Cobain gitárját
A Nirvana-relikvia hatalmas összegért kelt el egy amerikai aukción. Az egyedi igényekre szabott gitár az első Kurt Cobain hangszerei közül, amelyet nyilvános árverésre bocsátottak a sztár tíz éve bekövetkezett halála óta.
Dido egy focistával randizik
A brit énekesnő Alan Smith-szel, a Leeds csatárával ismerkedik.
A Pixies visszatért
Az eredeti felállásában újjáalakult Pixies nagy visszatérésének, a világturné első koncertjének egy minneapolisi music café közönsége lehetett a szem- és fültanúja a hét elején: a teremben mintegy ezer rajongó zsúfolódott össze.
Újabb gyanú Michael Jackson ellen
A legújabb vádak szerint a popsztár már a nyolcvanas években gyereket molesztált.
Avril Lavigne-t zaklatták
Csaknem egy évig tartó nyomozás után letartóztattak egy férfit, mert állítólag zaklatta Avril Lavigne-t. A harmincéves, seattle-i illetőségű James Speedy a gyanú szerint fenyegető leveleket és e-maileket küldött a kanadai tinisztárnak.
A Djabe és Peter Lipa közös turnéja
A dzsessz, a blues, a word music és az igényes rockzene kedvelői izgalmas napoknak nézhetnek elébe: közösen turnézik a Djabe zenekar és Peter Lipa. Az előadásokat Budapesten, Békéscsabán és Szolnokon hallgathatja meg a közönség.
Nelly Furtado, a focirajongó
A Grammy-díjas kanadai énekesnő dala lesz a 2004-es labdarúgó-EB hivatalos indulója – jelentették be a szervezők.
Courtney Love újra a bíróságon
Míg a Nirvana-rajongók az épp tíz éve elhunyt Kurt Cobainre emlékeznek, addig özvegyének, Courtney Love-nak kitűzték tárgyalási időpontját: április 16-án kell megjelennie a bíróságon kábítószerbirtoklás és garázdaság vádja miatt.
Játék
Pocoyo egy csintalan, kíváncsi és minden kalandra elszánt kisfiú.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.