Kedvenc helyek

Hírek
Destiny`s Child-album novemberben
Két évvel azután, hogy a tagok szólókarrierbe kezdtek, visszatér az amerikai lánytrió. Beyoncé, Kelly és Michelle novemberre új közös albumot ígérnek.
Madonna nevet változtat
A popkirálynő azt szeretné, ha ezentúl Esthernek szólítanák. A héber eredetű név felvételével egyidejűleg feslett imidzsét is szeretné feljavítani.
Újra stúdióban a Duran Duran
Az angol popzenekar újra összeállt nagy felállása új stúdióalbumot készít - az elsőt húsz év óta! A lemez a tervek szerint ősszel jelenik meg.
Élő legendák Ray Charles temetésén
A fekete zongorista-énekes temetésén Stevie Wonder, Willie Nelson és BB King is a gyászolók között lesz. A muzsikusok zenével adóznak az elhunyt emléke előtt.
Az INXS új énekest keres
Az ausztrál együttes egy valóságshow keretében keres új frontembert az 1997-ben elhunyt Michael Hutchence helyére. A műsor a Rocksztár címet viseli.
Oasis-tagok a Prodigy lemezén
A Gallagher testvérek, Liam és Noel közreműködnek a régen várt Prodigy-album egyik dalában. A lemez augusztusban jelenik meg.
A t.A.T.u nevet vált
Az orosz lányok nevet változtatnak és megtagadják eddigi „leszbikus” múltjukat is. A reformot a popduó egyúttal egy új kislemezzel is nyomatékosítja.
Beteg a Metallica dobosa
Lars Ulrich szerint a túlzásba vitt rock volt az oka hétvégi kórházi tartózkodásának. A dobos néhány órával a doningtoni Download Fesztivál előtt lett rosszul, de az együttes nélküle is fellépett.
Kylie meztelen
Legalábbis egy képen, amely egy ausztrál magazinban jelent meg. Az apró termetű énekesnő szerint a fotót meghamisították, ezért be is perelte a lap tulajdonosát, Ausztrália leggazdagabb emberét.
Eminem cenzúrázott feneke
A botrányairól híres rapper az MTV díjkiosztó gáláján csupasz fenekét mutatta a közönségnek. A jelenetet kivágják a műsor tévés verziójából.
Játék
Az időpont a csendes-nyomorúságos 1948. A nagyharsányi gyöngyösbokréta mozgalom tagjai a szabadságharc jubileumi megemlékezésének árnyékában készülnek a nagy napra. De vajon lesz-e ebből megemlékezés? És hogy jön ide a Tompa Misi bácsi?
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.