Kedvenc helyek

Hírek
Lelőtték a Pantera egykori gitárosát
Az értelmetlen lövöldözés következtében öt ember halt meg, és többen megsérültek. A támadó az egykori Pantera-tagokat is magában foglaló Damageplan koncertjén lőtt.
Billy Idol visszatér
Több, mint 10 évvel utolsó sorlemeze és hosszas jogi disputák után az örök „lázadó” 2005-ben ismét sokkolja a zeneipart.
Feloszlik a Guano Apes
A hazánkban is többször vendégszerepelt német crossover zenekar működése mégsem átmenetileg szünetel, a zenekaron belüli problémákat nem sikerült megoldani.
Michael Jacksontól DNS-mintát vettek
A sztár ellen gyermekmolesztálás miatt indult eljárás során immáron harmadszor kutatta át a rendőrség a Neverlandre keresztelt birtokot. Ezúttal az énekes DNS-mintáját is begyűjtötték.
Marianne Faithfull kimerült
Az 58 éves énekesnő múlt héten Milánóban közvetlenül fellépése előtt egy roham következtében összeesett, ezért az európai turné többi koncertje elmarad.
Versenyben a letölthető csengőhangok
Az utóbbi időben a letölthető csengőhangok komoly bevételi forrássá nőtték ki magukat: az amerikai Billboard magazin a jövő héten az év csengőhangja díjat is kiosztja. A legnépszerűbb csengőhang díjáért 50 Cent, Jay-Z és az OutKast versenyez.
Bob Dylan ismét kamerák előtt
Bob Dylan 19 év után ismét kamerák előtt adott interjút. A 63 éves dalszerző-énekes a mintegy 90 perces beszélgetés során főleg pályafutásáról mesélt és arról, mekkora terhet jelentett neki, hogy generációja hangjának kiáltották ki.
MTV: a Simpson család marad
Az MTV Simpson családja, a hús-vér emberekből álló Jessica, férje, Nick és húga, Ashlee jövőre is megmutatja, milyen a való világ, míg az Osbourne család egyelőre visszavonul.
The Mars Volta: elkészült a második album
A Mars Volta elárult néhány részletet - többek között a teljes számlistát - márciusban megjelenő második nagylemezéről, a Frances The Mute-ról.
A Gorillaz csillagokat keres
A zenekar világraszóló tehetségkutató versenyt írt ki, melynek nyertese együtt dolgozhat velük a következő nagylemezen. Ez nem minden: egyedül is próbálkozhat a Kong stúdióban.
Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.