Kedvenc helyek

Hírek
Nem jön a Scissor Sisters
Két nappal a Sziget 2004 kezdete előtt mondta le fellépését az idei fesztivál egyik legnagyobb durranása, a Scissor Sisters. Helyettük a német Mambo Kurt fog vasárnap fellépni.
Nincs többé Beta Band
A Beta Band bejelentette: nyolcévi közös munka után feloszlanak. A brit együttes ősszel búcsúkoncertet tart, és DVD-megjelenést is terveznek.
Britney: jövő hónapban esküvő
Az énekesnő már következő hónapban hozzá készül menni vőlegényéhez, Kevin Federline táncoshoz. A sietős sztár egy tengerparti otthonról is gondoskodott a munkás hétköznapokra: egy 4, 5 millió dolláros kaliforniai házról van szó.
Madonna újra musicalben
A vájtfülűek a megmondhatói, hogy érezhetően sokat javult az énekesnő hangja, miután megkapta az Evita című zenés film címszerepét. Madonna komolyan készült a szerepre, rengeteg énekleckét vett, s a befektetett energia meghozta gyümölcsét.
Eltűnt a U2 új albuma
Úgy tűnik, ellopták az ír zenekar még meg sem jelent lemezének egy másolatát. A tagok azonnal értesítették a rendőrséget, de a megfizethetetlen korong még nem került elő.
Rémember az MTV-n!
Jelentős nemzetközi elismerésben részesült a Rémember zenekar. Az MTV Europe és az NME könnyűzenei magazin közös slágerlistáján az együttes Pigriff című új klipjére lehet szavazni.
Beatles-kincset találtak
Egy rajongó elveszett Beatles-ritkaságokra lelt egy ausztrál bolhapiacon. Úgy tűnik, a szerencsés férfi jól profitálhat a dologból.
Liza Minnelli helyett Bonnie Tyler
Elmaradt a szombatra a Kisstadionba meghirdetett Liza Minnelli-koncert. A csalódott rajongók - mintegy háromszázan - a hajdani diszkócsillaggal, Bonnie Tylerrel vigasztalódhattak.
David Bowie - életmentő szívműtét
Az énekes akut szívartéria-elzáródása sürgős beavatkozást igényelt. Bowie szerencsésen túl van a műtéten, jelenleg otthonában gyógyul és pihen.
Visszatér a Wet Wet Wet
A drogozás és piálás hét éve alatt külön utakon jártak, de most Pellow és társai ismét együtt zenélnek. A skót együttes újra koncertezik, és válogatásalbumot is kiadnak a régi idők emlékére.
Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.