Kedvenc helyek

Hírek
Nicki Minaj ultimátuma miatt nem duettezett Cardi B és Future
Újabb részletek láttak napvilágot a két rapdíva balhéjáról, ami legutóbb olyan szinten elfajult a Harper's Bazaar Icon Party-ján, hogy majdnem verekedés lett a vége a nyomdafestéket nem tűrő szócsatának.
Cher: „Nem duetteznék Madonnával”
Köztudott, hogy Cher és Madonna soha nem voltak puszipajtások, a napokban cover lemezzel visszatérő 72 éves díva most pedig ki is jelentette: semmiképp nem duettezne kolléganőjével.
Kiállítással tisztelegnek szülővárosában Aretha Franklin előtt
A detroiti Charles H. Wright Museum of African American History-ben rendezik meg a kiállítást, ami az augusztusban elhunyt díva karrierjét mutatja be fotókon és videofelvételeken keresztül.
Ismét visszatér Európába a Metallica
A világ legsikeresebb metalzenekara jövő nyáron ismét Európát veszi célba: hazánkhoz legközelebb Bécsben koncerteznek majd 2019. augusztus 16-án, 18-án pedig Prágában örvendeztetik meg a rajongókat.
Boszorkányság miatt perelik Beyoncét
Az aranytorkú díva egykori dobosa eljárását kezdeményezett az énekesnő ellen, amiért – elmondása szerint – fekete mágiával molesztálta őt, és még a macskáját is megölte.
Ismerje meg mindenki Mathangi Maya M.I.A.-t
Angliában szeptember 21-én, Amerikában pedig szeptember 28-án mutatják be az indiai felmenőkkel rendelkező, de brit születésű rapper-énekesnő életrajzi filmjét, a Matangi Maya M.I.A.-t.
Új dokumentumfilm készült Amy Winehouse-ról
A 2015-ben bemutatott Amy című életrajzi film után most egy újabb dokumentumfilm lát napvilágot a tragikusan elhunyt énekesnőről, a nézők ezúttal azonban a második és egyben legutolsó albumának készületeibe nyerhetnek betekintést.
Főnixként születik újjá friss lemezével Rita Ora
Miután tavaly Anywhere című slágerével minden létező slágerlistát meghódított, idén novemberben egy komplett dalcsokorral bizonyít Rita Ora.
Az utolsó simításokat végzik a Rammstein új albumán
A német csapat Minszkből posztolt egy képet az új anyag nagyzenekaros felvételéről, a kísérőszövegben pedig azt is megírták, hogy ezek az utolsó simítások a teljes anyag elkészültéhez.
Szerencsejáték nélkül is meggazdagszik Vegasban Lady Gaga
Busás összeg sarkallta a popsztárt arra, hogy a nem amerikai rajongóit mellékvágányra téve kizárólag a vegasi közönségnek zenéljen egy éven keresztül.
45678910111213
8 / 751 oldal
Játék
Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.