Kedvenc helyek

Hírek
A Led Zeppelin kiadója csaknem 500 ezer fontot kér
A Led Zeppelin fel lett mentve a plagizálási vádak alól, így most már tisztázódott, hogy Stairway to Heaven nem lopott dal. De az együttes kiadója a perköltségeket elszámoltatná.
Jay-Z új dalt közölt a a rendőri túlkapások miatt
Jay-Z is azok között az afro-amerikai énekesek között van, akik zenében reagálnak az elmúlt héten történt amerikai lövöldözésekre. A #BlackLivesMatter jegyében készítette el Jay-Z a  Spiritual  című számát.
Itt az új sikerdal: Justin Bieber új számon dolgozik Ed Sheerannal, MØ-val és Diplóval
Az idei nyár slágerszámát fogja elkészíteni Justin Bieber, Diplo, MØ és Ed Sheeran. A furcsa zenei összeállítás száma még ehónapban meg fog jelenni.
Megjelent a Peter Kovary And The Royal Rebels első klipje
2016 májusában adta ki első kislemezét a Kőváry Péter vezette Peter Kovary & the Royal Rebels. A frontember a NEO gitáros/énekeseként tett szert országos ismertségre a 2000-es években. Tavaly kiszállt a zenekarból, és visszatért gyökereihez.
A Spice Girls remix videóban támogatja a nemi egyenlőséget
A Spice Girls 1996-os Wannabe számához készült egy rövid videó, amiben nők és lányok mondják, mit szeretnének.
A Queen Greatest Hits albuma minden idők legsikeresebb lemeze Nagy-Britanniában
A Queen brit rockegyüttes Greatest Hits című 1981-es válogatásalbuma lett minden idők legnagyobb, 6, 1 milliós példányszámban elkelt lemeze Nagy-Britanniában.
Kiszivárgott Lana Del Rey videója
Valaki kiszivárogtatta a YouTube-ra Lana Del Rey Honeymoon videóját. Az énekesnő egy évvel korábban tett közzé az Instagramon előzetest, de a videót soha nem publikálta.
Jennifer Lopez és Lin-Manuel Miranda közös dalt készít
Jennifer Lopez és a Hamilton musicalből ismert Lin-Manuel Miranda közösen készítenek egy emlékdalt, az orlandói tragédiára emlékezve.
Kendrick Lamar Barack Obama előtt fog fellépni
Július 4-én, az amerikai Függetlenségi napon tartott barbecue partin fog fellépni a rapper, Kenrcik Lamar.
Liam Gallagher megreformálná az Oasist
A kilencvenes évek kultikus zenekarának énekese, Liam Gallagher Twitteren írt arról, hogy újra össze szeretné hozni az Oasist.
45678910111213
8 / 699 oldal
Játék
A New York-i PMJ arról híresült el, hogy napjaink popslágereit swingesíti: az eredeti ’20-as évekbeli hangzás- és látványvilággal keltve időutazó illúziót. Az ötlet olyannyira bevált, hogy több százmillió Youtube-megtekintést is eredményezett mára.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.