Kedvenc helyek

Hírek
Megvannak a Fonogram 2019 jelöltjei
A legrangosabb magyar könnyűzenei díjátadót minden évben megrendezi a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ), aminek dátuma idén április 4-re esik, és már azt is tudjuk, hogy kik között zajlik az idei verseny.
Új válogatásalbummal rukkol elő a The Rolling Stones
A legendás rockzenekar új válogatáslemez érkezését jelentette be, amin megtalálhatók lesznek az együttes hetvenes évektől kiadott legnagyobb slágerei, és az elmúlt évek turnéinak legjobb élő felvételei is.
Novemberben Budapesten koncertezik a Scorpions
A legendás német hard rock együttes, aki Európa legsikeresebb zenekarává nőtte ki magát az elmúlt 50 évben, ismét a magyar fővárosba hozza el a rájuk jellemző koszos rock’n’roll hangzást.
Britney-slágerekből készül a következő Broadway-musical
Once Upon a One More Time címmel új zenés előadás készül, amelynek főszereplői a popkirálylány gigaslágerei lesznek.
Érkezik az új Blink-182 album
Travis Barker, a zenekar dobosának bejelentése vetett véget a régóta tartó várakozásnak: a rajongók már a nyáron számíthatnak a punk-rock együttes új lemezére, ami állítólag karrierjük egyik legfontosabb mérföldköve lesz.
Újabb európai koncertje maradt el Nicki Minajnak
Dühösek a rajongók, ugyanis a múltkor elmaradt pozsonyi koncert után most a francia közönségnek kellett csalódnia az amerikai rapper-énekesnőben.
Budapestre jön a While She Sleeps
Az angol metalcore zenekar a brit metál zenei élet másik kiemelkedő együttesét, az Architects formációját kíséri idén nyáron budapesti fellépésükön.
Készül az Elton John-önéletrajzi könyv
Első és egyben egyetlen önéletrajzi könyvének kiadására készül az ötszörös Grammy-díjas brit előadó, aki hivatalos Twitter-oldalán osztotta meg a nagy hírt.
Alacsony a hazai női dalszerzők száma a zeneiparban
Az Artisjus jogvédő egyesület nőnap alkalmából közzétett statisztikájából kiderül, hogy húsz százalék körül alakul a női zenei alkotók – szövegírók, zeneszerzők – aránya Magyarországon, jelentős többségük szövegírással foglalkozik.
R. Kelly ismét börtönben van
A szexuális bűncselekményekkel megvádolt amerikai énekest ismét börtönbe szállították, ugyanis képtelen volt kifizetni volt feleségének a gyerektartást.
45678910111213
8 / 766 oldal
Játék
Spirituális utazásra hív Zságer Balázs fesztiválkedvenc zenekara, akik a „vissza a természethez” elvet vállalták fel ötödik lemezükön
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.