Kedvenc helyek

Hírek
Posztumusz albumot jelentett be Avicii családja
A tavaly mindössze 28 évesen elhunyt svéd DJ családja tegnap jelentette be Avicii, azaz Tim Bergling új posztumusz albumát, amit legkésőbb júniusban már a rajongók is a kezükben tarthatnak.
Kiosztották a Fonogram-díjakat
Tegnap este tartották meg az ország legnívósabb könnyűzenei eseményét, a Fonogram-díj-átadót, ahol idén 19 kategóriában osztották ki a legjobb albumért vagy hangfelvételért járó szakmai díjakat.
Turnéra indul a Pixies
Az amerikai alternatív rockzenekar tegnap jelentette be szeptemberben induló európai turnéját, amit a brit szigetországban élő rajongók élvezhetnek majd először. Ezzel egy időben az együttes új albuma is végre a polcokra kerül.
Ősszel jelenhet meg a Green Day első könyve
Az amerikai rockzenekar Frank Caruso illusztrátorral együttműködve jelenteti meg Last of The American Girls című első könyvét, amit kifejezetten „a lázadó nők kézikönyvének” szánnak majd a zenészek.
Massive Attack - Mezzanine a Lemezlejátszón
A Lemezjátszó programsorozat során egy-egy kultikus lemezt hallgathat meg a közönség. Április 3-án egy valódi sötét elektronikus lemez kerül a lejátszóra.
Szívműtéten esik át Mick Jagger
A múlt héten elhalasztott The Rolling Stones-turné hírének bejelentése után újabb sokkoló információval állt elő a zenekar menedzsmentje: Mick Jagger, a zenekar frontembere szívbillentyűműtéten fog átesni pénteken.
Saját üzlete előtt lőtték le a híres amerikai rappert
Nipsey Hussle-t, az idén Grammy-díjra is jelölt rappert és előadót tegnap saját Los Angeles-i üzlete előtt sebesítették meg életveszélyesen, amibe az amerikai sztár a helyszínen belehalt.
Elhalasztották a Rolling Stones turnéját
Mick Jaggert, a zenekar frontemberét pihenőre intették orvosai, így a brit rockegyüttes kénytelen volt elhalasztani észak-amerikai, No Filter névre hallgató turnéját, ami április 20-án kezdődött volna Miamiban.
Meglepetéskoncertet adott a Blur
A brit alternatív rock megkerülhetetlen zenekara tegnap éjjel Londonban állt össze, hogy három szám erejéig ismét visszahozzák a kétezres évek indie-klub hangulatát a színpadra.
Érkezik Ariana Grande legújabb gigaslágere
Az amerikai énekesnő legjobb barátjával és egyben az egyik egyre inkább feltörekvő énekesnővel, Victora Monét-val készített közös dalt, amit jövő héttől a rajongók is elérhetnek bármikor.
567891011121314
9 / 770 oldal
Játék
Hú, mennyi holmit kell egy utazáshoz összepakolni! És akkor még könyveket is – ki tudja, melyik nap mihez lesz kedvetek, és főleg mennyi időtök marad este mesét olvasni a kalandokkal teli nap után!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.