Kedvenc helyek

Hírek
Demi Lovato nem kér elnézést
Ms. Lovato jött, látott, és eldöntötte, hogy odaszól a gyűlölködőknek – mindezt egy dal formájában. Megérkezett az egykori Disney-csillag legújabb szerzeménye, amely az első napvilágot látó dal a hamarosan megjelenő hatodik nagylemezéről.
Britney lehet a következő Super Bowl fellépője
Jól értesült források biztosra állítják, hogy az énekesnő csapata tárgyalásokat folytat a Super Bowl esemény szervezőivel, hogy Brit léphessen majd színpadra a jövő évi bajnokság félidejében.
Selena Gomez a fétiseiről énekel
Fetish néven érkezik az amerikai tinisztár legújabb kislemeze, amely a pár hete megjelent Bad Liar kistestvéreként lát majd napvilágot Ms. Gomez soron következő új korongjáról.
Kesha visszatérése színkavalkádot hoz a megszürkült popvilágba
Több mint négyéves kényszerpihenő után ismét hallat magáról a korábban extravagáns stílusáról elhíresült énekesnő, Kesha. A 30 éves díva bemutatta legújabb dalát és videoklipjét, amely merőben más, mint az eddigiek.
Ellenségekből duettpartnerek: érkezik Iggy Azalea és Azealia Banks közöse
A szőke rapdíva, Iggy Azalea saját maga erősítette meg a hírt, hogy rendezte az Azealia Banksszel való nézeteltérését, ennek örömére pedig egy közös dalt is készítettek, hogy tudassák a világgal: szent a béke közöttük.
Lady Gaga és a több milliós hakni
Már megszokhattuk, hogy napjaink egyik legsikeresebb popcsillaga nemcsak az arénákat, hanem a nagyobb stadionokat is képes pillanatok alatt megtölteni, de úgy látszik, hogy van az a pénz, amikor privát fellépéseket is elvállal a felkapott énekesnő.
Jogi háború kezdődhet Kanye West és Jay-Z között
Köztudott, hogy a két rapmogul az utóbbi időben rendkívül elhidegült egymástól, és úgy látszik, hogy megromlott viszonyuk tovább mérgesedik a nézeteltérésük jogi útra terelésével.
Britney Spears reagált a playback vádakra
Az amerikai popsztár egy izraeli tévéműsornak adott interjújában öntött tiszta vizet a pohárba, és válaszolt az eddig tabuként kezelt „élő–nem élő fellépés” kérdés miértjére.
Seal leócsárolta Lorde slágerét
A The Voice Ausztrália egyik versenyzője, Sarah Stone a legutóbbi műsorban Lorde Green Light című dalát adta elő, amely – bár mindenki elismerősen nyilatkozott róla –, a show egyik ítészét, Sealt egyáltalán nem nyűgözte le: nemcsak az előadás, de a dalválasztás sem jött be neki igazán.
Lana Del Rey: „A szabadság és a könnyedség érzése jellemzi a jelenem”
Az amerikai énekesnő szerepel a V magazin legújabb számának címlapján. A divatlap Sonia Krugert kérte fel, hogy készítsen interjút a visszatérésén dolgozó Lanával, aki készségesen nyilatkozott új projektjéről, a Lust For Life-ról is.
567891011121314
9 / 715 oldal
Játék
Őserő, profizmus, életigenlés – ezekkel a szavakkal jellemezhető Dr. Lonnie Smith orgonista pályafutása.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.