Kedvenc helyek

Hírek
Elfogytak a Szigetre a bérletek, már csak napijegy van
Elképzelhető, hogy az idei Sziget fesztiválon ismét látogatórekordot döntenek, miután csaknem másfél hónappal a kezdés előtt valamennyi bérlet elkelt a rendezvényre. Június 30-tól már csak napijegyet lehet kapni.
Adele és a Coldplay és az ELO rekordot döntött
Véget ért Nagy-Britannia legnagyobb fesztválja, a Glastonbury fesztivál, amit a BBC is élőben közvetített. A fellépett művészek nézettségi rekordot döntöttek.
Összeáll az eredeti Sugababes
Újra öszzeállnak az angol lánybanda, Sugababes eredeti tagjai. A lányok egy közös albumot készítenek, mely jövőre fog debütálni.
Kanye West Famous videoklipje a legmegosztóbb zene tartalom az interneten
A rapper a Tidalon publikálta a Famous című számának vidoklipjét, amiben egy tucat híresség feltűnik meztelenül.
Rihanna új dalt készített
Az énekesnő a Star Trek: Mindenen túl című filmhez készített új dalt. A Sledgehammer című szám promója már megérkezett az ITunes-ra is.
Petőfi Zenei Díj - Szakmai elismeréseket adtak át
A zeneipar háttérembereit tüntették ki pénteken a Petőfi Zenei Díj szakmai elismeréseinek átadásán. A szakmai díjakat öt kategóriában adták át; az előadókat június 28-án Sopronban, egy gála keretében jutalmazzák.
25. évfordulója alkalmából koncertezni indul a Take That
A Take That idén lesz negyed évszázados. A születésnapot az együttes Robie Williams-szel szeretné megünnepelni.
Itt van Beyoncé új videoklipje
Beyoncé Lemonade albumának második videoklipje jelent meg, a Formation után. A Sorry című szám videóját csaknem félmillióan látták már.
Új dolgok derültek ki Michael Jacksonról
Az újabb rendőrségi jelentések kerültek nyilvánosságra Michael Jacksonról. A jelentés szerint többek között gyerekpornográf videókat találtak az énekes egykor lakásában.
Taylor Swift és Paul McCartney is a aláírta a petíciót a digitális szerzői jogok védéséről
Több mint 160 zenerszerző és énekes írta alá azt a petíciót, ami az digitális szerzői jogokról szól. Az aláírók egy szerzői reform mellett kampányolnak.
567891011121314
9 / 698 oldal
Játék
Január elején, David Bowie halálának első évfordulóján országszerte több moziban is bemutatják a David Bowie arcai című alkotást.
Copyright © 2017 EXIT Kiadói Kft.