Kedvenc helyek

Hírek
Jennifer Lopez és Lin-Manuel Miranda közös dalt készít
Jennifer Lopez és a Hamilton musicalből ismert Lin-Manuel Miranda közösen készítenek egy emlékdalt, az orlandói tragédiára emlékezve.
Kendrick Lamar Barack Obama előtt fog fellépni
Július 4-én, az amerikai Függetlenségi napon tartott barbecue partin fog fellépni a rapper, Kenrcik Lamar.
Liam Gallagher megreformálná az Oasist
A kilencvenes évek kultikus zenekarának énekese, Liam Gallagher Twitteren írt arról, hogy újra össze szeretné hozni az Oasist.
Alex Turner szerint semmi sem sürgeti az új Arctic Monkeys albumot
A népszerű alternatív rockbanda énekese, Alex Turner további zenei terveiről nyilatkozott. Az biztos, lesz még új Arctic Monkeys-album, de nem a közeljövőben.
Elfogytak a Szigetre a bérletek, már csak napijegy van
Elképzelhető, hogy az idei Sziget fesztiválon ismét látogatórekordot döntenek, miután csaknem másfél hónappal a kezdés előtt valamennyi bérlet elkelt a rendezvényre. Június 30-tól már csak napijegyet lehet kapni.
Adele és a Coldplay és az ELO rekordot döntött
Véget ért Nagy-Britannia legnagyobb fesztválja, a Glastonbury fesztivál, amit a BBC is élőben közvetített. A fellépett művészek nézettségi rekordot döntöttek.
Összeáll az eredeti Sugababes
Újra öszzeállnak az angol lánybanda, Sugababes eredeti tagjai. A lányok egy közös albumot készítenek, mely jövőre fog debütálni.
Kanye West Famous videoklipje a legmegosztóbb zene tartalom az interneten
A rapper a Tidalon publikálta a Famous című számának vidoklipjét, amiben egy tucat híresség feltűnik meztelenül.
Rihanna új dalt készített
Az énekesnő a Star Trek: Mindenen túl című filmhez készített új dalt. A Sledgehammer című szám promója már megérkezett az ITunes-ra is.
Petőfi Zenei Díj - Szakmai elismeréseket adtak át
A zeneipar háttérembereit tüntették ki pénteken a Petőfi Zenei Díj szakmai elismeréseinek átadásán. A szakmai díjakat öt kategóriában adták át; az előadókat június 28-án Sopronban, egy gála keretében jutalmazzák.
567891011121314
9 / 699 oldal
Játék
A 20 éve elhunyt amerikai rádiós nagyságnak állít emléket Szörényi Levente és Gájer Bálint. Az utóbbi előadó jelenléte ott, ahol swing vagy jazz szól, evidens; ezen az esten viszont a legendás szenior dalszerző-énekes új oldaláról mutatkozik be.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.