Kedvenc helyek

Hírek
Kylie és az „aranyturné”
Bejelentette legújabb turnéját Kylie Minogue. Az idén 50 éves ausztrál énekesnő három év kihagyás után kel újra útra, hogy táncra invitálja népes közönségét.
Dua Lipa, Stormzy és Ed Sheeran a legsikeresebb előadó a britek szerint
Február 21-én derültek ki a Brit Awards 2018-as szériájának nyertesei. Dua Lipa és Stormzy volt a legtermékenyebb a díjátadón, ők 2-2 elismeréssel mehettek haza.
Bye-bye, műanyag palackok: zöldfesztivállá válik a Glastonbury
Habár Európa egyik legnagyobb fesztiválja idén tudatos döntés alapján nem kerül megrendezésre, a szervezők ettől függetlenül már most gőzerővel dolgoznak a 2019-es rendezvényen, amely nemcsak a line up, hanem a környezetvédelmi reformok tekintetében is nagy előrelépést eredményez majd.
Izgalmas év ígérkezik a Konyhában
Új albummal, és egy rendhagyó Müpás koncerttel készül 2018-ban a Konyha zenekar.
Hét év után új dallal jelentkezik Sade
A nigériai gyökerekkel rendelkező brit énekesnő, Sade Adu ismét hallatja a hangját, ezúttal az Időcsavar (A Wrinkle In Time) című film zenei CD-jén működött közre egy dal erejéig.
Fergie megtörte a csendet a himnuszbotránnyal kapcsolatban
Vasárnap óta lázong az internet népe Fergie NBA All-Star produkcióján, amely korántsem olyan fogadtatásban részesült, mint amire a Black Eyed Peas egykori frontasszonya számított.
A Harvard szerint Solange Knowles az év előadója
A Harvard Egyetem az év művészének kiáltotta ki Beyoncé kevésbé ismert, de annál tehetségesebb húgát, Solange Knowlest. A 31 éves énekesnő, színész és modell március 2-án egy ünnepélyes ceremónia keretein belül veheti át a neki ítélt alapítványi életműdíjat.
„Csak el ne mondd a kiadónak”- elosztogatta klipjére szánt pénzét Drake
Közel egymillió dollárt kapott legújabb videójának elkészítésére a kanadai rapmogul, azonban Drake inkább elajándékozta a pénzt az utca emberei között.
A kannibalizmus és az EDM találkozása: befutott a The Chainsmokers új klipje
A The Chainsmokers legújabb videója után mindenki kétszer meggondolja majd, hogy igent mond-e egy vacsorameghívásra.
Közel a vég? Ismét lemondta turnéját a Fifth Harmony
Aggódnak a rajongók a Fifth Harmonyért. Egy ideje már a levegőben kering a lánybanda feloszlásának híre, azonban mostanában egyre több jel mutat arra, hogy a csapat nevével ellentétben még sincs minden harmóniában, már ami a lányok egymáshoz fűződő viszonyát illeti.
567891011121314
9 / 733 oldal
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.