Kedvenc helyek

Interjú
„Biztos alapokkal indulhattunk, hogy felfedezzük a még bennünk rejlő lehetőségeket!” - Stone Sour .
Stone Sour eredetileg 1992-ben alakult, majd 5 év után, 1997-ben fel is oszlott. Szerencsére nem hagyták annyiban a dolgot, 2002-ben újra hangszereket ragadtak, és azóta is töretlenül bombázzák a közönséget.
„Azt mondták a dalok: figyelj, most már vegyetek fel minket!’” Beck Zoltán (30Y)
November végén jelenik meg az idei MTV EMA legjobb magyar előadójának megszavazott 30Y „árnyékrepertoárja”, a Szentimentálé-dalok gyűjteménye. A frontember, Beck Zoli mesélt nekünk a dalokról, és hogy milyen volt Lévai Balázs rendezésében szaladgálni egy mezőn.
„Háromnegyed éve készülünk erre az eseményre” - Pannonia Allstars Ska Orchestra
A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával közösen ad koncertet a PASO a MüPában, amin több olyan dal is elhangzik majd élőben, amiket eddig még sosem játszott a zenekar. Krsát, a frontembert faggattuk a különleges estről.
„Első hallgatásra nem adja magát könnyen, ...” - Ákos interjú
Október elején jelent meg Ákos 17. magyar nyelvű szólóalbuma, a '80-as évek szintihangzását idéző 2084. Az egyszerre utópisztikus és retrospektív, mégis nagyon mai lemezről faggattuk Ákost, aki a hangtervezéstől, a dalszerzésen és feljátszáson/feléneklésen át a hangszerelésig mindent egyedül csinált az anyagon.
„Néha még ma is bringával megyünk sörért!” - Children of Bodom
A Children of Bodom névre hallgató finn metálegyüttesről valószínűleg már az is hallott, akitől egyébként távol áll ez a műfaj.
„Meghívták őket a Parlamentbe is, de ezen csak röhögtek” Hegedűs László interjú
Magic – Varázslat – A Queen Budapesten. Az 1986-ban készült legendás koncertfilm felújított változata, digitális képminőségben, 5.1-es hanggal szeptember 21-től megtekinthető az Eurocenter–Sony moziban, mi pedig a koncert szervezőjét, Hegedűs Lászlót kérdeztük a nagy esemény kapcsán.
„Budapest az egyik kedvenc városom, imádok a rakparton futni.” - The Subways
Márciusi A38-as koncertje után a Szigeten is hatalmas bulit csapott a brit Subways zenekar. Charlotte Cooper basszusgitáros-énekesnővel a koncert előtt beszélgettünk legújabb lemezükről, a Money & Celebrityről, a legidegesítőbb brit hírességről és a hosszútávfutásról.
"A csapaton kívül is testvérek vagyunk..." - Ray Luzier interjú
Ray Luzier 2007-ben lett a Korn koncertdobosa, 2009-től pedig a csapat tagja. Szigetes fellépésük előtt mesélt arról, milyen volt a „család” tagjává válni, és hogy milyen kihívások elé állította legutóbbi, „dubstep”-lemezük, a The Path of Totality.
"...új közönségréteget megszólítani.” - colorStar
A colorStar zenekar hazánk egyik leginnovatívabb zenekara. Idén rengeteg változáson mentek keresztül, melyekről Szalay Péter, a zenekar alapító gitáros-zeneszerzője mesélt az EXIT-nek.
„...nem idegenek a furcsa szituációk...” - Rednex
Augusztus 29. és szeptember 2. között rendezik meg a II. Budavári Sörfesztivált, amin a jó sörök mellett rengeteg program és koncert is várja az érdeklődőket – a zárónapon a svéd Rednex járatja csúcsra a hangulatot.
6789101112131415
10 / 45 oldal
Játék
Nemcsak új albumának megjelenést, hanem 10. születésnapját is megünnepli a banda.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.