Kedvenc helyek

Interjú
DJ Bobo – Dancing around the world turné Magyarországon csak a Unique Fesztiválon!
DJ Bobo több mint húsz éve meghatározó alakja a nemzetközi popéletnek. Kisebb megszakításokkal ugyan, de újra és újra feltűnik a neve a nagyközönség előtt. A mindig megújulni képes svájci előadó nem csak énekes, hanem dalszövegíró, táncos és producer is egyben.
„Ugyanazt az energiát hallom a dalokban, mint a legelső lemezünknél” - Garbage
Hét év kihagyás után új stúdióalbummal jelentkezett a Garbage, és a Not Your Kind Of People című anyagon a csapat a korai lemezeikre jellemző csúcsformáját hozza. Butch Vig, a zenekar dobosa – emellett keresett producer – elmondása szerint az első számok egyszerűen „kirobbantak” belőlük, és volt olyan is, ami kevesebb, mint 24 óra alatt elkészült.
Ian Anderson interjú
Augusztus 26-án a Budapest Kongresszusi Központban koncertezik a Jethro Tull zenekart 1968-ban megalapító fuvolás, Ian Anderson. A koncert előtt volt szerencsék beszélgetni vele a Jethro Tull-ról és arról, hogy mit is várhatunk a budapesti koncerten.
„Bedobtak minket a mélyvízbe” - Budapest Bár
Nem kis feladat elé állították magukat a Budapest Bár zenészei, énekesei, amikor arra vállalkoztak, hogy részt vesznek a Vajdai Vilmos rendezésében készülő Szerencsés Flótás (Békeffy István – Szenes Iván – Fényes Szabolcs) című kortárs operettben.
Egyedülálló fesztivál. Egyedülálló helyszín. Egyedülálló élmény. UNIQUE Fesztivál
Idén újabb fesztivállal bővül a magyar paletta. A UNIQUE Fesztivál nem csak nevében lesz különleges. Kurucz Gergely ügyvezetővel beszélgettünk.
Majka újra a slágerlisták élén!
Majka a magyar közélet egyik legmegosztóbb alakja. Legalább annyi utálója, mint rajongója van, bármit mond, tesz vagy csinál, az nem maradhat szó nélkül. Az elmúlt időszakban főként különböző televíziós műsorokban láthattuk, mint műsorvezető, pár hónappal ezelőtt azonban új dallal jelentkezett. A Belehalok című nótában az underground két jeles tagja, Curtis és BLR működnek közre, akikre a kollaboráció óta fúj az underground.
„Nagyon élvezem, hogy mekkora végleteket tudok megélni egy nap” - Péterfy Bori
Péterfy Bori néhány hónapja visszatért a szülési szabadságról, és bár még csak „részmunkaidőben” nyomja a rock’n’rollt, együttesével, a Love Banddel egész nyáron koncerteznek, nemsokára kijönnek egy klipes számmal, az év vége felé pedig új lemezük is megjelenik. Borival beszélgettünk a visszatérésről, idei terveikről és persze az anyaságról.
Pixie Lott – Világsztár Magyarországon „Egy jó előadó folyamatosan fejlődik, a rajongói pedig vele változnak.”
Pixie Lott egy igen tehetséges fiatal hölgy Londonból. Az alig 21 éves lány a VIVA Comet zenei díjátadó sztárvendégeként érkezett Magyarországra, sűrű programjába pedig bezsúfolt egy gyors interjút is. A beszélgetésre Budapest egyik legillusztrisabb szállodájában került sor, ahol a szőke lány angyali mosollyal, meglepő közvetlenséggel válaszolt a kérdéseinkre.
George Benson – a stílusteremtő gitárlegenda
George Bensonnal, a jazztörténelem egyik legnagyszerűbb, legsokoldalúbb gitárosával volt alkalmam tíz percet beszélni. Arizonai birtokán pihent éppen, délelőtt 11 órakor, forró napsütésben érte a hívásom, búgott a hangja a telefonban. A legenda egyébként hamarosan ismét Magyarországon koncertezik, ezúttal július 18-án láthatjuk-hallhatjuk élőben a VeszprémFesten.
„Amikor elkezdtünk zenélni, a zenészek próbáltak kreatívak lenni” - Fun Lovin’ Criminals
Vörös szőnyeg, tradicionális gitártörés, sztárok, exkluzív Fun Lovin’ Criminals-koncert, és fergeteges hangulat. Ez jellemezte a budapesti Hard Rock Cafe hivatalos megnyitó buliját, amelyen legendás hazai zenészek és sportolók mellett az étteremlánc nemzetközi vezetői is részt vettek.
6789101112131415
10 / 44 oldal
Játék
Ismét a budapesti Vasúttörténeti Parkban kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű-rendezvénye, az Oldtimer Show, amire a szervezők vadonatúj kiállítási anyaggal készülnek.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.