Kedvenc helyek

Interjú
Robb Flynn - „Mindenki kap egy kis pihenőt a Machine Headtől”
Koncertlemezzel lepte meg rajongóit az idei Fezen fesztiválon is fellépett Machine Head. A csapat frontembere, Robb Flynn mesélt az albumról, szokásaikról, rajongótáborukról és elárulta azt is, mit gondol Randy Blythe prágai letartóztatásáról.
Punnany Massif „egy olyan extrovertált műfajból, a hiphopból nőttünk ki, ahol nincs olyan, hogy sok”
Formabontóan új képvilágú klipet forgatott a provinciálisnak egyáltalán nem nevezhető pécsi Punnany Massif zenekar. A Mary Popkidsszel közösen készített Mosoly című számukat pár hét alatt több mint egy millióan tekintették meg a Youtube-on.
Jappán
Ki az? Becenevét egyetemi szakjáról kapta, a HS7 billentyűse, a Soerii & Poolek egyik legofeje és számos hazai ismert és még ismeretlen – de annál ambiciózusabb – zenekar lemezeinek zenei producere. Takács Zoltánnal egy alvás nélkül átdolgozott éjszaka után (fejenként) két kávé mellett beszélgettünk.
Tankcsapda - interjú Lukács Lacival
Ennyire mozgalmas és intenzív évet egyetlen hazai rockzenekar sem tudhat maga mögött 2012-ben, mint a Tankcsapda. Tagcsere után tavaszi turnéval, klipek sorozatával, és novemberben új albummal zúzták le az országot, jelenleg pedig a Rock a nevem-turné keretében készülnek Sportarénás koncertjükre. Lukács Laci válaszolt az Exit kérdéseire.
Snow Patrol - "azt hiszem, benőtt a fejünk lágya"
A Snow Patrolt az egyetemi idők alatt alapította hat fiatal 1994-ben. Az első három albumukat még független bandaként jelentették meg, majd 2002-ben leszerződtek egy nagy kiadóhoz, mely meghozta számukra a várva várt áttörést...
„Biztos alapokkal indulhattunk, hogy felfedezzük a még bennünk rejlő lehetőségeket!” - Stone Sour .
Stone Sour eredetileg 1992-ben alakult, majd 5 év után, 1997-ben fel is oszlott. Szerencsére nem hagyták annyiban a dolgot, 2002-ben újra hangszereket ragadtak, és azóta is töretlenül bombázzák a közönséget.
„Azt mondták a dalok: figyelj, most már vegyetek fel minket!’” Beck Zoltán (30Y)
November végén jelenik meg az idei MTV EMA legjobb magyar előadójának megszavazott 30Y „árnyékrepertoárja”, a Szentimentálé-dalok gyűjteménye. A frontember, Beck Zoli mesélt nekünk a dalokról, és hogy milyen volt Lévai Balázs rendezésében szaladgálni egy mezőn.
„Háromnegyed éve készülünk erre az eseményre” - Pannonia Allstars Ska Orchestra
A Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával közösen ad koncertet a PASO a MüPában, amin több olyan dal is elhangzik majd élőben, amiket eddig még sosem játszott a zenekar. Krsát, a frontembert faggattuk a különleges estről.
„Első hallgatásra nem adja magát könnyen, ...” - Ákos interjú
Október elején jelent meg Ákos 17. magyar nyelvű szólóalbuma, a '80-as évek szintihangzását idéző 2084. Az egyszerre utópisztikus és retrospektív, mégis nagyon mai lemezről faggattuk Ákost, aki a hangtervezéstől, a dalszerzésen és feljátszáson/feléneklésen át a hangszerelésig mindent egyedül csinált az anyagon.
„Néha még ma is bringával megyünk sörért!” - Children of Bodom
A Children of Bodom névre hallgató finn metálegyüttesről valószínűleg már az is hallott, akitől egyébként távol áll ez a műfaj.
6789101112131415
10 / 45 oldal
Játék
A világhírű zongoraművész, a Liszt-díjas Farkas Gábor legújabb, a Hungaroton gondozásában megjelent lemezének anyagát mutatja be szerda esti koncertjén.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.