Kedvenc helyek

Interjú
„Bedobtak minket a mélyvízbe” - Budapest Bár
Nem kis feladat elé állították magukat a Budapest Bár zenészei, énekesei, amikor arra vállalkoztak, hogy részt vesznek a Vajdai Vilmos rendezésében készülő Szerencsés Flótás (Békeffy István – Szenes Iván – Fényes Szabolcs) című kortárs operettben.
Egyedülálló fesztivál. Egyedülálló helyszín. Egyedülálló élmény. UNIQUE Fesztivál
Idén újabb fesztivállal bővül a magyar paletta. A UNIQUE Fesztivál nem csak nevében lesz különleges. Kurucz Gergely ügyvezetővel beszélgettünk.
Majka újra a slágerlisták élén!
Majka a magyar közélet egyik legmegosztóbb alakja. Legalább annyi utálója, mint rajongója van, bármit mond, tesz vagy csinál, az nem maradhat szó nélkül. Az elmúlt időszakban főként különböző televíziós műsorokban láthattuk, mint műsorvezető, pár hónappal ezelőtt azonban új dallal jelentkezett. A Belehalok című nótában az underground két jeles tagja, Curtis és BLR működnek közre, akikre a kollaboráció óta fúj az underground.
„Nagyon élvezem, hogy mekkora végleteket tudok megélni egy nap” - Péterfy Bori
Péterfy Bori néhány hónapja visszatért a szülési szabadságról, és bár még csak „részmunkaidőben” nyomja a rock’n’rollt, együttesével, a Love Banddel egész nyáron koncerteznek, nemsokára kijönnek egy klipes számmal, az év vége felé pedig új lemezük is megjelenik. Borival beszélgettünk a visszatérésről, idei terveikről és persze az anyaságról.
Pixie Lott – Világsztár Magyarországon „Egy jó előadó folyamatosan fejlődik, a rajongói pedig vele változnak.”
Pixie Lott egy igen tehetséges fiatal hölgy Londonból. Az alig 21 éves lány a VIVA Comet zenei díjátadó sztárvendégeként érkezett Magyarországra, sűrű programjába pedig bezsúfolt egy gyors interjút is. A beszélgetésre Budapest egyik legillusztrisabb szállodájában került sor, ahol a szőke lány angyali mosollyal, meglepő közvetlenséggel válaszolt a kérdéseinkre.
George Benson – a stílusteremtő gitárlegenda
George Bensonnal, a jazztörténelem egyik legnagyszerűbb, legsokoldalúbb gitárosával volt alkalmam tíz percet beszélni. Arizonai birtokán pihent éppen, délelőtt 11 órakor, forró napsütésben érte a hívásom, búgott a hangja a telefonban. A legenda egyébként hamarosan ismét Magyarországon koncertezik, ezúttal július 18-án láthatjuk-hallhatjuk élőben a VeszprémFesten.
„Amikor elkezdtünk zenélni, a zenészek próbáltak kreatívak lenni” - Fun Lovin’ Criminals
Vörös szőnyeg, tradicionális gitártörés, sztárok, exkluzív Fun Lovin’ Criminals-koncert, és fergeteges hangulat. Ez jellemezte a budapesti Hard Rock Cafe hivatalos megnyitó buliját, amelyen legendás hazai zenészek és sportolók mellett az étteremlánc nemzetközi vezetői is részt vettek.
„A komolyzene hatalma” - interjú Józsa Péterrel
Víz, Zene, Klasszik néven, hagyományteremtő szándékkal rendeznek komolyzenei hangversenysorozatot június 26-28. között Tatán. A két évtizedes tradícióval rendelkező Víz, Zene, Virág Fesztivál palettáját új színnel bővítő esemény minőségi szórakozást nyújt az igényes komolyzene iránt érdeklődőknek. A koncertsorozat művészeti vezetője Józsa Péter zongoraművész.
„Szóljon ez a lemez arról, hogy a zene hogyan befolyásolja az életünket” - Sarah Cracknell, Saint Etienne
Bob Stanley és Pete Wiggs gyerekkori barátok voltak, majd mindketten zenei újságírók lettek, mielőtt megalapították kedvenc focicsapatukról Saint Etienne-nek elnevezett együttesüket, ...
„Művészként sokkal nagyobb kihívás a Gravitonas, mint a BWO volt” Interjú Alexander Barddal
Az Army of Lovers, majd a BWO után néhány éve új projektbe kezdett Alexander Bard. A svéd producer-dalszerzővel beszélgettünk a Gravitonasról, kedvenc magyar előadóiról, de szóba jött az Euróvíziós Dalfesztivál és a Pop Idol is.
6789101112131415
10 / 43 oldal
Játék
A New York-i PMJ arról híresült el, hogy napjaink popslágereit swingesíti: az eredeti ’20-as évekbeli hangzás- és látványvilággal keltve időutazó illúziót. Az ötlet olyannyira bevált, hogy több százmillió Youtube-megtekintést is eredményezett mára.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.