Kedvenc helyek

Interjú
„Leborultam a hangfalak elé” - DJ Shuriken
Az 1975-ös születésű Vályi Gábort nagyvárosi gerillaként, hiphopszerkóban, hóna alatt gördeszkával ismerhettük meg néhány éve, aztán Shuriken név alatt az easy listening hazai prófétája lett, azóta pedig újabb és újabb egzotikus zenék felé bővíti horizontját.
„Állok az özvegysétányon” - Suzanne Vega
Suzanne Vega, az amerikai dalszerző-énekesnők nagyasszonya harmadszor járt Magyarországon, de míg korábban mindig komplett kísérőzenekarral érkezett, most csupán hűséges basszusgitárosát, Michael Viscegliát, illetve saját akusztikus gitárját hozta magával. Ebben a minimál-hangszerelésben szólalt meg az augusztus 3-i Sziget-fellépésen 18 dal, köztük két vadonatúj szám, a vágyakozással teli, sebzett Harbour Song és a baljósabb, keményebb Widow's Walk.
„Élőhalottak között járunk” - Kispál és a Borz
A gitározós-éneklős pop/rockzene területén a kilencvenes évek legfontosabb magyar zenekara a pécsi Kispál és a Borz volt, ez megkérdőjelezhetetlen. Most fog eldőlni, hogy a csillogóra sikált toalettre emlékeztető nulla-nullás évtizedben is rájuk hárul-e majd ez a felelősségteljes feladat. Az első megmérettetésre 2000 őszén kerül sor, tárgya a Velőrózsák című új album.
36373839404142434445
45 / 45 oldal
Játék
Az új évben is folytatódik a Pesti Est és a Jurányi népszerű családi programsorozata, a Mese Habbal.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.