Kedvenc helyek

Interjú
Kerekes Band
Két és fél év után új albummal jelentkezik a Kerekes Band. A július elején piacra kerülő album Folklore Man címmel kerül forgalomba, és jó néhány meglepetést tartogat a hallgatóságnak. Fehér Zsomborral beszégettünk.
„Nem számolgatunk, csak nyomjuk” - Goreczki Szabolcs (Auróra)
Goreczki Szabolcs fesztivált szervez, zenél az Aurórában, közben gyermekotthonban dolgozik. Készülnek az Alfa Fesztiválra, a zenekar harmincadik születésnapjára és egy akusztikus lemezre, no meg egy rendhagyó európai „turnéra”.
„Készen állunk, hogy betörjünk a rock’n’roll kastélyok rock’n’roll csarnokaiba.” - Paramore Budapest Park, 2013. június 17.
Budapesten lép fel a háromfősre csökkent amerikai punk-rock-emo csapat, a Paramore. Áprilisban megjelent legújabb lemezükről és az elmúlt időszak megpróbáltatásairól mesélt a rikító vörös hajú énekesnő, Hayley Williams és a gitáros, Taylor York.
Pannonia Allstars Ska Orchestra
Idén 10 éves a PASO. Az elmúlt 10 év sikereiről, a ska itthoni helyzetéről, a meztelenül a közönségbe ugró rajongókról, a június 8-ai születésnapi koncertről és jövőbeli terveikről kérdeztük KRSÁ-t, a zenekar énekesét.
A jazz valóban örömzene – Interjú a Lamantin Jazz Fesztivál főszervezőjével
A XIV. Lamantin Jazz Fesztiválon 65 magyar és 18 külföldi előadó lép fel. Június 23-tól 29-ig tehát újra szól a jazz Szombathelyen: a fesztivál főszervezője, Tímár Péter beszélt nekünk az idei programról és az előző évekről.
Kaukázus
Szalai Éva, Tartós béke, Teszkó, Lift, Pingvin, Agyhalál – csak néhány sláger a Kaukázus pályafutásából. Az elmúlt tíz év egyik legnépszerűbb magyar alterock zenekara hosszú szünet után újra koncertezik, a nyári fesztiválokon pedig már új dalokat is bemutat a karácsonyra várható nagylemezéről.
Kowalsky
Idén ünnepli tizedik születésnapját a Kowalsky meg a Vega. A csapat az idei évet régi-új felállásban egy tavaszi klubturnéval kezdte, nyár végére elkészül hetedik lemezük, később pedig érkezik egy DVD és egy könyv is. Kowával beszélgettünk.
Mystery Gang II. GANG-Háború: Gödör Klub, május 18.

Az idén 15 éves Mystery Ganget nem lehet nem szeretni. Ez a trió hosszú évek óta a legautentikusabb, legelemibb formájában mutatja be, milyen is volt a rock’n’roll Amerikában az ötvenes évek derekán. A Mystery Gang nem egy a média által felpumpált, üres léggömb. Mégis miben rejlik a manapság is teltházas koncertekkel dübörgő csapat sikere?
Brains
A Petőfi Csarnokban, telt ház előtt mutatta be legújabb stúdiólemezét a Brains. A 11 dalt tartalmazó album címe, a Full Range arra utal, hogy a zenekar szinte valamennyi aktuális elektronikus zenei stílust szintetizálja a drum and basstől a dubstepen, a drumstepen és az elektrón át a breakig. Kérdéseinkre a zenekar énekese, MC Columbo válaszolt.
FreshFabrik 20
A FreshFabrik sokadik felállásában is sikeres, alkot, aktív, de csak annyira, amennyire épp jól esik neki. A múltról, az elmúlt húsz évről, a közösség- és a kényszermentesség jelentőségéről beszélgettünk Kovács Leventével, a kétszeres Fonogram-díjas zenekar egyik alapítójával.
45678910111213
8 / 45 oldal
Játék
Csinos lányok, színes ruhák, látványos mozdulatok, karneváli hangulat március első napjaiban a Tüskecsarnokban!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.