Kedvenc helyek

Interjú
„Néha még ma is bringával megyünk sörért!” - Children of Bodom
A Children of Bodom névre hallgató finn metálegyüttesről valószínűleg már az is hallott, akitől egyébként távol áll ez a műfaj.
„Meghívták őket a Parlamentbe is, de ezen csak röhögtek” Hegedűs László interjú
Magic – Varázslat – A Queen Budapesten. Az 1986-ban készült legendás koncertfilm felújított változata, digitális képminőségben, 5.1-es hanggal szeptember 21-től megtekinthető az Eurocenter–Sony moziban, mi pedig a koncert szervezőjét, Hegedűs Lászlót kérdeztük a nagy esemény kapcsán.
„Budapest az egyik kedvenc városom, imádok a rakparton futni.” - The Subways
Márciusi A38-as koncertje után a Szigeten is hatalmas bulit csapott a brit Subways zenekar. Charlotte Cooper basszusgitáros-énekesnővel a koncert előtt beszélgettünk legújabb lemezükről, a Money & Celebrityről, a legidegesítőbb brit hírességről és a hosszútávfutásról.
"A csapaton kívül is testvérek vagyunk..." - Ray Luzier interjú
Ray Luzier 2007-ben lett a Korn koncertdobosa, 2009-től pedig a csapat tagja. Szigetes fellépésük előtt mesélt arról, milyen volt a „család” tagjává válni, és hogy milyen kihívások elé állította legutóbbi, „dubstep”-lemezük, a The Path of Totality.
"...új közönségréteget megszólítani.” - colorStar
A colorStar zenekar hazánk egyik leginnovatívabb zenekara. Idén rengeteg változáson mentek keresztül, melyekről Szalay Péter, a zenekar alapító gitáros-zeneszerzője mesélt az EXIT-nek.
„...nem idegenek a furcsa szituációk...” - Rednex
Augusztus 29. és szeptember 2. között rendezik meg a II. Budavári Sörfesztivált, amin a jó sörök mellett rengeteg program és koncert is várja az érdeklődőket – a zárónapon a svéd Rednex járatja csúcsra a hangulatot.
„...ehhez a különleges környezethez egy speciális szettel készülök.” - Laidback Luke
Laidback Luke Luke van Scheppingen néven 1976-ban született Manilában, de Hollandiában nőtt fel. Több mint 10 éve készít zenét, partihimnuszait világszerte nagysikerrel játszák a klubokban, rádiókban. Mára a house zene meghatározó alakjává vált...
DJ Bobo – Dancing around the world turné Magyarországon csak a Unique Fesztiválon!
DJ Bobo több mint húsz éve meghatározó alakja a nemzetközi popéletnek. Kisebb megszakításokkal ugyan, de újra és újra feltűnik a neve a nagyközönség előtt. A mindig megújulni képes svájci előadó nem csak énekes, hanem dalszövegíró, táncos és producer is egyben.
„Ugyanazt az energiát hallom a dalokban, mint a legelső lemezünknél” - Garbage
Hét év kihagyás után új stúdióalbummal jelentkezett a Garbage, és a Not Your Kind Of People című anyagon a csapat a korai lemezeikre jellemző csúcsformáját hozza. Butch Vig, a zenekar dobosa – emellett keresett producer – elmondása szerint az első számok egyszerűen „kirobbantak” belőlük, és volt olyan is, ami kevesebb, mint 24 óra alatt elkészült.
Ian Anderson interjú
Augusztus 26-án a Budapest Kongresszusi Központban koncertezik a Jethro Tull zenekart 1968-ban megalapító fuvolás, Ian Anderson. A koncert előtt volt szerencsék beszélgetni vele a Jethro Tull-ról és arról, hogy mit is várhatunk a budapesti koncerten.
567891011121314
9 / 43 oldal
Játék
A New York-i PMJ arról híresült el, hogy napjaink popslágereit swingesíti: az eredeti ’20-as évekbeli hangzás- és látványvilággal keltve időutazó illúziót. Az ötlet olyannyira bevált, hogy több százmillió Youtube-megtekintést is eredményezett mára.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.