Kedvenc helyek

Programajánló
Heti koncertajánló június 20 - 26.
A világhírű Dead Can Dance ismét Budapesten koncertezik és ezúttal az antik görög világot idézi meg. Ezenkívül zömmel rockot válogattunk még a hétre: lesz buli a Gellérthegyen, érkezik az amerikai Red Fang és a Korrosive, valamint a walesi Skindred is koncertezik
Terasz Live – Ingyenes koncertek az UP teraszán Budapest, UP - Újpesti Rendezvénytér, június 23. - július 27.
Újpest is felkerül végül a budapesti klubtérképre! Az UP Újpesti Rendezvénytér figyelemreméltó rendezvénysorozatot indít: szombatonként ingyenes koncertekkel várja a látogatókat az újpesti piac felett kialakított rendezvényhelyszín terasza.
Disturbed (USA), Shvpes [ metal ] Budapest, Budapest Park, június 25. 18:00
A nu metal második hullámának képviselői ma jobbára árufeltöltőként dolgoznak, vagy épp kétszázfős klubokban sírják vissza a korai 2000-es éveket.
Backstreet Boys (USA) [ pop ] Budapest, Papp László Bp Sportaréna, június 25. 20:00
A New Kids On The Block feloszlása után a világ kétségek között őrlődött: vajon lesznek-e még előadók, akiknek gyantázott mellszőréért – pontosabban az azzal kitömött Valentin-napi párnáért – tinilányok milliói vívnának egymással Mortal Kombatot?
Diana Krall (CAN) [ jazz / world music ] Budapest, Müpa Budapest, június 26. 20:00
Napra pontosan három éve lépett először hazai közönség elé a kanadai dzsesszénekesnő- és zongorista, akit idén is a Müpa Budapest legnívósabb helyszíne, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem fogad tárt karokkal.
Fatime and Her Colibrie & Tefo Mahola (RSA) [ jazz / world music ] Budapest, Szimpla Kert, június 26. 20:00
Fatime Songoro korunk Bartók Bélájaként rója a fekete kontinens zugait, hogy saját gyökereit felkutassa, és közben kicsit újra is rajzolhassa a világzenei térképet. A jazzénekesnő a csokorba szedett dallamokból és ritmusokból időként ízelítőt is ad.
Thievery Corporation (USA), Anima Sound System [ downtempo / dub / triphop ] Budapest, Budapest Park, június 30. 18:00
Bő két évtizede merítkezhetünk meg a Thievery Corporation szitáros világában, mely brand 1996 óta töretlenül csillog a független elektronikus tánczenék tágas egén. Elröppent témáik bőven tartalmaznak dub, bossa nova, trip hop és acid jazz elemeket is.
Chick Corea [ jazz / latin ] Budapest, Budapest Kongresszusi Központ, július 1. 20:00
Ismét flamenco- és latin ritmusokkal fűtött zenészekkel lép színpadra Chick Corea, aki negyvenhárom évvel ezelőtt jelentette meg a legendás My Spanish Heart című albumát.
The Qualitons [ garage / indie / rock ] Budapest, Pontoon, július 2. 19:00
A Qualitons nevét anno az esti híradó, valamint a Red Hot Chili Peppers jóvoltából már azon vidéki nagymamák is megismerhették, akik hétvégenként nem feltétlenül merülnek el állcsúcsig a budapesti klubélet ezüsttavában.
Sting (UK): My Songs [ pop / rock ] Budapest, Papp László Bp Sportaréna, július 2. 20:00
Sting kapcsán joggal lehet az a benyomásunk, hogy hétköznapjait ugyanazon formaldehides tartályban éli, mint Tom Cruise, karrierjének meg csupán egy másik halhatatlannal vívott kardpárbaj vethet véget. Életműve pedig olyannyira időtálló, mint ő maga.
12
1 / 2 oldal
Játék
A tízéves Fortepan anyagából vonultat fel egy több mint háromszáz darabos válogatást a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.