Kedvenc helyek

Programajánló
Budapest Folk Fest 2018 [ folk / world music ] Budapest, Fonó, Várkert Bazár, május 23 - 27.
Szerdán a Fonóban erdélyi motívumokkal nyílogat a fesztivál, majd a csütörtök már a törököké, a Góbé mellett. Pénteken franciákkal mulathatunk, szombaton pedig lengyelek hódítják meg a Várkertet. A vasárnap egy Kárpát-medence-csobbanás lesz, családilag.
Heti koncertajánló május 24 - 30.
Ausztrál-német neosoul, ghánai rap, kelet-európai raggamuffin, dán szintipop, amerikai gitárcentrikus posztpunk... A héten tobzódunk a különleges zenei stílusokban és a nemzetközi felhozatalban.
12. Belvárosi Fesztivál Budapest, V. kerület, május 25 - 27.
A közhiedelemmel ellentétben az utcabál nem (csak) a vidékiek kiváltsága. Az V. kerület immár 12. alkalommal rendezi meg a Belvárosi Fesztivált: a Szabadság téren az alternatív- és poprajongók, az Erzsébet téren a világzene hívei, a Zrínyi utcában a nosztalgiázni vágyók, …
Ben Caplan & The Casual Smokers (CA), Hangácsi Márton [ folk / roots music ] Budapest, Dürer Kert, május 28. 19:00
Kanada zenei szcénájának egyik legfurfangosabb figurája érkezik hozzánk május 28-án. A művészetét folkzenei elemekre felépítő Ben Caplan 2016-ban már bizonyított a Dürer Kert színpadán.
The Lord Of The Underworld Tour Six Feet Under (USA), Infernal Tenebra (HR), Critical Mess (D), Morose Vitality (USA), Dead Eyes Always Dreaming (USA) [ death metal ] Budapest, Dürer Kert, május 30. 18:00
Immár 23 éve annak, hogy Chris Barnes otthagyta a vérben térdig gázoló Cannibal Corpse-ot, hogy a Six Feet Under élén merüljön el nyakszirtig a belsőségekben.
Garázsband Fesztivál Firkin, PsyPorn, Úrfi, Touch Me Not, Madrapur, LivingRoom Budapest, Müpa Budapest, június 2. 19:00
A Müpa már évekkel ezelőtt bizonyította műfaji sokszínűségét, többek között ezt példázza a három évvel ezelőtt indult Garázsband Fesztivál is, ami az underground stílusnak ad teret.
Normafa presents Kamaraerdő Open Air Body & Soul (A), DJ Snow & MC Agent (RO), Palotai, Dublic, Isu, NVC DJ-s, Y Production DJ-s [ electronica ] Budapest, Kamaraerdei Ifjúsági Park, június 2. 21:00
Tavalyi tízéves jubileuma után teljesen új arculattal tér vissza a Normafa Open Air: az immáron Kamaraerdő Open Air néven működő csapat június 2-án egy fergeteges bulival ünnepli a nyár beköszöntét, ami egy új helyszínen, a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban kerül megrendezésre.
Jótékonysági Est a Szent Margit Kórház javára Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint, Ripoff Raskolnikov Band, Balogh Kálmán Gipsy Cimbalom Band [ blues / jazz ] Budapest, Kobuci Kert, június 3. 18:00
Különleges zenei összefogás valósul meg a Kobuciban június első vasárnapján. A tizedik születésnapját ünneplő óbudai szórakozóhely arculatának legmeghatározóbb alakjait toborozza össze egy koncert erejéig.
Belvárosi Sörfesztivál Budapest, Szabadság tér, június 6 - 10.
Bár a Belvárosi Sörfesztivál nem tekint vissza évtizedes múltra, a tavalyi év sikere után nem volt kérdés, hogy újfent megrendezésre kerül. Idén mindegy 250 féle sörkülönlegességet mutatnak be, ugyanakkor street foodok széles választéka is várja az érdeklődőket.
Rise Against (USA), Satelles, Poison Alley [ hardcore / punk ] Budapest, Budapest Park, június 6. 18:00
Egy tudományosan megkérdőjelezhető állítás szerint a csótányok még egy atomháborút is képesek lennének átvészelni. Náluk strapabíróbbnak csak azon műfajon belüli zenekarok tekinthetők, akik különösebb népszerűségvesztés nélkül túlélték a 2000-es évekbeli dallamos pop-punk hullám kimúlását.
12
1 / 2 oldal
Játék
A darab írója, a nemrégiben elhunyt Anat Gov hazájában, Izraelben igen népszerű szerző volt, Magyarországon azonban csak mostanában kezdik felfedezni.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.