Kedvenc helyek

Programajánló
Budapest Folk Fest [ folk / world music ] Budapest, Várkert Bazár, május 24 - 28.
Folk delicatess, gondosan válogatott összetevőkből – ezzel vár a 2017-es fővárosi folkfieszta. Hagyomány és modern forma fonódik össze a szélrózsa minden irányából: afrikai, balkáni, cigány és mediterrán zenék egyesítik megosztott világunkat.
Heti koncertajánló május 25 - 31.
Akit a kedden a fővárosba érkező Bruno Mars koncertje nem hoz lázba, nehogy világgá menjen, rock, classic goatrance, pszichedelikus folk és kamarapop is szerepel egyhetes buliajánlónkban!
11. Belvárosi Fesztivál [ folk / pop / rock ] Budapest, május 26 - 28.
Már a második évtizedét kezdi az előrébb hozott, nyár eleji bőségszaru. A legnagyobb ingyenes zenei fesztivál most sem okoz csalódást: a friss feltörekvők mellett A-kategóriás sztárokat is hoz, a műfaji eklektika pedig ez évben is több mint pazar.
I Will Kill Chita (RU), Toul Syes, Alan Smithee Jr. [ alternative / rock ] Budapest, Auróra, május 31. 20:00
Az „orosz posztrock” nem éppen olyan szókapcsolat, melyből tízezer karakteres Wikipedia-cikket lehet összehozni. Sőt, talán a műfaj fekete öves rajongói is csak az amúgy chicagói illetőségű Russian Circles nevét lennének képesek farzsebből előrántani.
Kiss Ferenc: Leánydicsérő [ folk / world music ] Budapest, Müpa Budapest, június 1. 20:00
Aki képben van a hazai világzenét illetően, az már hallott a Kolindáról és a Vízöntőről. Ezeknek a zenekaroknak az alapítója az a Kiss Ferenc, aki aztán az Etnofon kiadót és Zenei Társulást is létrehozta. Most három csodás menyecskét fakaszt dalra.
Kvltnight presents: Summer of Haze (RUS) [ house ] Budapest, MüSzi, június 2. 22:00
Orosz witch house mint nyárindító koktél, méregerősnek ígérkezik. Az arcát nem túl fantáziadúsan, bandanával eltakaró producer véletlenül sem azonos a Summer Haze nevű, felnőtt filmekben felbukkanó, tengerentúli hölggyel. Ő sportból birkózik.
Játék
Ahhoz, hogy jól tudj munkát keresni elengedhetetlen az önismeret. Erre számtalan lehetőséged van a mindennapokban is, azonban nem árt egy kis plusz löket. A Belső dilemmáktól az autentikus hivatásig című önindító workshop ebben segíthet neked.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.